Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

AR EXPERIENCE

Laat de Galaxy Z Fold2 5G tot leven komen Scan de QR code en laat de Galaxy Z Fold2 5G tot leven komen
Ervaar het zelf

Maak kennis met de telefoon die de vorm van de toekomst verandert. Deze geavanceerde smartphone is de eerste vouwbare telefoon ter wereld en legt krachtige performance, vouwbaar glas en een batterij die de hele dag meegaat in de palm van je hand.1, 2

Er gaat een nieuwe wereld open binnen mobiele telefonie.

Maak kennis met de Galaxy Z Fold2

 • Hoogtepunt expertbeoordeling
 • Unbox Therapy - Unboxing
 • MKHB - 3 belangrijke upgrades!
 • iJustine - uitpakken, gamen en eerste indrukken!
 • Presentatie
 • Presentatie
 • Presentatie

DESIGN

Ontworpen om de vorm van de toekomst voorgoed te veranderen

STYLE

Een subtiel palet van verfijnde tinten

De toekomst van de mobiele telefonie dient zich aan in twee rijke kleuren: Mystic Black en Mystic Bronze. Kies voor zwart voor een chique klassieke uitstraling. Of onderscheid je van de massa en ga voor brons.

Twee Galaxy Z Fold2-telefoons, één in Mystic Bronze en één in Mystic Black, verschijnen aan beide kanten, half opengeklapt met een vlinder als achtergrond het scherm. Ze ontmoeten elkaar in het midden, naast elkaar, en klappen volledig dicht. Eén Galaxy Z Fold2 is nu van achteren te zien, en de andere van voren met een vlinder als achtergrond op het Cover Screen.

*Beschikbaarheid van kleuren kan verschillen per land of provider.

COVER SCREEN

Op het Cover Screen zijn wolkenkrabbers te zien, met de camera die omhoog kijkt naar de toppen van de gebouwen die afsteken tegen de blauwe lucht in het centrum.
Dichtgeklapt, een smartphone met alle functies

In gesloten toestand is Galaxy Z Fold2 een geavanceerde smartphone met een 6,2'' scherm.3 Het grote display biedt je alle ruimte om te spelen -perfect voor het verzenden van berichten, bellen en gamen.

MAIN SCREEN

De Galaxy Z Fold2 klapt open en toont op het Main Screen de afbeelding van de wolkenkrabber.
Opengeklapt, zo heb je zicht op een betere wereld

Het 7,6'' vouwbare display, gemaakt van Samsung Ultra Thin Glass, klapt open en toont de rijke kleuren van Dynamic AMOLED 2X.4 Het scherm geeft minder blauw licht af, dus je kunt urenlang kijken naar je telefoon van tabletformaat zonder dat je ogen moe worden.

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.

 • Maximaal scherm

  op het Infinity Flex Display

  Een piepkleine camera-uitsparing, geen inkepingen en minimale randen. Er zijn nauwelijks dingen die je afleiden en je kunt helemaal opgaan in het scherm.

 • Past zich aan de content aan

  van 11Hz tot 120 Hz en zelfs nog meer5

  Het slimme display ziet wat je doet en past de vernieuwingsfrequentie daarop aan. Zo heb je altijd het beste beeld en het meest efficiënte batterijverbruik.

OPEN- EN DICHTKLAPPEN

Een nieuwe trend dient zich aan

De Galaxy Z Fold2 in Mystic Bronze, half opengeklapt en van achteren te zien om de Hideaway Hinge te laten zien.

HIDEAWAY HINGE

Nauwkeurig ontworpen voor ongelooflijk soepele bewegingen

Dankzij het state-of-the-art-ontwerp van het scharnier kan de Galaxy Z Fold 2 ongekend soepel open- en dichtklappen. De Hideaway Hinge is zonder twijfel de meest geavanceerde technologie voor inklapbare smartphone.

 • CAM-technologie

  de basis van de Flex-modus

  Dichtklappen, openklappen, Flex-modus - alles hangt samen met de CAM-technologie waarmee je het scherm onder verschillende hoeken kunt vastzetten.2

FLEX-MODUS

Ontworpen voor ongekende flexibiliteit

KIJKEN IN FLEX-MODUS

Kies je ideale hoek

In de Flex-modus kun je de Galaxy Z Fold2 in een hoek naar keuze uitklappen en vasthouden - of helemaal niet vasthouden.2 Klap je telefoon open om in de Flex-modus te kijken op het Main Screen en handsfree een videogesprek te voeren via Google Duo. Of draai de telefoon om op het Cover Screen aan de voorzijde te kijken naar je favoriete programma's.6

De Galaxy Z Fold2 in Mystic Bronze, dichtgeklapt, en gezien vanaf de achterkant. De telefoon draait tegen de klok in en klapt open met het Main Screen naar voren in Flex-modus. Op het scherm vindt een videogesprek via Google Duo plaats met 5 deelnemers. Er is duidelijk te zien hoe in Flex-modus het scherm in tweeën wordt gesplitst met het kijkgedeelte boven in het scherm en de bediening onderaan.

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.

*Google Duo is een handelsmerk van Google LLC.

FLEX-MODUS CAMERA

Een volledig nieuwe manier om de wereld om je heen vast te leggen

Maak foto's en video's vanuit hoeken die voor de meeste smartphones niet haalbaar zijn, zonder extra apparatuur.2, 6 Met Flex-modus in combinatie met Auto Framing heb je je handen vrij als je vlogs maakt en blijf je gefocust.

De Galaxy Z Fold2 in Mystic Bronze in Flex-modus. Het beeld verschuift naar de Camera-app en toont een man die handsfree een selfie maakt met Capture View en van die foto eerst een grote preview kreeg.

*Foto gemaakt met de Galaxy Z Fold2, met gesimuleerde overlay voor illustratieve doeleinden. Daadwerkelijke gebruikersinterface kan afwijken van de afbeelding.

CAMERA

Jouw kijk op de wereld is nu nog interessanter geworden

De drievoudige achtercamera op de Galaxy Z Fold2 in Mystic Bronze.

DUAL PREVIEW

Bekijk het perfecte plaatje voordat je de foto gemaakt hebt

Opengeklapt kun je met de Galaxy Z Fold2 beide schermen gebruiken, zodat je ervoor kunt zorgen dat iedereen vindt dat hij er goed op staat, voordat je klikt. Op het Main Screen en het Cover Screen kun je een preview van je foto zien, zodat iedereen zijn houding nog kan aanpassen voordat er wordt geklikt.

*Foto gemaakt met de Galaxy Z Fold2, met gesimuleerde overlay voor illustratieve doeleinden. Daadwerkelijke gebruikersinterface kan afwijken van de afbeelding.

De Galaxy Z Fold2 in Mystic Bronze, opengeklapt met de interface van de Camera-app en een portret van twee mannen en een vrouw op het Main Screen. De telefoon draait rond en toont de achtercamera en het Cover Screen met hetzelfde portret van de twee mannen en een vrouw op het scherm om te laten zien hoe Dual Preview een preview van het onderwerp toont voorafgaand aan het nemen van de foto.

AUTO FRAMING

Maakt van jou het stralende middelpunt

Jouw revolutionaire smartphone heeft nu ook een automatische focus- en centreerfunctie voor video's. Tik op het icoontje voor Auto Framing en de camera volgt jou of andere personen en houdt ze goed gecentreerd in beeld. Als er mensen bijkomen, zoomt de camera automatisch uit zodat iedereen in beeld komt. Wanneer er mensen weggaan, zoomt de camera weer in.7

*Video gemaakt met de Galaxy Z Fold2, met gesimuleerde overlay voor illustratieve doeleinden. Daadwerkelijke gebruikersinterface kan afwijken van de afbeelding.

Afspelen

De interface van de Camera-app bovenin beeld van een video. Een man staat binnen bij een tafel en de camera zoomt in op hem zodat hij centraal in beeld komt. Hij zwaait en gaat dan zitten. Een vrouw verschijnt in beeld en zwaait en de focus van de camera verschuift zodat nu beide personen in beeld komen.

PERFORMANCE

Performance waar andere smartphones alleen van kunnen dromen

SUPERSNEL 5G

Klaar voor de toekomst met 5G

Voor sommige apparaten is 5G een onbereikbare droom. Bij de Galaxy Z Fold2 is 5G in de chip geïntegreerd. Met de connectiviteit, snelheid en betrouwbaarheid van de Galaxy Z Fold2 sta je stevig in het hier en nu en ben je vandaag al klaar voor wat de toekomst maar brengt.8

De Galaxy Z Fold2 in Mystic Bronze, opengeklapt en gezien vanaf de voorkant. Aan beide kanten van de telefoon staat 5G, met kleurrijke vegen op de achtergrond en over het Main Screen om te laten zien hoe snel 5G is.

EXPERIENCE

Toegang tot ervaringen die eerder niet mogelijk waren

MULTITASKING

Is even snel als jij zodat je altijd tijd wint

Met de geüpgrade Multi Window Layout en App Continuity kun je met twee apps op het Cover Screen multitasken, apps naar het Main Screen verplaatsen, een derde app openen met Split Screen en met één keer tikken werken of spelen waar je maar wilt.9, 10

*Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden. Daadwerkelijke gebruikersinterface kan afwijken van de afbeelding.

Het Edge Panel is geopend en je kunt een app vanuit het paneel slepen naar het Main Screen en daar openen. Dit beeld laat zien hoe je Multi Active Window met drie apps kunt gebruiken op het Main Screen.
 • App Pair

  meerdere apps tegelijkertijd openen

  Nu kun je tot 3 apps tegelijkertijd openen - en als je de lay-out opslaat, worden de apps elke keer op dezelfde manier gepresenteerd.11

 • Heen en weer slepen

  gemakkelijker bestanden verplaatsen

  Menu's doorzoeken om content vanuit de ene app naar de andere te verplaatsen, behoort tot het verleden. Met je vinger sleep je heen en weer tussen apps.12

GALAXY Z PREMIER SERVICE

Galaxy Z Premier Service voor jouw revolutionaire telefoon

DISCOVER the Galaxy Z Premier Service

Speciaal voor iedereen met een Galaxy Z bieden wij Galaxy Z Concierge aan, een 24/7-service met persoonlijke ondersteuning van ons team van deskundigen. Je kunt gebruik maken van eenmalige Infinity Flex Display bescherming van je toestel bij onopzettelijke schade binnen een jaar na aankoop van je telefoon.

*Aan reparatie voor de eenmalige Infinity Flex Display reperatie zijn kosten verbonden.

*Verzekeringsdekking kan verschillen per land.

Ga naar Galaxy Z Fold2 Premier Service

Twee dichtgeklapte Galaxy Z Fold2-telefoons in Mystic Bronze, één telefoon gezien van de voorkant en de andere gezien vanaf de achterkant. De telefoon die van voren te zien is, heeft een vlinder als achtergrond op het scherm.

ACCESSOIRES

Geef werken en spelen een extra dimensie met je Galaxy Z Fold2

Twee Galaxy Z Fold2-telefoons, een telefoon dichtgeklapt en een opengeklapt, gezien vanaf de achterkant. Een telefoon zit in de Aramid Standing Cover en de andere telefoon in de Leather Cover. Galaxy Buds Live in Mystic Bronze en een Galaxy Watch3 in Mystic Bronze zijn naast de telefoons afgebeeld.

*Accessoires apart verkrijgbaar. De beschikbaarheid van een bepaald model of bepaalde kleur kan per land verschillen.

Ontdek Galaxy Z Fold2 in AR

BEKIJK NU

Een hand die Galaxy Z Fold2 vasthoudt met de AR-site op het scherm.

Galaxy Z Flip

De vernieuwde telefoonervaring

ONTDEK MEER

Twee Galaxy Z Flip-telefoons in Mirror Purple in een driekwarthoek, één van voren gezien en één van achteren gezien. Beide zijn haaks gevouwen met vrijloopvouw. Degene die van voren wordt gezien, heeft het bloeiende bloemenbehang op het scherm

Ruil in en krijg meer

Ruil je oude toestel in en ontvang tot €600 inruilwaarde bij aankoop van een Galaxy Z Fold2.

Meer informatie