Sådan løser du en fejl, når du downloader en app fra Galaxy Store

Det er muligt, at når du downloader en applikation fra Galaxy Store, kan du støde på en fejl. Der er flere måder at løse det på.

Skærmbillede af du en fejl, når du downloader en app fra Galaxy Store.

Hvis der opstår en fejl under appinstallations- og opdateringsfasen, prøv venligst igen efter at have gennemført følgende trin.

På din Galaxy-telefon

Trin 1. Visning af skærmen ”Indstillinger” med et tryk på "Apps"-indstillingen. Trin 1. Visning af skærmen ”Indstillinger” med et tryk på "Apps"-indstillingen.

Trin 1. Åbn din telefon og gå til menuen "Indstillinger". Tryk på indstillingen ”Apps”.

Trin 2. På skærmen "Apps" skal du trykke på "Galaxy Store". Trin 2. På skærmen "Apps" skal du trykke på "Galaxy Store".

Trin 2. I din menu "Apps" skal du trykke på "Galaxy Store".

Trin 3. App infoskærm med et tryk på "Lagring" mulighed. Trin 3. App infoskærm med et tryk på "Lagring" mulighed.

Trin 3. Tryk derefter på ”Lagring”.

Trin 4. Lagringsmenu, hvor du kan trykke på "Ryd data" eller "Ryd cache". Trin 4. Lagringsmenu, hvor du kan trykke på "Ryd data" eller "Ryd cache".

Trin 4. I din menu "Lagring" skal du trykke på "Ryd data" og derefter "Ryd cache", og prøv appinstallationen eller opdateringen igen.

Hvis den samme fejl fortsætter, bedes du kontakte os ved at vedhæfte systemlogdataene via Galaxy Store. For at gøre dette skal du skal du følge disse trin.

Trin 1. Galaxy Store-hovedskærmen med et tryk på indstillingen "Menu" nederst til højre på skærmen. Trin 1. Galaxy Store-hovedskærmen med et tryk på indstillingen "Menu" nederst til højre på skærmen.

Trin 1. Åbn Galaxy Store og tryk på indstillingen ”Menu”.

Trin 2. Skærm med Galaxy Store-indstillinger, hvor du bliver nødt til at trykke på "Kontakt os" mulighed. Trin 2. Skærm med Galaxy Store-indstillinger, hvor du bliver nødt til at trykke på "Kontakt os" mulighed.

Trin 2. På denne skærm skal du trykke på indstillingsikonet og vælge muligheden "Kontakt os".

Trin 3. Tryk på "Fejlrapporter" for at kontakte Samsung. Trin 3. Tryk på "Fejlrapporter" for at kontakte Samsung.

Trin 3. Tryk på menuen "Fejlrapporter" for at løse problemet med vores hjælp.

Relaterede problemer

For at downloade apps og ressourcer til enheden anbefales det, at du har mindst 1,5 GB ledig plads eller 2,5 gange appens kapacitet. Hvis der ikke er ledig plads, er download muligvis ikke mulig.

Følg disse trin for at kontrollere enhedslagringen.

1 Åbn telefonens menu "Indstillinger".
2 Tryk på indstillingen "Batteri og enhedspleje".
3 Tryk på "Lagring" og kontroller enhedens lagringsplads.

Bemærk: Placeringen og navnet på menuen "Indstillinger" kan være anderledes afhængigt af landet og enheden.

Kontroller, om netværket (mobilnetværk eller Wi-Fi) er tilsluttet korrekt, og prøv igen. Hvis mobilnetværket eller Wi-Fi er slået fra, eller der er dårlig service, er adgang til Galaxy Store muligvis ikke mulig.