Що змінилося у функції «Синхронізація з OneDrive» у застосунку «Галерея»?
Підтримку функції «Синхронізація з OneDrive» у застосунку «Галерея» Samsung було припинено. Якщо ви використовували її для збереження фотографій і відео в OneDrive, хвилюватися не потрібно. Раніше збережені фотографії та відео залишаються у безпеці в OneDrive, і ви можете продовжувати резервне копіювання нових файлів за допомогою застосунку OneDrive.
Коли припинили підтримку функції «Синхронізація з OneDrive» у застосунку «Галерея»?
Функцію синхронізації Галереї з Microsoft OneDrive було припинено 30 вересня 2026 року. Зв’язок між вашим обліковим записом Microsoft та обліковим записом Samsung також було скасовано.
Що сталося з фотографіями та відео, які вже зберігалися в OneDrive?
Нічого не було видалено. Фотографії та відео, збережені в OneDrive через функцію синхронізації, залишаються в OneDrive, і ви можете переглядати їх у застосунку OneDrive. Якщо ви бажаєте мати копію фото або відео на пристрої, завантажте їх із застосунку OneDrive.
У застосунку «Галерея» відображається сповіщення «Синхронізація з OneDrive незабаром завершиться». Що робити?
Це сповіщення інформувало про завершення підтримки функції синхронізації з OneDrive. Ваші фотографії та відео у OneDrive не були видалені. Щоб продовжити використання резервного копіювання нових фотографій і відео, торкніться Докладніше у сповіщенні, потім торкніться «Резервне копіювання фотографій із камери» у застосунку OneDrive і дотримуйтесь інструкцій на екрані. Ви також можете налаштувати це вручну за допомогою наведених нижче кроків.
Як можна виконати резервне копіювання фотографій і відео після завершення цієї функції?
Ви можете й надалі зберігати фотографії та відео з пристрою в OneDrive, використовуючи функцію «Резервне копіювання фотографій із камери» у застосунку OneDrive.
Чи можна виконати резервне копіювання фотографій з інших папок у OneDrive?
Так. Окрім фотографій з камери, ви можете резервно копіювати зображення, збережені в інших папках, наприклад, у соціальних мережах та застосунках для редагування фото.
- Увімкніть «Категоризацію», щоб зберігати фотографії у їхніх оригінальних папках.
- Вимкніть «Категоризацію», щоб зберігати всі фотографії у папці «Camera Roll».
Дякуємо за відгук!
Надайте відповіді на всі запитання.