¿Imaynatam Galaxy S22 nisqa seriepi nano-SIM nisqa hinallataq eSIM nisqa tarjetata instalana?

Last Update date : 2023-04-02

Tarjetas SIM nisqakunaqa Galaxy telefonoykipa allin kaq partenmi. Mana tarjeta kaptinqa, manam imatapas rurayta atiwaqchu. Huk dispositivollapaq telefonopa yupayninkunata iskayta necesitaptiykiqa SIM nisqa utaq eSIM nisqa tarjetata imayna yaykuchiyta hinallataq activayta yachayqa ancha chaniyuqmi.

Hamuq recomendacionkunata manaraq rurachkaspa, dispositivoykipa software kapuqnin hinallataq chayniraq aplicacionkuna aswan qipa musuq versión nisqaman actualizasqa kasqankuta watiqay. Dispositivo móvil kapusuqniykipa softwareninta actualizanaykipaq, kay ichiykunata qatiy:

1 ichiy. Configuración > Actualización de software niqkunaman riy.

2 ichiy. Descargar e instalar niqta tupay.

3 ichiy. Pantallapi kamachiykunata qatiy.

¿Imataq nano-SIM nisqa hiallataq eSIMes nisqa tarjetaqa?

Tarjetas SIM nisqakunaqa qayakuykunata, mensajekunata apachiyta hinallataq hukkunatapas rurayta atinaykipaq proveedor de servicios inalámbricos nisqa datos móviles nisqapa redninmanmi yaykuytam qukun. Huk dispositivollapi telefonoykipa iskay yupayniyuq utaq proveedores de servicios nisqakuna kapusunaykipaq, huk eSIM nisqata activawaq utaq iskay SIM nisqa tarjetata yaykuchiwaq.

Nano-SIM física kaq tarjetamantaqa, huk eSIM nisqaqa huk SIM digital nisqayuqmi. Yuyariy hina chay pachallapi nano-SIM nisqata chaynallataq eSIM nisqata usayqa wakin areakunapim aswan allillamanta datos nisqa haywaypa velocidadninmi kanman.

Comparación de tarjetas SIM2 Comparación de tarjetas SIM2

Nano SIM

Comparación de tarjetas SIM3 Comparación de tarjetas SIM3

eSIM

•  Iskay SIM nisqapaq opción: SIM1 nisqa(SIM física kaq) + SIM2 nisqa (SIM física kaq utaq eSIM kaq)

Tarjeta dual SIM nisqapa bandejanpi tarjetata allinninpata yaykuchiy

Sichus tarjeta SIM nisqata mana allinninpatachu yaykuchinki chayqa, yaqam telefonoqa tarjeta SIM nisqata mana riqsinmanchu. SIM nisqa tarjetata hana lawman quri llimpiyuq tupaqkunawan tupaq kaqta bandejapi allin churasqa kasqanta chaynallataq bandeja nisqapi allin takyasqa kasqanta qawapay.

Galaxy S22 nisqa seriepa telefononkunaqa iskay kaq yaykuq SIM nisqa tarjetakunata uyananpaqmi diseñasqa kachkan hinallataq hawa lawman quri llimpiyuq tupaqkunawan tupaq iskay kaq yaykuq SIM nisqa tarjetata bandejapa ñawpaq lawninman chaynallataq qipa lawninman churawaq.

Bandeja de tarjeta SIM1 Bandeja de tarjeta SIM1

SIM1 (lado frontal)

bandeja de tarjeta SIM2 bandeja de tarjeta SIM2

SIM2 (parte trasera)

instalar tarjeta SIM paso 1 instalar tarjeta SIM paso 1

ichiy. Bandejata hurqunapaq bandeqapa uchkunpi SIM nisqata instalanapaq herramienteta yaykuchiy.

instalar tarjeta SIM paso 2 instalar tarjeta SIM paso 2

2 ichiy Bandejapa kakllunmanta sumaqllata bandejata hurquy.

instalar tarjeta SIM paso 3 instalar tarjeta SIM paso 3

3 ichiy. SIM nisqa utaq USIM nisqa tarjetata quri llimpiyuq lawnin hawaman qawaqta bandejapi churay hinaspa SIM nisqa utaq USIM nisqa tarjetata bandejapi sumaqllata ñitiy chaynapi aseguranaykipaq

instalar la tarjeta SIM paso 4 instalar la tarjeta SIM paso 4

4 ichiy. Bandeja nisqata bandeja nisqapa kakllunman kaqmanta yaykuchiy.

Yuyana:

• Sichus tarjeta SIM nisqa mana bandejapa kakllunkunapipunichu churasqa kan chayqa, bandeja nisqata bandejapa kakllunman kaqmanta churayqa yaqam mana funcionanmanchu utaqmi tarjeta SIM
  • Tarjeta nano-SIM nisqallatapuni utilizay..
  • SIM nisqata instalanapaq herramienta uchkupa rectanpipuni kasqanta watiqay. Mana chayna kaptinqa, dispositivoqa dañakunmanmi.
  • Sichus tarjeta bandejapi mana allin churasqachu kachkan chayqa, tarjeta SIM nisqaqa bandejamantam wichiykunman
  • Sichus bandeja nisqa nuyu kachkaptin bandeja nisqata dispositivoman yaykuchinki chayqa, dispositivoqa dañakunmanmi. Sapakuti bandeja nisqa chaki kasqanta watiqay
  • Bandeja nisqata bandejapa kakllunman pasaypata yaykuchiy chaynapi dispositivoman ima yakupas mana yaykunanpaq.

Galaxy S22 Series kapusuqniyki telefonoqa tarjeta SIM nisqahina funcionaq huk eSIM nisqayuqmi. eSIM nisqata activarqusqaykipa utaq nano-SIM nisqata instalarqusqaykipa qipantaqa red móvil nisqatam usawaq. eSIM nisqata activanaykipaq, hamuq ichiykunata qatiy.

activar una eSIM paso 1 activar una eSIM paso 1

1 ichiy. Ajustes sutiyuq aplicacionta qallarichiy hinaspa Conexiones niqta tupay.

activar una eSIM paso 2 activar una eSIM paso 2

2 ichiy. Administrador de tarjetas SIM niqta tupay.

activar una eSIM paso 3 activar una eSIM paso 3

3 ichiy. Añadir plan móvil niqta tupay.

activar una eSIM paso 4 activar una eSIM paso 4

4 ichiy. Tarifa móvil nisqata tarispaqa, eSIM nisqata activanapaq pantallapi kamachiykunata qatiy.

Sichus proveedor de servicios kapusuqniyki código QR nisqata quykusunki chayqa, Ajustes sutiyuq aplicacionta qallarichiy, Conexiones > Administrador de tarjetas SIM > Agregar plan móvil > Escanear código QR de proveedor niqkunata tupay hinaspa código QR kaqta escaneay.

Yuyana:

• eSIM nisqaqa tarifa de servicio inalámbrico nisqatam necesitan hinallataqmi nano-SIM nisqata mana usaspa tarifa de red móvil nisqata activayta uyan.
  • Es posible que el uso de eSIM no esté disponible según la región, el proveedor de servicios o el modelo.

Tarjeta SIM nisqapa ajustenkunataqa personalizawaqmi hinallataqmi administrador de tarjetas SIM nisqapa menunpi instalasqa tarjetas SIM nisqakunata activawaq utaq desactivawaq. Ajustes sutiyuq aplicacionta qallarichiy hinaspa Conexiones > Administrador de tarjetas SIM nisqakunata tupay.

• Tarjetas SIM nisqakuna: Usay munasqayki tarjeta SIM nisqata activay hinallataq tarjeta SIM nisqapa matikuyninta personalizay.
  • eSIM: Activa la eSIM.
  • Munakusqa tarjeta SIM nisqa:Activasqa iskay tarjetakuna captinqa, llamadas de voz nisqahina, específica kaqkuna funcionkunapaq usay munasqayki mayqan tarjetas SIM nisqakunata especificay.
  • Datokunapa kikillanmanta cambion: Munasqayki tarjeta SIM nisqa redman conectakuyta mana atikuptinqa,   servicios de datos nisqapaq sapaq tarjeta SIM nisqata usanaykipaq dispositivota configuray.
  • Tarjeta SIM nisqapa aswan achka configuracionininkuna: Qayakuykunapa utaq eSIM nisqapa ajustenkunata personalizay.

Yuyana:

• Yaqam huk conexión de red nisqata necesitaq wakin serviciokunaqa proveedor de servicios nisqamanhina mana disponiblechu kanmanku.
  • Capturas de pantalla nisqakuna hinallataq dispositivopa menús kapuqninkunaqa dispositivopa modelonmanhina hinallataq software nisqapa versionninmanhinam hukman kanmanku.