Hvad skal jeg gøre, hvis udråbstegn vises på min Galaxy Fit-skærm?

AMOLED-skærm i fuld farve giver dig et overblik i realtid om dit helbred. Alligevel er der et tilfælde, hvor skærmen viser et udråbstegn og det ikke forsvinder. Se hvad Galaxy Fit ”!” er, og hvordan du opdaterer og genstarter enhed, der ikke svarer.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som din løsning, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.
Trin 2. Tryk på Download og installer
Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Hvad er Galaxy Fit udråbstegn?

Skærm viser ”!” (udråbstegn), når softwareopdatering mislykkes med Bluetooth-forbindelse mellem Galaxy Fit og mobiltelefon.

udråbstegn dukkede op på Galaxy Fit

Sådan opdateres min Galaxy Fit-enhed

Galaxy Fit kan opdateres direkte til den nyeste software af FOTA-tjenesten (firmware over-the-air) via Galaxy Wearable-appen. Du kan prøve at opdatere software på en forbundet mobiltelefon via Galaxy Wearable-applikationen.

Trin 1. Åbn Galaxy Wearable-appen og forbinde mobiltelefonen igen via denne app.
Trin 2. For at downloade og installere båndsoftware på Galaxy Wearable -appen, skal du trykke på Hjem > Opdater båndsoftware > Download og installer.

Sådan opdatere man båndsoftware

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.
Trin 4. Galaxy Fit genstartes automatisk for at gennemføre softwareopdatering.

Bemærk:

• Hold din telefon tæt på båndet under båndopdatering for at undgå at miste din forbindelse til telefonen.
  • Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene anonymiseres og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.