¿Imaynatam red Wi-Fi nisqaman mana conectakuq Galaxy telefonopa sasachakuyninkunata allinyachiyman?

Last Update date : 2023-07-14

Telefonoykipi Wi-Fi nisqaman conectakunaykipaq sasachakuykuna kapusuptiykiqa, Wi-Fi nisqapa señalnin mana tarisqa kanqanta utaq red Wi-Fi nisqa tarisqa kaspa ichaqa mana conectakuy atisqantam chiqaqchanayki. Red Wi-Fi kapusuqniykita allinninpata conectanaykipaq hamuq guía nisqata tapukuy.

Yuyana:

●      Sichus red Wi-Fi nisqaman conectakuchkanki ichaqa conexión nisqa mana kanchu chayqa, red Wi-Fi nisqata sapaq dispositivopi usayta intentay. Sichus sapaq dispositivokunapas mana yaykuyta atinkuchu chayqa, chay servicio de red nisqaqa manam allinchu kachkanman, chaymi Internetniykipa proveedorninta rimapayanayki chaynapi yanapakuy chaskinaykipaq.

●      Capturas de pantalla nisqakuna hinallataq dispositivopa menús kapuqninkunaqa dispositivopa modelonmanhina hinallataq software nisqapa versionninmanhinam hukman kanmanku.

Hamuq recomendacionkunata manaraq rurachkaspayki, dispositivoykipa software kapuqnin hinallataq chayniraq aplicacionkuna aswan qipa musuq versión nisqaman actualizasqa kasqankuta watiqay. Dispositivo móvil kapusuqniykipa softwareninta actualizanaykipaq, kay ichiykunata qatiy:

1 ichiy. Ajustes > Actualización de software niqkunaman riy.

2 ichiy. Descargar e instalar niqta tupay.

3 ichiy. Pantallapi kamachiykunata qatiy..

¿Imatataq rurana red Wi-Fi nisqa mana tarisqa kaptin?

Red Wi-Fi nisqaman conectakuytaqa mana atinmanchu achka sasachakuykunaraykum. Kayhinam kanman, yaqapasmi enrutador nisqa mana allinninpatachu funcionanman utaqmi telefonoykipa configuración de red kapuqninpi sasachakuy kanman. Hamuq guía nisqata tapukuy

Enrutador nisqa allinninpa funcionasqanta chiqaqchay. Prendesqa kasqanta, Internet conectasqa kasqanta hinallataq telefonoyki enrutadorpa Wi-Fi kapuqnin maykama aypasqan ukupi kasqanta watiqay. Aswanpas, sichus huk enrutador nisqaman llumpay dispositivokuna conectasqa kaptinkuqa, yaqam Wi-Fi nisqa mana tarisqachu kanman.

Yuyana: Enrutador nisqapa pantallanqa huk enrutadorpa pantallanmantaqa hukniraqmi kanman. Enrutadorniykipa proveedorninta tapukuy.

Galaxy telefonoyki, enrutadorniyki hinallataq modemniyki reiniciayta intentay.

1 ichiy. Telefonoyki reinicianaykipaq, panel Rápido chaypi Encendido nisqapa icononta tupay, hinaspa Reiniciar niqta tupay.

2 ichiy. Enrutadorta hinallataq módem nisqata apagay hinaspa kaqmanta prendey. Apagaspayki, cable de alimentación nisqata desenchufay hinaspa kaqmanta enchufay chaynapi kaqmanta prendenaykipaq.

3 ichiy. Sapakama dispositivota reiniciarqusqaykipa qipanta, sichus sasachakuy allinyarqun chayta qaway.

3 kaq caso. Redpa configuracionninta restablecey

Redpa configuracionninta restablecerquspa Wi-Fi nisqata musuqmanta prendenaykipaq hamuq ichiykunata qatiy.

Ajustes niqman riy hinaspa Administración general niqta akllay.

Maskay hinaspa Restablecer niqta akllay.

Restablecer ajustes de red niqta akllay.

4. Restablecer ajustes niq botonta tupay.

Yuyana: Redpa configuracioninta reiniciaptiykiqa, Wi-Fi nisqapa informacionnin, datos móviles nisqa hinallataq Bluetooth nisqaman conexionmi restablecekunqaku.

4 kaq caso. Dispositivoykita modo seguro nisqapi prendey

Wi-Fi nisqapa conexionninta modo seguro nisqapi pruebay. Sichus red Wi-Fi nisqa Modo seguro nisqapi conectasqa kachkan chayqa, telefonoykipi descargasqayki aplicacionpa kawsanraykum sasachakuy kanman, chaymi chay aplicacionqa desinstalasqa kanan. Wi-Fi nisqapi sasachakuy rikurichiq aplicacionta tarinaykipaqqa, chayllaraq instalasqa aplicacionkuna desinstalaytam intentawaq.

1 ichiy. Configuración rápida nisqata kichay. Pantallapa hana lawninpi kaq Energiapa icononta ñitiy.

2 ichiy. Apagar niqta ñitirayay Modo seguro nisqapa iconon rikurinankama.

3 ichiy. Dispositivoykita modo seguro nisqapi prendenaykipaq Modo seguro niqta tupay. Sichus kusata yaykurqunki chayqa, pantallapa ura lawninpim modo seguro nisqapa leyenda kapuqninta rikunki.

1. Configuración rápida chaypi, Energiapa icononta ñitiy.

2. Apagar niqta ñitirayay Modo seguro nisqapa iconon rikurinankama.

3. Modo Seguro niqta tupay.

Sichus red Wi-Fi nisqapa icononpa ukunpi huk candadomanta siqi kachkan chayqa, contraseñayuq harkasqa redmi. Contraseñata churaspayki, sumaqllata ruray hinallataq allinninpata churay. Wi-Fi nisqapa contraseñanqa mayusculayuqkuna hinallataq minusculayuqkunam.

6 kaq caso. Restablecimiento de datos de fábrica nisqata ruray.

Sichus kaykama riqsichisqa metodokuna mana funcionankuchu chayqa, chayllaraq prendesqaykipihina configuración predeterminada de fábrica nisqamanmi kutiwaq.

1. Ajustes niqman riy hinaspa Administración general niqta akllay.

2. Restablecer niqta akllay hinaspa Restablecer valores predeterminados niqta tupay.

3. Chay paginata ura lawman chutay hinaspa Restablecer niq botonta tupay.

4. Eliminar todo niq botonta tupay.

Yuyana:

●      Dispositivo movilpa restablecimiento de datos de fábrica kapuqninta rurarqusqaqa manañam kutinmanñachu.

●     Telefonoykita manaraq restablecechkaspayki llapan informacionniyki sapaq lawpi copia de seguridad nisqapi waqaychasqa kasqanta watiqay.

Samsungmanta dispositivo movilniykiwan, tabletniykiwan utaq wearablesniykikunawan sasachakuyniykikuna kachkan chayqa Samsung Members aplicacionpim huk tapukuyta apachimuwankikuman.

Kaymi imam kachkan chayta aswan hichpallanmanta qawananchikpaq yanapawanchik. Datos nisqakunaqa mana pipapas sutinwan sutichasqam kanku hinallataqmi investigación nisqa rurakusqan pachallapi waqaychakun. ¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina? chaynintakama imaynatam pantaymanta willakuy qillqa apachinamanta aswan achka willakuyta chaskiy.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Si el problema persiste,

Si el problema persiste,

por favor contáctanos vía Chat o al 080077708 para que nuestros agentes puedan brindarte una solución.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.