Kies jouw locatie en taal.
Others

5 tools om flexibeler te werken

feb. 10. 2021

Steeds meer bedrijven kiezen voor hybride werkvormen. Werknemers zijn niet meer gebonden aan vaste werkuren. En zullen ook in de toekomst kantoorwerk regelmatig afwisselen met een dagje afstandswerk. The next normal is hier!

Die nieuwe realiteit vraagt om flexibele technologie, zodat je werknemers altijd een vliegende start nemen en vlot over elke horde springen. Waar ze ook werken. Ontdek nu de tools die hen daarbij helpen.

1. Smartphone als powertool

De basis voor flexibel werken? Een mobiel toestel met een krachtige processor en een batterij die meer dan 24 uur meegaat. Een smartphone zo klein en licht dat hij gemakkelijk in je broekzak past. Zo kunnen je werknemers overal hun e-mails checken en rapporten voorbereiden. Waar en wanneer het hen past.

De nieuwe Samsung Galaxy S21 5G bundelt al die eigenschappen. Sterker zelfs: dankzij de ingebouwde 5G-functionaliteit download je razendsnel grote bestanden. En de hoge refresh rate (120Hz) garandeert je de beste beeldkwaliteit.

2. Groot beeldscherm

Hou je graag het overzicht? Sluit je smartphone aan op een extra beeldscherm. Snel en draadloos, met Samsung DeX.

De belangrijkste features waarop je moet letten:
• grootte – Zorg dat je werknemers elk detail opmerken. Ga voor een grote business monitor van minimaal 24’’.
• scherpte – Een beeldscherm met hoge resolutie maakt virtuele meetings ultra-realistisch. Graag de beste kwaliteit? Kies voor Ultra High Definition (UHD) of Wide Quad High Definition (WQHD).
• flexibiliteit – Comfort is essentieel. Ga voor een scherm dat de medewerker volledig op maat kan instellen. Eentje dat in hoogte verstelbaar is en in alle richtingen zwenkt. En met oogvriendelijke functies, zoals Eye Saver Mode of anti-flickertechnologie.

3. DeX en earbuds voor deep focus

Een opgeruimde werkplek verbetert de concentratie. En dat geldt ook voor je beeldscherm. Samsung DeX stuurt de inhoud van je smartphone draadloos naar je beeldscherm. Inclusief bureaublad en taakbalk, zodat je snel navigeert tussen de verschillende apps.

Wil je de focus nog scherper stellen? Met oordopjes of een koptelefoon hou je de buitenwereld op een afstand. En het kan nog straffer. De Galaxy Buds Pro filteren zelfs de storende geluiden weg. Ideaal voor taken die al je aandacht vragen.

4. Slimme digitale pen

en digitale pen stimuleert de creativiteit. Tijdens brainstorms gebruik je hem om alle voorstellen en ideeën van je collega’s op een interactief scherm te verzamelen, bijvoorbeeld. En thuis noteer je met de pen elke spontane inval op je smartphone.

Kies je voor de Samsung Galaxy S21 Ultra 5G? Dan is de S Pen je beste match. Zo werk je nog sneller en intuïtiever. Want je hoeft je toestel niet te ontgrendelen om notities te maken. De app Samsung Notes zet de geschreven notities bovendien automatisch om in digitale tekst, zodat je die meteen in je documenten kunt bewaren.

5. Security by design

Als je medewerkers flexibel werken, reizen je bedrijfsdata met hen mee. Het is dus belangrijk om die gegevens extra te beschermen. De beste garantie biedt security by design: bescherming die ingebakken zit in elke laag van je technologie.

Een voorbeeld? Al onze Enterprise Editions - sterk beveiligde business smartphones - beschikken net als de Galaxy S21 5G over Samsung Knox. Die isoleert, versleutelt en beveiligt je data op elk niveau, van de hardware tot de apps. Zo zijn je bedrijfsdata altijd in veilige handen.

Zorgeloos flexibel werken? Daarvoor heb je straffe technologie nodig. Onze experten vertellen je met plezier welke tools jouw werknemers nodig hebben.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.