105" Professionel LED-skærm QMD

QM105D

Specifikationer

105" Professionel LED-skærm QMD (QM105D)

Display
  • Diagonalstørrelse 105"
  • Skærmstørrelse 105
  • Panel 120 Hz Slim Direct LED BLU
  • Opløsning 5120 x 2160 (21:9)
  • Pixelskift (VxL) 0,1595 x 0,4875 (mm)
  • Aktiv skærmstørrelse (V x L) 2449,92 (H) x 1033,56 (V)
  • Lysstyrke (Typ) 500 nit
  • Kontrastforhold 4000:1 (Typ.)
  • Betragtningsvinkel (V/L) 178° / 178°
  • Responstid 8 ms (Typ.)
  • Display Color 16,7 M (True Display), 1,07 B (Ditherd 10 bit)
  • Farveskala 72 %
  • H-scanningsfrekvens 30 ~ 81 kHz
  • Maksimal pixelfrekvens 148,5 MHz
  • V-scanningsfrekvens 48 ~ 75 Hz
  • Dynamisk kontrast 50 000:1
Opkoblingsmuligheder
  • RGB In D-Sub, DVI-D, Display Port 1.2 (2), Display Port 1.1 (1)
  • Audio ind Stereo mini Jack
  • Lydudgang Stereo mini Jack
  • Video In HDMI (3)
Design
  • Fod Foot Stand
Strøm
  • Strømforsyning AC 100 - 240 V~ (+ / - 10 %), 50 / 60 Hz
  • Strømforbrug (slukket) Mindre end 0,5 W
  • Strømforbrug (tændt) Max: 990 W, Typical: 715 W, BTU (Max): 3357,9 W
  • Strømforbrug (dvale) Mindre end 0,5 W
Dimensioner
  • Mål (B×H×D) 2489,7 x 1073,2 x 104,1 mm
  • Pakkemål (BxHxD) 2614 x 1240 x 540 mm
Vægt
  • Sætvægt 90 kg
  • PakkeVægt 170,3 kg
Mekanisk Specifikation
  • VESA-beslag 1600 x 600 mm
  • Beslagbredde 19,1 mm
  • Media Player Option Type SBB
Driftskrav
  • Temperatur 0 ~ 40 °C
  • Fugtighed 10 ~ 80 %
Generelt
  • Special Temperature Sensor, Clock Battery (80 hrs Clock Keeping), Built in Speaker (15 W 2 ch)
  • Højttaler Built in Speaker (15 W + 15 W)
Valgfri funktion
  • Beslag Included
  • Stand (New Stand In-box)
Intern spiller (MagicInfo)
  • Special FHD 4 PBP Support (2/3/4 PBP), Auto Source Switching & Recovery, LFD Home UI, Button Lock, DDC CI, DHCP with RJ45 MDC, Urgent Message by MDC, Hot key option, Plug&Play (Initial Setting)
  • MagicInfo Support Ja
Miljø
  • Energiklasse (fra højeste A+++ til laveste D) D
Certificering og kvalitetskontrol
  • EMC Class A
  • Sikkerhed 60950-1
Tilbehør
  • Included Quick Setup Guide, Warranty Card, DP cable, Power Cord, Remote Controller, Batteries, Wall Mount

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning