Do bigger things

 • Galaxy Note in Midnight Black
 • Galaxy Note in Maple Gold
Galaxy Note8 (Dual Sim)
Galaxy Note8 (Dual Sim)

Ekrani i madh i Galaxy Note8 ju lejon të shikoni dhe të bëni më shumë, qoftë në zyrë ose jashtë në terren. Infinity Display i madh ofron më shumë hapësirë dhe S Pen është një mënyrë e re për të komunikuar, prandaj ju keni mjetet e duhura në dorën tuaj për të bërë biznes në çdo kohë dhe në çdo vend. Dhe masat e integruara të sigurisë nënkuptojnë se mund ta bëni këtë me siguri.

Dizajni
 • ᠎ Infinity Display
 • ᠎ Multi Window

Infinity Display

Infinity Display ju jep hapësirë pune të madhe

Në dizajnin inovativ të Galaxy Note8 spikat ekrani i bukur dhe i madh 6,3" Infinity Display. Kornizat mbahen në minimum për të ofruar një pamje të plotë dhe një sipërfaqe të madhe pune për S Pen. Dhe megjithëse ekrani është i madh, trupi është i hollë, që ofron mbërthim komod. Nga fletëllogaritëset deri te emaili për mbajtjen e shënimeve gjatë një takimi, Galaxy Note8 është gati.

*Infinity Display: një xham pothuajse pa kornizë, plotësisht frontal, nga cepi në cep.
*Ekrani i matur diagonalisht si drejtkëndësh i plotë pa llogaritur këndet e rrumbullakosura.

Image of translucent Galaxy Note8 and the S Pen over an airport runway

Multi Window

Shumë detyra me shpejtësi

Ekrani i gjerë ju lejon të dyfishoni produktivitetin tuaj me regjimin Multi Window. Prandaj, mund të lexoni PDF-të ose të shikoni imazhet ndërkohë që dërgoni email ose konfiguroni një takim përmes mesazheve me tekst ndërsa kontrolloni kalendarin.

*Imazhe të simuluara të përdorura në ekran për qëllime ilustruese.

 Multi Window Calendar
 Multi Window Messenger
SUM MON TUE WED THU FRI SAT
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
more
Drag button
S Pen
 • ᠎ Memo me ekran joaktiv
 • ᠎ Mesazh Live
 • ᠎ Translate

Mënyra të reja për të komunikuar në biznes

Së bashku, S Pen dhe Galaxy Note8 ju japin një mënyrë të re komunikimi për biznesin. Me majën e imët të S Pen prej 0,7 mm dhe 4096 nivele shtypjeje, shënimet tuaja për veten dhe skicat krijohen në mënyrë natyrale, njësoj si të shkruanit me stilolaps në letër. Qartësojini kërkesat tuaja me një mesazh me shkrim dore për komunikim të lehtë ose konvertoni me shpejtësi valutën në çast duke lëvizur sipër mbi një çmim.

*Nevojitet identifikimi në llogarinë Samsung dhe lidhje me Wi-Fi ose internet.

 Image of a S Pen over an architectural line drawing.
 Image of a S Pen over an architectural line drawing.
Screen off memo

Filloni të shkruani menjëherë

Nuk është nevoja të shkyçni telefonin për të bërë një shënim—thjesht nxirrni S Pen për të krijuar disa faqe shënimesh me Screen off memo. Sapo të përfundoni mund ta gozhdoni atë në AOD dhe ta redaktoni sipas nevojës.

A video depicting the use of Screen-off Memo
SHIKO VIDEO
Live message

Bëjini mesazhet më shumë sesa fjalë

Shtoni një shpjegim të animuar ose theksoni diçka në një foto dhe dërgojeni përmes Live message. Ju mund të vizatoni ose shkruani me një shumëllojshmëri stilesh për të komunikuar me kolegët tuaj.

*GIF-et e krijuara mund të mos mbështeten nga disa media sociale dhe shërbime mesazhesh, në varësi të madhësisë dhe gjatësisë së GIF-eve.
A video depicting the use of Live Message
SHIKO VIDEO
Translate

Konvertime me një lëvizje sipër

Konvertoni me lehtësi valutat dhe njësitë matëse ndërsa udhëtoni jashtë vendit, ose përktheni një email në një gjuhë tjetër. Thjesht zgjidhni opsionin Translate përmes Air Command dhe lëvizeni S Pen sipër mbi çmimin, njësinë e matjes, fjalën ose fjalinë.

*Gjuhët e mbështetura mund të variojnë sipas vendit ose rajonit.
*Nevojitet identifikimi në llogarinë Samsung dhe lidhje me Wi-Fi ose internet.
 Image of a Commercial Invoice
Produktiviteti

 • ᠎ Samsung DeX
 • ᠎ Bixby
 • ᠎ Dual Messenger
Samsung Dex

Kthejeni telefonin tuaj në një përvojë kompjuterike

Qoftë kur jeni në shtëpi, në sallën e konferencave të një klienti, ose në business lounge, Samsung DeX dhe Galaxy Note8 lidhen për të ofruar një përvojë kompjuterike. Gjithçka që ju nevojitet është një tastierë, maus dhe monitor për të qenë në gjendje të krijoni dhe redaktoni dokumente, për t’iu përgjigjur emaileve në ndërfaqen e përmirësuar, dhe madje të merrni pjesë në video-konferenca në ekranin e madh të monitorit. Dhe Samsung DeX mund të përdoret në mënyrë të sigurt me sigurinë e platformës Knox 2.9, prandaj kur jeni në rrugë dhe në tavolinën tuaj, Samsung DeX është po aq i sigurt sa edhe praktik.

*DeX Station dhe aksesorët duke përfshirë monitorin, tastierën, mausin dhe kabllon HDMI shiten veç.
*Disa aplikacione mund të mos funksionojnë ose mund të kërkojnë licencë (për blerje) në Samsung DeX.
*Imazh ekrani i simuluar.

Image of Galaxy Note8, Samsung DeX station, monitor, keyboard, and mouse set up in a hotel lounge
Image of Galaxy Note8, Samsung DeX station, monitor, keyboard, and mouse set up in a hotel lounge
Image of a desk with Galaxy Note8 in Samsung DeX Station, with monitor, keyboard, and mouse.
 Image of a desk with Galaxy Note8 in Samsung DeX Station, with monitor, keyboard, and mouse.
Bixby

Një mënyrë inteligjente për të përdorur telefonin

Juve ju pëlqen prakticiteti në punë dhe Bixby është i gatshëm t’i bëjë gjërat më të shpejta për ju. Përdorni Bixby Vision për të përkthyer dokumente në mënyrë private gjatë një udhëtimi pune ose shtoni informacionin e një kartëvizite te kontaktet tuaja, mbani ditën tuaj nën kontroll me Bixby Home, si dhe vendosni alarme sipas vendndodhjes ose kohës me Reminder. Nuk është më nevoja të gërmoni përmes menuve—thjesht kërkojani Bixby-t.

*Gjuhët e mbështetura mund të variojnë sipas vendit ose rajonit.
*Nevojitet identifikimi në llogarinë Samsung dhe lidhje me Wi-Fi ose internet.
*Disa veçori të Bixby mund të mos jenë të disponueshëm në varësi të vendit, rajonit ose gjuhës.

᠎
᠎

Dual Messenger

Mbajini llogaritë e punës të ndara

Mbani një llogari për klientët dhe një llogari për miqtë në të njëjtin telefon. Duke aktivizuar Dual Messenger, ju mund të keni dy llogari të ndryshme në aplikacionet e preferuara të bisedave për t’i mbajtur të ndara mesazhet e punës dhe mesazhet personale.

*Shërbimi Dual Messenger mund të variojë sipas aplikacioneve.

Siguria
 • ᠎ Knox 2.9
 • ᠎ Vërtetimi biometrik
 • ᠎ Mbështetja për ndërmarrjet
 • ᠎ Samsung Pass
Knox 2.9

Siguria e shkallës ushtarake që mbron të dhënat tuaja të punës

Ndihuni konfident që të mbani të dhënat delikate me vete në telefon, kudo që punoni, duke ditur se ato janë të sigurta nga sulmet keqdashëse ose ndërhyrjet me mbrojtjen e platformës Knox të shkallës ushtarake. Knox 2.9 ofron gjithashtu sinjalizime kur një aplikacion specifik akseson leje të përcaktuara në sfond. Siguria në Galaxy Note8 është e ndërtuar që nga çipi dhe përmes niveleve të harduerëve dhe softuerëve, duke siguruar që shumica e të dhënave konfidenciale të jenë të sigurta deri në nivelin më të imët.

Image of a police officer using the Galaxy Note8 and the S Pen outside
Image of a police officer using the Galaxy Note8 and the S Pen outside

᠎
᠎
Motion of Galaxy Note8 being deconstructed into the layers of Hardware Root of Trust, Secure Boot & Trusted Boot, TIMA, SE for Android, Knox Container.
Security Layers
Security Layers
Security Layers
Security Layers
Security Layers
Security Layers
Multi-layered Security
Real-time Protection
Hardware-based Encryption
App Permission Monitoring

*Knox i referohet platformës së sigurisë Knox të integruara falas dhe zgjidhjeve shoqëruese opsionale me pagesë të Knox.

**TIMA është TrustZone-based Integrity Measurement Architecture. Arkitektura e Matjes së Integritetit bazuar  në zonën e konfidencialitetit. 

Vërtetimi biometrik

Mënyra e sigurt e shkyçjes

Shkyçeni me shpejtësi Galaxy Note8 me skanimin e iridës, skanimin e gjurmës së gishtit apo njohjen e fytyrës. Kur përdorni skanimin e iridës ose të gjurmës së gishtit, të dhënat tuaja ruhen të sigurta nga sytë zhbirues duke qenë se secila përdor veçori fizike që janë unike për ju. Disponohen gjithashtu opsione shtesë për shkyçjen, prandaj mund të zgjidhni metodën që funksionon më mirë për ju, duke ju kursyer kohë gjatë një dite të zënë.

Mbështetja për ndërmarrjet

Shpërndarja e pandërprerë për administratorët e TI-së

Për të garantuar përditësimin dhe sigurinë e telefonave të kompanisë, ekzistojnë dy shërbime për mbështetjen për ndërmarrjet: Knox Configure dhe E-FOTA (Enterprise Firmware Over-The-Air). Këto veçori u lejojnë administratorëve të TI-së të shpërndajnë një konfigurim të ri pajisjeje ose një përditësim të miratuar firmueri që mund të aplikohet në çast te pajisjet e nevojshme pa qenë nevoja që përdoruesi të ndërmarrë ndonjë veprim.

*Disponueshmëria e shërbimit mund të variojë sipas shtetit.
*Knox Configure dhe E-FOTA janë shërbime opsionale me pagesë.
Samsung Pass

Aplikacioni që i mban të sigurta fjalëkalimet tuaja

Aksesoni në shërbimet celulare në mënyrë të sigurt dhe të thjeshtë duke përdorur vërtetimin biometrik, siç është skanimi i iridës, skanimi i gjurmës së gishtit dhe njohja e fytyrës, si edhe nënshkrimi elektronik për të verifikuar identitetin tuaj. Duke qenë se Samsung Pass mbrohet nga Samsung Knox dhe përdor një protokoll çelësi publik me bazë kriptografie, ju përfitoni siguri të pakrahasueshme. Si platformë vërtetimi biometrik, Samsung Pass e thjeshton jetën tuaj nëpër një gamë shërbimesh në industri të shumta.

*Disponueshmëria e Smasung Pass mund të variojë sipas shtetit.
*Shërbimet e e-Signature mund të variojnë mes aplikacioneve të palëve të treta.

Image of a man in a suit using the Iris Scanner to authenticate Samsung Pass on the Galaxy Note8
Image of a man in a suit using the Iris Scanner to authenticate Samsung Pass on the Galaxy Note8
PERFORMANCA

 • ᠎ Dual Camera
 • ᠎ 10nm AP
 • ᠎ Memoria e zgjerueshme
 • ᠎ Dual SIM
 • ᠎ Rezistenca ndaj ujit dhe pluhurit
Dual Camera

Kamera që i regjistron detajet me qartësi

Qoftë kur po shkrepni foto apo po regjistroni një projekt në proces, Dual Camera e Galaxy Note8 ju jep foto të qarta kristal edhe në mjedise të paqëndrueshme me OIS (stabilizimin e imazhit optik) në të dyja kamerat. Dhe për një pamje më nga afër të gjërave, kamera telefoto ofron zmadhim optik 2x. Kur jeni duke punuar natën, kamera me kënd të gjerë siguron foto të ndriçuar me lenten F1.7, ndërsa Dual Pixel Sensor fokusohet saktësisht dhe me shpejtësi në mënyrë që të mund të keni fotografinë që ju nevojitet, pa u munduar.

᠎
᠎
SHIKO VIDEO
10nm AP

Fuqia e duhur për punë të shpejtë dhe efikase

Qoftë kur jeni duke bërë shumë detyra në lëvizje ose po e përdorni Samsung DeX për një prezantim për një klient, procesori celular 10 nm, që punon me 6 GB RAM të shpejtë, siguron që veprimet tuaja të kryhen po aq shpejt dhe pa ndërprerje siç keni nevojë ju. Procesori është i integruar që të jetë mjaft efikas saqë përdor më pak energji gjatë punës.

᠎
᠎
SHIKO VIDEO
Memoria e zgjerueshme

Avantazhi i memories së zgjerueshme

Skedarët dhe fotot tuaja të rëndësishme mund t’i mbani me vete pa u shqetësuar se do t’ju mbarohet hapësira ruajtëse. Galaxy Note8 ofron 64 GB memorie të brendshme që mund ta zgjeroni edhe më tej kur është nevoja me kartat microSD deri në 256 GB.

*Disponueshmëria e memories së brendshme 128 GB ose 256 GB mund të variojë sipas shtetit.
*Karta MicroSD shitet veç.

᠎
᠎
SHIKO VIDEO
Dual SIM

Zgjedhje praktike brenda dhe jashtë vendit

Me opsionin Dual SIM në telefon, ju keni lirinë të mbani në të njëjtin telefon numrin e punës dhe numrin personal. Gjithashtu mund të keni një për telefonata dhe mesazhe, dhe tjetrën për internetin e telefonit, ose mund të zgjidhni të përdorni një kartë lokale SIM kur jeni në një udhëtim pune ndërsa e mbani të lidhur numrin tjetër.

*Disponueshmëria e Dual SIM mund të variojë sipas vendit dhe/ose operatorit celular.
Image of the dual SIM tray with two SIM cards inserted
Rezistenca ndaj ujit dhe pluhurit

Gati për punë në çdo rrethanë

Kur puna ju çon në mjedise të lagura dhe të ashpra, mund të vazhdoni ta përdorni Galaxy Note8 pa u shqetësuar. Galaxy Note8 dhe S Pen kanë të dyja një vlerësim IP68, që do të thotë se janë rezistente ndaj ujit dhe pluhurit dhe do të vazhdoni të merrni shënime, të bëni foto dhe telefonata për sa kohë që t’ju nevojitet, edhe nëse ju zë shiu. Dhe me kapakun mbrojtës të fortë të shkallës ushtarake në Galaxy Note8, do të merrni mbrojtje të fortë nga goditjet dhe rrëzimet.

*Galaxy Note8 dhe S Pen kanë vlerësimin IP68, që do të thotë se janë të mbrojtura kundër hyrjes së pluhurit dhe rezistente ndaj ujit. Vlerësimi i rezistencës ndaj ujit bazohet në kushte testimi në zhytje deri në 1,5 metra në ujë të ëmbël për deri në 30 minuta.
*Testuar në përputhje me Standartin ushtarak të SHBA-së (MIL-STD-810G-516.7)
*Kapaku mbrojtës shitet veç.

Image of a person using the Galaxy Note8 in the rain in front of an airplane engine
Image of a person using the Galaxy Note8 in the rain in front of an airplane engine

* Galaxy Note8 dhe S Pen kanë vlerësimin IP68, që do të thotë se janë të mbrojtura kundër hyrjes së pluhurit dhe rezistente ndaj ujit.
Vlerësimi i rezistencës ndaj ujit bazohet në kushte testimi në zhytje deri në 1,5 metra në ujë të ëmbël për deri në 30 minuta.
*Tested to conform with US Miliatry Standard (MIL-STD-810G-516.7)
*Protective Standing Cover sold separately.

GALLERY

Specifikimet

 • OS
  OS
  Android
 • Kamera
  Kamera
  12.0 MP + 12.0 MP

* Madhësia e memories - Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria totale për shkak të ruajtjes së sistemit operativ dhe softuerit që
* Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 6,3" në katror të plotë dhe 6,2" duke llogaritur këndet e rrumbullakosura.
* Shpejtësia aktuale mund të variojë sipas shtetit, operatorit celular, mjedisit të rrjetit, ofruesit të përmbajtjes dhe faktorëve të tjerë të përdorimit.