Hvordan redigerer jeg Superslow videoer?

1 Vælg en super slow-motion video og tryk på ikonet midt på skærmen (4 cirkler).
Vælg en super slow-motion video og tryk på ikonet midt på skærmen (4 cirkler)

Vilkårlig baggrundsmusik vil automatisk blive tilføjet videoen under afspilning.

2 Vælg en superslow-sekvens i videoen. Hvis du ønsker at slukke for super slow-motion effekten, skal du trykke på slow-motion ikonet (orange slider).
Vælg en superslow-sekvens i videoen
3 Ønsker du at beskære en bestemt sekvens kan du anvende klippe-ikonet (grå saks).
Ønsker du at beskære en bestemt sekvens kan du anvende klippe-ikonet (grå saks)

Træk start-skyderen og slut-skyderen til de ønskede punkter for at vælge sekvensen du vil gemme.

Træk start-skyderen og slut-skyderen til de ønskede punkter for at vælge sekvensen du vil gemme
4 Hvis du ønsker at skifte baggrundsmusikken skal du trykke på musik-ikonet (noden).
Hvis du ønsker at skifte baggrundsmusikken skal du trykke på musik-ikonet (noden)

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning