Kies jouw locatie en taal.
Others

Multitasken

als nooit tevoren, met de vouwbare Galaxy Z Fold2

okt. 19. 2020

“We stappen een nieuw tijdperk in. Hier heb ik echt naar uitgekeken,” zegt Head of Marketing bij Samsung Mobile Davy Moons. Hoofdrolspeler in dat nieuwe tijdperk zijn vouwbare smartphones, zoals flagship Galaxy Z Fold2. “Tot nu toe moesten we drie toestellen – laptop, tablet, smartphone – en drie opladers meedragen. Nu is dat er nog maar één. Zo doen we onze job beter én sneller, zelfs mobiel.” Ontdek meer in deze Expert FAQ.

Natuurlijk. Zeker als je ondernemer of leidinggevend bent en vaak onderweg. De Galaxy Z Fold2 is een toestel dat je altijd bij de hand hebt, met het gemak van een smartphone maar zoveel meer dan een smartphone.

 

Met de Galaxy Z Fold2 hoef je geen laptop, tablet én smartphone meer mee te nemen. Je draagt hem in smartphoneformaat, vouwt hem open, en je hebt al een tablet.

 

Ook heel belangrijk voor het werk is de integratie met Microsoft. De Office apps (Word, Excel, Powerpoint) zijn geoptimaliseerd voor het grote 7,6” scherm. En Outlook, Notes en Calendar worden automatisch gesynchroniseerd met al je Windows toestellen. Je ziet e-mails, notities en je agenda dus zowel up-to-date op je smartphone als wanneer je thuis of op kantoor een desktop gebruikt. 

 

Snel een presentatie aanpassen op weg naar een klant? Geen probleem! Een lumineus idee in de taxi? Dat noteer en deel je meteen.

De Galaxy Z Fold2 is absoluut het ideale toestel voor multitasken. Vlotter dan op gelijk welke smartphone, werk je tegelijk aan verschillende taken dankzij:

 

• Groot scherm en App Pair
Vouw je de Galaxy Z Fold2 open, dan heb je ineens een groot scherm. Dat kan je in drie delen en zo tegelijk in drie apps werken. De ervaring lijkt op die van een desktop. Met App Pair kan je nu bovendien tot drie apps met elkaar verbinden. Die openen dan altijd samen en in de door jou gekozen lay-out. Zo verschijnt bliksemsnel je eigen, vertrouwde werkomgeving.

 

• Edge Panel

Het Edge Panel ken je van eerdere Samsung toestellen: swipe naar rechts terwijl je aan het werken bent en onmiddellijk heb je keuze uit je meest gebruikte apps. Met het Edge Panel op de Galaxy Z Fold2 werk je nu nóg sneller. Toepassingen gelinkt door App Pair verschijnen en je opent ze meteen samen.

 

• Drag and Drop

Een toffe foto genomen tijdens een project? Die sleep (drag) je op de Galaxy Z Fold2 meteen van je Galerij in een e-mail (drop). Afbeeldingen eerst verzenden naar je computer om ze dan te kunnen te delen met collega’s of klanten is dus niet meer nodig!


De Galaxy Z Fold2 is een all-in-one toestel. Je hoeft dus geen laptop, tablet en smartphone meer te kopen.

 

Bovendien creëer je met Samsung DeX. in een oogopslag een desktopervaring. Verbind je smartphone draadloos met je smart-tv en je werkt meteen op groot scherm.* Ideaal om presentaties te geven!

* De Galaxy Z Fold2 verbinden met een tv-scherm kan via verschillende smart-tv’s. Dit hoeft geen Samsung-televisie te zijn. Via DeX verbinden met een computerscherm kan ook. Daarvoor is een USB-C naar HDMI-kabel nodig. DeX voor PC is beschikbaar op geselecteerde toestellen.

De Galaxy Z Fold2 is geïntegreerd met de Microsoft Office apps. Dat maakt hem de ideale werktool! Ook Microsoft Team kan je er makkelijk op installeren. Collega’s werken met de Z Fold2 dus heel makkelijk samen in de cloud, net als wanneer medewerkers op kantoor via Teams verbinden met medewerkers op desktop thuis.

 

De vouwbare smartphone is ook standaard uitgerust met Samsung Knox ons beveiligingssysteem van chipniveau tot software. Wil je de Galaxy Z Fold2 voor een heel team, maar wil je niet dat ze toegang hebben tot YouTube? Dan blokkeer je die app centraal. Toepassingen die het hele team nodig heeft, rol je dan weer in bulk uit.

 

Bovendien ben je met Knox 100% zeker van veiligheid. Hacking van bedrijfsgegevens is niet langer een risico.

 

Ervaar de Galaxy Z Fold2 in 2D-animatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.