Kies jouw locatie en taal.
Others

Optimale samenwerking: digitale oplossingen voor meer teamefficiëntie bij werken op afstand

dec. 04. 2020

We hebben er de voorbije jaren aan moeten wennen: samenwerken op afstand. Met vallen en opstaan. Via video en instant messaging. Wat we daarbij hebben geleerd? Dat technologie die samenwerking maakt of kraakt. Hoe zorg je ervoor dat je werknemers beter, slimmer en creatiever communicerenDe oplossingen voor sterke, creatieve samenwerkingen op afstand:

• Mobiele toestellen: Galaxy S22 Enterprise Edition en Galaxy S22 Ultra Enterprise Edition;
• Professioneel beeldscherm: CH89;
• Digital whiteboard: Samsung Flip Pro;
• Ondersteuning voor virtual meetings: Cisco Webex en Logitech;
• Samenwerkings- en videocalltool: Microsoft Teams.

 

Alle collega’s binnen bereik met je Galaxy-smartphone

Of jullie nu vlot willen vergaderen of een praatje maken met collega’s: je hebt een krachtige smartphone nodig met dito camerasysteem. De Galaxy S22 Enterprise Edition heeft ze allebei in huis, en meer:

• De display van 6,1’’ en refresh rate van 120 Hz waardoor je gesprekspartner altijd scherp in beeld komt;
• De sterke Secure Processor waarmee je veilig documenten uitwisselt;
• De slimme batterij (3.700 mAh) waardoor je lekker lang kan brainstormen.

Al je collega’s in beeld met de CH89

Om efficiënt samen te werken heb je een extra groot beeldscherm nodig. En daarbij helpt de Samsung CH89 je:

• De brede display (34’’) maakt elke videocall net dat tikkeltje realistischer;
• De Flicker Free-technologie zorgt ervoor dat je tijdens meetings niet wordt afgeleid door een knipperend beeldscherm;
• De monitor heeft niet alleen een gebogen ontwerp maar is ook in hoogte verstelbaar en zwenkt in elke richting. Zo heb je na een lange vergadering minder kans op rug- en nekklachten.

Eenvoudig samen creëren met de Samsung Flip Pro

De Samsung Flip Pro maakt samen brainstormen kinderspel. Tot vier collega’s kunnen tegelijkertijd een mindmap of planning opstellen op de display, met eender wat voor tool. En wissen? Dat doen ze eenvoudig door met de vinger of de hand over het scherm te vegen.


Creatieve brainstormsessie gepland? De Flip Pro zet je snel op weg met meer dan vijftig zakelijke en creatieve templates. Die kun je in realtime delen en bewerken met collega’s. Want dankzij de Touch Out-functie synchroniseer je je device snel met de Samsung Flip Pro.

Vlekkeloos vergaderen, dankzij Logitech en Cisco Webex

Headset, camera, microfoon… Bij online vergaderen komt er heel wat kijken. Wil je je werknemers vergaderstress besparen? Kies dan voor professionele ondersteuning:

• Samsung zorgt voor vergaderdisplays: 4K-beeldkwaliteit, Dynamic Crystal Colour-technologie en ingebouwde features voor draadloos verbinden en bluetooth;
• Logitech voorziet alle accessoires om de ervaring compleet te maken. Voor thuiswerk heb je de keuze uit vier bundels, met telkens een monitor, webcam, headset, toetsenbord en muis. En heb je een vergadering gepland? Dan kies je uit drie bundels, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Wat bij verbindingsproblemen? Die gaan we uit de weg met de seamless virtual meeting experience van Cisco Webex en Samsung. Je breidt je vergaderingen vlot uit naar personen die op afstand werken. En de beeld- en geluidskwaliteit blijft top, met UHD of 4K. Geen vertragingen, geen echo.

De vergadering start bovendien precies op tijd. Want de Webex Assistent kent de agenda van je werknemers en stuurt hen op het geplande tijdstip een herinnering. En ook tijdens de meeting zelf behouden ze de focus. Want de speech-tracking technologie zorgt ervoor dat enkel wie spreekt, in beeld komt.

Slimmer samenwerken dankzij Microsoft Teams

Microsoft Teams biedt je een krachtige samenwerkingstool Dankzij de nauwe samenwerking tussen Microsoft en Samsung is de app geïntegreerd in alle smartphones en tablets.

Zo kunnen je werknemers meteen telefoneren, chatten of vergaderen. Of samen Word-, Excel- of PowerPoint-documenten bewerken via OneDrive. Ze werken veilig in de cloud, want Samsung Knox zorgt voor een optimale beveiliging op hun device.

Werken jullie projectmatig? Of hebben jullie verschillende teams? Dan vermijd je liefst een wildgroei aan informatie. Stel daarom in Teams digitale teams samen en creëer kanalen rond specifieke topics. Zo bereiken je werknemers altijd de juiste project- en teamleden.

Verschillende werkplekken, één team

Nu we steeds vaker flexibel switchen tussen werken op afstand en op kantoor, hebben je werknemers de juiste technologie nodig om de teambanden sterk te houden. De digitale tools in deze set-up bieden je alle kansen om de voordelen van een fysieke werkplek naar de onlinewereld te vertalen – en weer terug! 


Ontdek nu hoe Samsung jullie teamefficiëntie een stevige boost geeft.

Aanmelden nieuwsbrief

Salesvragen

Neem contact op met ons salesteam om de beste opties voor uw bedrijf te bespreken.

Technische hulp

Ondersteuning nodig? Neem contact op met onze experts voor productspecifieke support en technische ondersteuning.