Sådan bruger du Galaxy Wearable selvdiagnostik

Galaxy Wearable-selvdiagnosticeringstilstand kontrollerer sundheden og status for dine Galaxy-enheders hardware og software for at sikre, at alt kører problemfrit med dit Galaxy Watch eller Galaxy Buds.

Visning af bærbare Galaxy-enheder.

Sådan bruger du Galaxy Wearable selvdiagnostik

Bemærk:

• Sørg for, at du har downloadet og bruger den seneste softwareversion af bærbar enhed, Samsung-medlemmer, Galaxy Wearable for at få de mest komplette diagnostiske og opdateringsmuligheder.

• Selvdiagnostik er tilgængelig på Galaxy Watch 4 og nyere.

• Selvdiagnostik er tilgængelig på Galaxy Watch Buds 2 Pro og nyere.

Visning af ikonet Samsung Members-app. Visning af ikonet Samsung Members-app.

Trin 1. Åbn Samsung Members-appen.

Visning af Samsung Members med supportmulighed fremhævet. Visning af Samsung Members med supportmulighed fremhævet.

Trin 2. Tryk på Support.

Visning af Galaxy Members support med tilsluttede enheder fremhævet. Visning af Galaxy Members support med tilsluttede enheder fremhævet.

Trin 3. Tryk for at vælge dit Galaxy Watch eller Galaxy Buds fra listen over tilsluttede bærbare enheder, og indtast selvdiagnosemulighederne.

Visning af diagnosticeringsmuligheder for tilsluttet enhed. Visning af diagnosticeringsmuligheder for tilsluttet enhed.

Trin 4. Når du har valgt Buds eller Watch, skal du vælge en mulighed på listen for at udføre den diagnostiske funktion.