Hvordan redigerer jeg Superslow videoer?

1 Vælg en super slow-motion video og tryk på ikonet midt på skærmen (4 cirkler).
Vælg en super slow-motion video og tryk på ikonet midt på skærmen (4 cirkler)

Vilkårlig baggrundsmusik vil automatisk blive tilføjet videoen under afspilning.

2 Vælg en superslow-sekvens i videoen. Hvis du ønsker at slukke for super slow-motion effekten, skal du trykke på slow-motion ikonet (orange slider).
Vælg en superslow-sekvens i videoen
3 Ønsker du at beskære en bestemt sekvens kan du anvende klippe-ikonet (grå saks).
Ønsker du at beskære en bestemt sekvens kan du anvende klippe-ikonet (grå saks)

Træk start-skyderen og slut-skyderen til de ønskede punkter for at vælge sekvensen du vil gemme.

Træk start-skyderen og slut-skyderen til de ønskede punkter for at vælge sekvensen du vil gemme
4 Hvis du ønsker at skifte baggrundsmusikken skal du trykke på musik-ikonet (noden).
Hvis du ønsker at skifte baggrundsmusikken skal du trykke på musik-ikonet (noden)

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Ring

707 019 70General Support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.
For hvidevarer hjælper vores eksperter dig
Mandag til Fredag 08:00-18:00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

B2B support

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00