Samsung televisorniykita Gesture Interaction nisqawan controlay

Last Update date : 2022-06-08

Aswan sapakuti usasqayki funcionkunata atiyllata controlanapaq gestos simples nisqakuna usayta intentay. Ñawpaqmanta churasqa utaq personalizasqa interacciones de gestos nisqakunata usaspam Samsung Smart TV 2022 kapusuqniykita munasqaykimanhina usawaq.

Gesture Interaction nisqaqa gestoykikunata riqsinapaq televisorniykiman conectasqa camarata hinallataq tecnología AI nisqata usaspa televisorniyki controlayta permitesunki.

My Gesture guide screen

Yuyana:

●      Gesture Interaction nisqaqa específico kaq hinallataq wakin mama llaqtakunapi kaq televisor modelokunallawanmi tupan.

●      Reconocimiento de gestos nisqapa rangonqa camarapa 3.5 m chay ukullapim kachkan hinallataq usuario camaratapuni qawanan.

●     Uyayki hinallataq cuerpoykipa hana lawninmi camarapa pantallanpi rikukunqaku.

• Gesture Interaction nisqata qallarichispa

Gesture Interaction sutiyuq funcionta usanapaq, ñawpaqtaqa Samsung Smart TV kapuqniykipim cámara USB nisqata qallarinayki.

1 ichiy. Televisorkiwan tupaq cámara USB nisqata conectay.

2 ichiy. Maskay hinallataq Controlar fácilmente con un gesto niq iconopi clic nisqata ruray.

●     Control remotoykipi Inicio kaq botonta hinaspa > Menú > Dispositivos Conectados > Cámara USB niqkunata ñitiy.

USB camera launcher

3 ichiy. Gesture Interaction nisqa activayta aceptay. Gesto sutiyuq funcionta experimentanaykipaq Pruébalo Ahora niqta akllay.

Agreement for Turn on Gesture Interaction

1 ichiy. Televisorniykiwan tupaq cámara USB nisqata conectay.

2 ichiy. Pantalla de Inicio nisqamantapacha, Menú kaqta akllay hinaspa Configuración > Todas las Configuraciones niqkunaman riy.

access the gesture interaction function step 2

3 ichiy. General & Privacidad > Gesto niqkunaman riy.

access the gesture interaction function step 3

4 ichiy. Gesture Interaction niqpi clic nisqata ruray.

access the gesture interaction function step 4

5 ichiy. Gesture Interaction activayta aceptay. Gesto sutiyuq funcionta experimentanaykipaq Pruébalo Ahora niqta akllay.

access the gesture interaction function step 5
gesture items in menu tree

●     Gesture Interaction niq: Gesture Interaction sutiyuq funcionta habilitay utaq deshabilitay. Habilitanapaqqa,  reconocimiento óptico nisqa ruraq cámara USB nisqahina dispositivotam necesitakun.

●     Guía de Gestos niq: Guía de Gestos nisqata activay utaq desactivay.

●     Eliminar Gesto Guardado niq: Ñawpamanta waqaychasqa huk Gesto nisqata hurquy.

●     Aprende Funciones de Gestos niq: Gestos nisqapa funcionninkuna imayna usaymanta aswan willakuyta chaskiy.

• Gesture Interaction nisqa usay

Uyariypi sasachakuyniyuq runakunapaq Zoom en Lengua de Señas nisqa hinallataq subtítulos nisqakunaqa mana control remotollawanmi sumaqlla usayta atikunmanku.

Kayhinam kanman, Zoom de Lengua de Señas nisqapiqa, gestos nisqakunaqa lengua de señas nisqapa huk área kapuqninta especificanapaq utaq ampliación nisqata matinapaqmi usakunmanku. Sichus huk usuario C niraq formata makinwan ruran chayqa, camaram chay gesto nisqata riqsinqa hinaspa subtítulos nisqakunata activanqa.

accessibility function with the gesture interaction

My Gesture nisqaqa contenidopa hinallataq configuracionpa imayna rikukusqanta utqayman cambianapaqmi usuariokunata permiten.

My Gesture nisqaqa hukniraq 2 categoriayuqmi:

●     Capturar Gestos nisqaqa kunan pachapi entorno de visualización nisqatam waqaychan, chaynallataq qipa pachapi restauray atikuq servicios nisqakunatapas hinallataq kunan pachapi configuraciones nisqakunatapas. Kay funcionqa usuariopa waqaychasqan visualización de entornos nisqapim sapinchakun.

●     Restaurar Gestos nisqaqa ñawpaqta waqaychasqa  entornos de visualización nisqatam restauranqa. Sichus usuario Restaurar nisqa ruranapaq gestota ruran chayqa, waqaychasqa kaq servicios nisqakuna hinallataq configuraciones nisqakunam restaurakunqaku.

categories of My Gesture

1)¿Imaynatam My Gesture nisqata rurana?

1 ichiy. Sichus televisorta qawachkaptiyki munasqayki canal/aplicación/fuente/configuración chaykuna rikurin chayqa, Me gusta nisqapa gesto kapuqninwanmi capturayta atiwaq.

making My Gesture step 1

2 ichiy. Servicio nisqata hinallataq principal kaq configuracionta waqaychanapaq huk gesto nisqata churay. Kimsan gestokunatam usawaq.

making My Gesture step 2

3 ichiy. Camaraqa gestoykitam riqsinqa hinaspam qawaychanqa.

2) ¿Imanynatam My Gesture nisqata usana?

1 ichiy. Waqaychasqa gestoykita rurariy. Mis gestos nisqawanqa servicios hinallataq munakusqayki configuraciones kapusuqniykikunatam atiyllata restaurawaq.

using My Gesture step 1

2 ichiy. Waqaychasqa servicios hinallataq configuraciones nisqakunam cargakunqaku.

3) ¿Imaynatam My Gesture nisqata hurquna?

Inicio nisqa pantallapi, Menú > Configuración > Todas las Configuraciones > General & Privacidad > Gesto > Eliminar Gesto Guardado niqkunata akllay.

Delete Saved Gesture screen

• Tupaq dispositivokuna hinallataq serviciokuna

Tupaq televisorkuna

Gesture Interaction nisqaqa específico kaq hinallataq wakin mama llaqtakunapi kaq televisor modelokunallawanmi tupan.

●     Televisorpa modelonkuna: QN900B, QN800B, QBQ95, QBQS95, 2022 The Frame nisqakuna

●     Mama llaqtakuna: Estados Unidos hinallataq Corea

Yuyana: Kay funcionkuna llamkachkaptinkuqa Gesture Interaction nisqata usayqa manam atikunmanchu: Ambient Mode, Multi View, Videollamada, Samsung Health nisqakuna hinallataq Screen Mirroring nisqa.

Tupaq camarakuna

1) Estados Unidos / Corea

●     Cámara web Logitech C930e nisqa

●     Cámara web Logitech C922 PRO STREAM nisqa

●     Cámara web Logitech C925E nisqa

●     Cámara web Logitech C920s Pro HD nisqa

●     Cámara web Logitech HD Pro C920 nisqa

●     Cámara web Logitech C920-C nisqa

●     Cámara web Logitech C930c nisqa

●     Cámara de transmisión Logitech nisqa

●     Cámara Samsung SlimFit nisqa

2) Corea

●     Samsung SC-FD100B nisqa

Yuyana:

●      Listapi mana rikuriq cámaras USB nisqakunaqa yaqam televisorniykiwan mana tupaq kanmanku hinaspa pantaymanta notificación nisqa pantallapi rikukunman .

●     Tupaq cámaras USB nisqa listam actualizakunqa.

configuracionkuna

HDMI nisqa, Sintonizador (RF) nisqa hinallataq TV Plus nisqa. Tupaq aplicacionkunamanta listaqa kay hamuqmi.

1) Corea

Facebook Watch nisqa / Digital Concert Hall nisqa / YouTube nisqa / wavve nisqa / Spotify - Music and Podcasts nisqa / YouTube Kids nisqa / Watcha nisqa / Netflix nisqa / Prime Video nisqa

2) Estados Unidos

Facebook Watch nisqa / VUDU nisqa / Digital Concert Hall nisqa / Spectrum TV nisqa / YouTube nisqa / Divan. TV nisqa / SHAHID nisqa / MEGOGO ТВ и Кино nisqa / makoTV nisqa / HBO Max nisqa / Hulu nisqa / Spotify - Music and Podcasts nisqa / YouTube Kids nisqa / DIRECTV nisqa / Sling TV nisqa / YouTube TV nisqa / Xfinity Stream Beta nisqa / Apple TV nisqa / Netflix nisqa / Apple Music nisqa / Prime Video nisqa / Peacock TV nisqa

Yuyana: Tupaq aplicacionkunamanta listam actualizakunqa.

My gesture nisqapaq uyasqa kaq configuranapaq elementokuna

supported Settings menu
supported Settings menu

Yuyana:

●      Sichus Samsung Smart TV kapusuqniykiwan sasachakuykuna kachkasunki chayqa, disponible kaq software nisqapa actualizacionninkunatam tukuy pacha qawapanayki, sasachakuyniykipaq huk allinyachiyniyuqmi kanman.

●      Capturas de pantalla nisqakuna hinallataq dispositivopa menús kapuqninkunaqa dispositivopa modelonmanhina hinallataq software nisqapa versionninmanhinam hukman kanmanku.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.