Hvordan redigerer jeg Superslow videoer?

1 Vælg en super slow-motion video og tryk på ikonet midt på skærmen (4 cirkler).
Vælg en super slow-motion video og tryk på ikonet midt på skærmen (4 cirkler)

Vilkårlig baggrundsmusik vil automatisk blive tilføjet videoen under afspilning.

2 Vælg en superslow-sekvens i videoen. Hvis du ønsker at slukke for super slow-motion effekten, skal du trykke på slow-motion ikonet (orange slider).
Vælg en superslow-sekvens i videoen
3 Ønsker du at beskære en bestemt sekvens kan du anvende klippe-ikonet (grå saks).
Ønsker du at beskære en bestemt sekvens kan du anvende klippe-ikonet (grå saks)

Træk start-skyderen og slut-skyderen til de ønskede punkter for at vælge sekvensen du vil gemme.

Træk start-skyderen og slut-skyderen til de ønskede punkter for at vælge sekvensen du vil gemme
4 Hvis du ønsker at skifte baggrundsmusikken skal du trykke på musik-ikonet (noden).
Hvis du ønsker at skifte baggrundsmusikken skal du trykke på musik-ikonet (noden)

Send os en E-mail

Vi vil svare på din henvendelse indenfor 3 arbejdsdage.