¿Imaynatam Samsung DeX nisqata Galaxy S22 nisqapi usana?

Last Update date : 2023-02-23

Samsung DeX nisqaqa dispositivo móvil (smartphonenta utaq tabletta) kapusuqniykita sapaq dispositivoman (televisorman utaq monitorman) utaq PC nisqaman conectaq aplicacionmi chaynapi llamkayniyki punchaw aswan atiylla kananpaq, mayqan dispositivota usaptiykipas. Qatiqman, Samsung DeX nisqata Galaxy S22 kapusuqniykipi inalámbrica nisqanpata usayta yachay.

Vista de una mujer usando Samsung DeX en su Galaxy S22.

¿Imataq Samsung DeX nisqa?

Samsung DeX nisqawanqa Galaxy S22 kapusuqniykitam tukuynanpata usawaq. Adaptador HDMI nisqawan utaq inalámbrica nisqanpawanmi, Galaxy S22 kapusuqniykita Miracast nisqawan tupaq mayqan monitormanpas conectawaq hinaspa smartphone kapusuqniykita huknanpata disfrutayta qallariwaq.

Masiykikunawan chateay, hatu hatun pantallapi peliculata qaway utaq aswan completo kaq herramienta multitarea nisqawan chaniyuq presentacionkunapaq preparakuy. Portátil kaq computadoraykimanta utaq escritoriomanta, PC nisqapi utaq Mac kapusuqniykimanta yaykuspam, sitio web de Samsung DeX en tu computadora nisqamantapacha PC nisqapaq DeX sutiyuq aplicacionta descarganayki hinalla.

Smartphone kapusuqniykita monitorniykiman conectarquspaykiñaqa, hatu hatun pantallamantapacham llapan aplicacionniykikunaman yaykuwaq, chaynapi Galaxy S22 kapususqaykita alli allinta aprovechanaykipaq. Hatun presentacionkuna, conferenciakuna, videokuna hinallataq aswan hukkunapas, Samsung DeX nisqaqa llamkayniykitam atiyllata ruran, huk computadorata bolsilloykipi apachkawaqpashinam.

Yuyana: Imapaq kasqanmanhinam, Samsung Dex nisqata usanaykipaqqa yaqam sapakama accesoriokuna rantiyta necesitawaq.

¿Imaynatam Samsung DeX nisqaman conectakuna?

Samsung DeX nisqata computadoraykipi descargarquspaykiñaqa, Samsung DeX nisqata smartphone kapuqniykipi configuraytam qallariwaq. Kay ichiykunata qatispayki Samsung DeX nisqaman conectakuy:

Vista de la pantalla de inicio de un Galaxy S22 con el gesto de deslizar hacia abajo en la parte superior de la pantalla. Vista de la pantalla de inicio de un Galaxy S22 con el gesto de deslizar hacia abajo en la parte superior de la pantalla.

1 ichiy. Pantalla de inicio chaypi iskay kutita ura lawman chutay..

Vista del panel rápido de un Galaxy S22. Vista del panel rápido de un Galaxy S22.

2 ichiy. “DeX” niqta ñitiy.

Vista de la pantalla de conexión de Samsung DeX con las opciones “DeX en TV o monitor” y “DeX en PC”. Vista de la pantalla de conexión de Samsung DeX con las opciones “DeX en TV o monitor” y “DeX en PC”.

3 ichiy.“DeX en TV o monitor” niqta utaq “DeX en PC” niqta ñitiy hinaspa conectakuy munasqayki PC nisqata maskay.

Conectakuy munasqayki PC nisqata, televisorta utaq monitorta tarirquspaykiñaqa, paypa hawanpi ñitiy hinaptinmi Samsung DeX nisqa akllasqayki dispositivopi rikurinqa.

¿Imaynatam Samsung DeX nisqata usawaq?

Samsung DeX nisqaqa multitarea nisqata allin llamkachinapaq achka funcionkunatam qukun, kaykunahinata:

Vista de una mujer dibujando en un smartphone y viendo su arte en un monitor.
  •  Táctil kaq teclado: Galaxy S22 kapusuqniykitam teclado táctil nisqatahina PC kapusuqniykipaq usawaq, utaq huk tecladota usawaq hatu hatun pantallapi llapan ruraykunata controlanaykipaq.
Vista de un smartphone al lado de una computadora portátil mostrando las opciones de fotos de Samsung DeX.
  •  Fotokunata hinallataq presentacionkunata hayway: Samsung DeX nisqawanqa Galaxy S22 kapususqaykimantapacham fotokunata hinallataq presentacionkunata haywawaq PC kapusuqniykipi mana descargaspalla.
Vista de un smartphone haciendo una llamada al lado de una computadora portátil mostrando la pantalla de llamada de Samsung DeX.
  • Chateay hinallataq qayakuykunata chaskiy: Galaxy S22 kapusuqniyki PC kapusuqniykiman conectasqa kachkaptinqa mensajekunatam hinalla apachiwaq hinallataq qayakuykunata hinalla chaskiwaq.
Vista de la pantalla de una computadora con las aplicaciones de Microsoft™ y los iconos de OneDrive.
  • Microsoft™ sutiyuq hinallataq OneDrive sutiyuq aplicacionkunawan tupaq: Samsung DeX nisqaqa, OneDrive nisqawanhina hinallataq nube nisqapi sapinchasqa sapaq aplicacionkunawanhina, Microsoft™ nisqapa yaqa llapan aplicacionninkunawanmi tupan, chayraykum llamkanaykita sumaqllata qaywawaq
Vista de un hombre mirando un smartphone sentando junto a un niño que sostiene palomitas y ve la televisión.
  •    Iskay kuti llamkay: Sichus Galaxy S22 kapusuqniyki televisorman utaq monitorman conectakun chayqa, hatu hatun pantallapim peliculata qawawaq utaqmi clase virtual nisqata warmakunapaq unanchawaq. Chaykamam, telefonoykiwan llamkayta hinalla qatiwaq.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.