¿ONE UI 4.0 nisqapi imataq musuq kachkan?

Last Update date : 2022-04-13

ONE UI 4.0 nisqaqa achka experiencias creativas nisqakunatam usuarioman qun. Chayllaraq transformasqa ONE UI 4.0 nisqaqa transparencia hinallataq privacidad nisqa funcionpim llumpa-llumpay especial. Sichus Privacidad nisqa funcionta activanki chayqa, camarayki hinallataq microfonoyki haykaq hinallataq maypi llamkachisqa kasqankutam qawapawaq. Chaynallataq munakusqayki llimpikunawan rurasqa huk paleta de colores nisqata usaspam dispositovoykita personalizawaq. Android 12 nisqapi disponible kaq musuq ONE UI 4.0 nisqapa sapakama caracteristicanta taqwirisun.

Hamuq recomendacionkunata manaraq rurachkaspa, dispositivoykipa softwarenin hinallataq chay niraq aplicacionkuna aswan qipa musuq versión nisqawan actualizasqa kasqankuta qawapayta watiqay. Dispositivo móvil kapusuqniykipa softwareninta actualizanapaq kay ichiykunata qatiy:

1 ichiy. Configuración > Actualización de software niqkunaman riy.

2 ichiy. Descargar e instalar niqta llapiy.

3 ichiy. Pantallapi kamachiykunata qatiy.

Privacidadpa waqaychaynin

ONE UI 4.0 nisqaqa alli-allin reforzasqa privacidad nisqa huk funcionwanmi hamun. Privacidad nisqapa configuracionninta activanki chayqa, cámara hinallataq micrófono ima aplicacionkunata kunan pachapi llamkachichkanku chaytam qawapawaq. Chaynallataq, qipa 24 horaskunapi detallasqakuna usasqapa registrokunatam qawawaq. Ajustes niqpi, Privacidad niqta akllay hinaspa, qatiqninman, Acceso a cámara hinallataq Acceso a micrófono niqkunata habilitay.

Habilitar el acceso a la cámara y el micrófono

Sichus iskaynin rukanaykiwan ura lawman chutanki chayqa, Configuración rápida niqmanmi riwaq. Sichus Configuración rápida nisqapa hana lawninpi kaq qumir iconota tupanki chayqa, kunan pachapi Cámara hinallataq Micrófono  llapan aplicacionkuna usasqantam qawawaq.

Toque el ícono verde para ver las aplicaciones que usan la cámara y el micrófono

Pantallaykipa qawakuyninpaq personalizasqa llimpita hinallataq estilota tariy. Sichus huk usuario munasqan llimpipa tononta  churan chayqa, IA nisqaqa pantallapa qawakuyninwan allin tupaq llimpikunatam recomiendakun. Musuq llimpikunata llamkaqyachispa imakunatapas tikray.

Configuración de fondo de pantalla y estilo Configuración de fondo de pantalla y estilo

1 ichiy. Vaya a Ajustes niqman riy hinaspa Fondo de pantalla y estilo.

Paleta de colores del dispositivo Galaxy Paleta de colores del dispositivo Galaxy

2 ichiy niqta akllay.Paleta de colores.

Paleta de colores recomendada por AI del fondo de pantalla Paleta de colores recomendada por AI del fondo de pantalla

3 ichiy. Pantallaykipa qawakuyninpa llimpikunamanhina achka llimpipa niraqninkunata akllay.

Allin llamkaq hinallataq atiylla yaykunapaq widget nisqapa funcionninta llamkaqyachiy. Aswan musyaspa,convenikuq hinallataq atiyllata llamkachinapaqmi transformarukun. Atiwaqmi sapakama aplicacionpaq widgets nisqakuna configurayta hinallataq tupaykunallawan hinallataq chutaykunallawan función habilitayta.

1 ichiy. Qallarina pantallapa may lawnintapas ñitirayaspam qallarina pantallapa configuracionninman yaykuwaq.

2 ichiy. Pantallapa ura lawninpi Widgets nisqa botonta tupaspam  Widgets nisqata personalizawaq. Funcionta habilitanapaq llamkachiy munasqayki widgets nisqakunata akllay utaq tupay.

Personalizar widgets desde la configuración de la pantalla de inicio

ONE UI 4.0 nisqapiqa, tukuy niraq emojis nisqakunata, GIF nisqata hinallataq pegatinas nisqakunatapas mana qullqillawan llamkachiwaq. Masiykiwan qillqanakuspayki sumaq emojis nisqakunata hinallataq GIF nisqata llamkaqyachiy.

Emojis y GIF actualizados en el teclado ONE UI 4.0

ONE UI 4.0 nisqapi disponible kaqkuna musuq emojis nisqakuna hinallataq GIF nisqa

Alli-allin calidadniyuq fotokunata hinalltaq videokunata utqayllaman ruranaykipaqmi cámara actualizada nisqa aplicacionta llamkachiwaq. Atiylla llamkachina menú nisqapa diseñonqa usuariopa comodidadninta hinallataq atiylla llamkaynintam yapan. Zoom nisqapa haykakama yapakusqanmanta yachayta yanapanapaqmi Zoom nisqapa configuracioninpa imayna rikukusqan iconokunamanta yupaykunaman tikrarqukun

ONE UI 3.1 nisqa camarapa yapaynin  ONE UI 3.1 nisqa camarapa yapaynin

ONE UI 3.1 nisqa camarapa yapaynin

ONE UI 4.0 nisqa camarapa yapaynin ONE UI 4.0 nisqa camarapa yapaynin

ONE UI 4.0 nisqa camarapa yapaynin

Cuidado del dispositivo nisqa pantallapa diseñonqa actualizarqukunmi. Imayna rikukuyninqa emoticones nisqakunapa hinallataq fuentes vívidas nisqakunapa usayninwanmi allinyasqa karqun. Chaynallataq, chayllaraq yapasqa Diagnóstico nisqa funcionwanmi dispositivoykipa rendimientonta atiyllata qawapawaq.

Cuidado de la batería y el dispositivo Cuidado de la batería y el dispositivo

1 ichiy. nisqaman riy Ajustes hinaspa Mantenimiento y batería niqta akllay. .

Cuidado del dispositivo Diagnóstico Cuidado del dispositivo Diagnóstico

2 ichiy. niqman riy. Diagnóstico.

Funciones de diagnóstico Funciones de diagnóstico

3 ichiy Munasqayki chiqanchay funcionkunata akllay

PIP (Picture in Picture nisqa) nisqa funcionqa huk rurayta rurachkaspayki videokunata qawayta munaptiykiqa llumpa-llumpay utilmi. Qallarina pantallamantapacha, pantalla PIP (Imagen en imagen nisqa) nisqapa sayayninta hinallataq maypi kaynintam atiyllata tikrawaq.

Cambie el tamaño y la ubicación de los videos con PIP mejorado

Mayqan tawa kuchunkunata hawa lawman munasqayki configuracionkama chutaspa videopa sayayninta utaq maypi kayninta takyachiy.

Dispositivoykimantapacha, Ajustes niqman riy, hinaspa ONE UI 4.0 nisqata imayna llamkichinapaq, consejokunahina hinallataq llamkachinapaq trucos nisqakunatahina detallasqa yachachikuyta tarinapaq Consejos y manual del usuario niqta akllay.  Ajustes, Aplicaciones y funciones hinallataq Consejos avanzados niqkunata tupaspam aswan achka willakuyta atiyllata chaskiwaq.

Aprenda a usar ONE UI 4.0 con consejos y manual de usuario

Yuyana: Capturas de pantalla nisqakuna hinallataq dispositivopa menú nisqan hukmanmi kanmanku dispositivopa modelonmanhina hinallataq software nisqapa versionninmanhina.

Sichus Samsungmanta celularniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kaptinqa Samsung Members aplicacionpi huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi  imam kachkan chayta aswan ichpallanmanta qawanaykupaq yanapawanku. Datos nisqakunaqa manam pipapas sutin sutiyuqchu hinallataq investigación nisqa apakusqan pachallam waqaychaska. Astawan achka willakuyta chaskiy imaynatam pantaymanta willakuy qillqata kaynintakama ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? apachina chayta.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de abril de este año se iniciará la tercera fase del plan de bloqueo de celulares reportados como robados y con IMEI alterado, con el fin de desincentivar el robo y comercio ilegal de equipos móviles.

Les compartimos el landing oficial que el Ministerio de Transportes y Telecomunicaciones del Perú preparó con la información necesaria:

Visite la sección Notas https://sociedadtelecom.pe/landing/bloqueodecelulares/