¿Imaynatam Samsung Smart TV nisqapi mana funcionaq aplicacionkunapa sasachakuyninkunata allinyachina?

Last Update date : 2023-07-29

Samsung Smart TV kapusuqniykipa sasachakuyninkunata riqsinaykipaq hinallataq allinyachinaykipaq iskay kimsa consejokunata riqsichimuykiku. Wakin aplicacionkunaqa achka sasachakuykunaraykum mana allintachu llamkanku.

1 kaq método. Televisorta wakillanta restablecey

Wakillan restablecimientota ruranaykipaq, modo de espera nisqallapi churanaykimantaqa, televisorta pasaypata chaknichiy hinaspa reiniciay. Kay rurayqa aplicacionkunapi sasachakuykuna kapusuqniykitam allinyachinman. Televisorta restablecenapaqqa iskay ruraykunam kan.

●     Control remotopa kanchichinapaq botonninta televisor chakninankama hinaspa kaqmanta kanchirinankama ñitirayay. Kayqa yaqa 5 segundollapim rurakunan.

●     Televisorta toma de corriente nisqamanta 30 segundontin desenchufay hinaspa kaqlla enchufay.

2 kaq método. Software nisqapa actualizacionninkunata chiqaqchay

Software nisqapa actualizacionninkunaqa pantaykunamanta hinallataq seguridadmanta allinyachiykunatam dispositivoykiman qunku. Pantaykuna mana kananpaq televisorniykipa software kapuqninta actualizasqallata kachiy.

1 ichiy. Inicio nisqa botonta ñitiy hinaspa Ajustes niqpi maskay.

actualización de software paso 1

2 ichiy. Soporte niqman riy hinaspa Actualización de software niqta akllay.

actualización de software paso 2

3 ichiy. Televisorniykita actualizayta qallarinaykipaq Actualizar ahora niqpi clic nisqata ruray.

actualización de software paso 3

Kay rurayqa sasachakuykuna rikurichiq mawka hinallataq mana sirviq datokunatam chinkachin hinaspam musuq datokunawan reemplazan.

1 ichiy. Inicio nisqa botonta ñitiy hinaspa Aplicaciones niqpi maskay.

reinstalar aplicaciones paso 1

2 ichiy. Ajustes niqman riy.

reinstalar aplicaciones paso 2

3 ichiy. Aplicacionkama riy hinaspa Borrar niqta akllay.

reinstalar aplicaciones paso 3

Yuyana: Sichus Eliminar niq uqi llimpipi kachkan chayqa, recomendasqa aplicacionmi. Eliminanaykimantaqa reemplazunpi Reinstalar niqta akllay.

4 ichiy. Control remotoykipi kutinapaq kaq botonta ñitiy hinaspa maskanapaq kaq iconota akllay.

reinstalar aplicaciones paso 4

5 ichiy. Aplicacionpa sutinta churay hinaspa instalaykuy.

Yuyana: Aplicacionta manaraq hurquchkaspa utaq manaraq reinstalachkaspa yaykunapaq informacionniyki kapususqaykita watiqay. Kay rurasqayki ichiykunaqa lluqsichisunkim, chaymi sesión nisqata kaqmanta qallarinayki kanqa.

Smart Hub nisqata restablecespaykiqa Smart TV kapususqaykipi usasqayki llapan aplicacionkunamantam lluqsinki, manam allinyachiy munasqayki aplicacionllamantachu. Chaymi, restablecimientota manaraq rurachkaspayki llapan cuentaykikunapa kunanpachapi sesión nisqata qallarinaykipaq informacioninkuna kapususqaykita watiqanayki.

●     2020 watamanta qipaman modelokuna: Ajustes > Soporte > Servicio de cuidado > Autodiagnóstico > Restablecer Smart Hub niqkunata ñitiy

●     2020 watapa ñawpaqnin modelokuna: Ajustes > Soporte > Autodiagnóstico > Restablecer Smart Hub niqkunata ñitiy

Yuyana:

●      Ñawpaqmantapacha tantiyasqa PIN nisqaqa 0000 chaymi.

●      Restablecimiento rurasqaykipa qipantaqa yaqam aplicacionta kaqmanta descarganayki kanman.

Yuyana: Dispositivopa capturas de pantalla kapuqninkuna hinallataq menú kapuqninqa inglespi muestrallam kanku. Chaynallataqmi suyuykipa siminpipas disponible kachkanku.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.