Sådan styres medier og enheder på din Galaxy-smartphone

Vil du kontrollere lydstyrken på din tilsluttede Bluetooth-højttaler eller styre dine SmartThings-enheder direkte fra dit hurtigpanel? Opsæt blot Medie og enhedspanelet på din Galaxy-telefon eller -tablet for nemt at styre dine forbundne enheder.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som dine løsninger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret med den nyeste version.
Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger Softwareopdatering.
Trin 2. Tryk på Download og installer
Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Når mediepanelet er indstillet til brug, kan du se aktuelle medier, der afspilles på telefonen, såsom sange fra Spotify eller Google der afspiller musik. Følg blot trinene for at opsætte Medie først.

Trin 1. Stryg nedad fra den øverste skærm for at åbne hurtigpanelet.
Trin 2. Tryk på Medie under Hurtig indstillinger-ikonerne.
Trin 3. Læs instruktionerne på skærmen og tryk på Udført.

Sådan bruges enhedspanelet

Under den viste sang vil du se en liste over forbundne Bluetooth-lydenheder.

Du kan:

• Skifte lydoutput ved at trykke på den ønskede enhed, såsom Galaxy Buds.
  • Har du mere end en Bluetooth-lydenhed forbundet, vises en cirkel ved siden af hver enkelt. Du kan afspille det samme medie på flere enheder samtidigt.

Hvis det ikke var nok at have et specielt sted til kun lydenheder, er der også et sted for alle dine andre forbundne gadgets. Enhedspanel giver dybest set en genvej til alle dine smarte enheder, der er forbundet til din SmartThings-konto eller din telefon.

Trin 1. For at åbne enhedspanelet, stryg nedad fra den øverste skærm for at åbne hurtigpanelet.
Trin 2. Tryk på Enheder under Hurtig indstillinger-ikonerne.
Trin 3. Læs instruktionerne på skærmen og tryk på Næste.
Trin 4. Når du er færdig, skal du trykke på Udført.

Sådan bruges enhedernes panel
  • Tryk på det ønskede ikon for at få adgang til en enheds indstillinger eller for at køre en scene.
  • For at tilføje, fjerne eller justere rækkefølgen på de anførte enheder skal du trykke på Flere indstillinger (tre lodrette prikker) øverst til højre og derefter vælge Vælg scener og enheder eller Skift rækkefølge.

Du kan kontrollere Spotify på dit tv ved hjælp af din telefon med mediepanelet. Før handling skal du sørge for, at tv'et og telefonen er forbundet til det samme Wi-Fi-netværk.

Trin 1. Stryg nedad fra toppen af skærmen for at åbne hurtigpanelet
Trin 2. Tryk på Smart View-ikonet.
Trin 3. Vælg dit ønskede tv, og tryk derefter på Start nu på telefonen.

Tryk på Smart View-ikonet
Hvis det er nødvendigt, skal du vælge Tillad på tv'et for at give telefonen tilladelse til at oprette forbindelse. Din telefons lyd begynder nu at afspilles på tv'ets højttalere.
Bemærk:
  • Det forrige SmartThings-panel er blevet erstattet af Medie- og enhedspaneler. Hvis du vil kontrollere dine SmartThings-registrerede enheder, skal du opdatere Medie- og enheder til 1.0.02.17 version eller nyere og SmartThings-appen til 1.7.36.23 version eller nyere.
  • Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.
Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene anonymiseres og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.