Sådan foretages fejlfinding af tv-skærmen, der bliver mørkere, når den er tilsluttet en pc

Du kan bruge din tv-skærm som en pc-skærm ved at forbinde med kabler, f.eks. HDMI, eller ved at bruge funktionen Skærmdeling. Hvis tv-skærmen er for mørk, når den er tilsluttet en pc og grafikkort, kan du prøve følgende løsninger.

Juster Windows HDR-indstilling

Skærmens lysstyrke kan blive mørkere, når du tænder HDR-funktionen på pc'en. Dette problem opstår kun, når SDR (Standard Dynamic Range) konverteres til HDR (High Dynamic Range). Dette skyldes, at et display fortolker et HDR- og et SDR-signal forskelligt.

<Juster indstillingen for SDR-indholds udseende>

Følg trinene herunder, når SDR-indholdet og apps vises for mørkt på et HDR-kompatibelt tv.

Trin 1. Klik på Windows Start-knappen, og vælg derefter Indstillinger.

Trin 2. Vælg System, og vælg derefter Display.

Window hdr indstillinger 1.

Trin 3. Hvis du har flere skærme tilsluttet din pc, skal du vælge tv’et under Omarranger dine skærme.

Trin 4. Klik på Windows HD farveindstillinger.

Window hdr indstillinger 2.

Trin 5. Under udseende af SDR-indhold skal du trække i skyderen for at få den rigtige balance for lysstyrke mellem HDR og SDR-indhold.

Window hdr indstillinger 2.

<Kontroller, at indstillingerne for Input Signal Plus er slået til>

Input Signal Plus i tv-menuen skal være slået til for at anvende den justerede Windows HD-farveindstilling.

Trin 1. Naviger til Indstillinger på dit tv.

Input signal indstillinger 1.

Trin 2. Vælg Generelt, og vælg derefter Ekstern enhedshåndtering.

Input signal indstillinger 2.

Trin 3. Vælg Input Signal Plus.

Input signal indstillinger 3.

Trin 4. Tænd for den HDMI-port, der er sluttet til din pc.

Input signal indstillinger 4.

Bemærk: Denne indstilling kaldes HDMI UHD Color i 2018 og ældre modeller.

Juster lysstyrkeindstillingerne på tv'et

Tv'ets lysstyrkeindstilling justerer hele lysstyrkeniveauet. Følg trinene herunder for at justere lysstyrkeindstillingen på dit tv.

Trin 1. Naviger til Indstillingerne på tv’et.

Trin 2. Vælg Billede, og vælg derefter Ekspertindstillinger.

Trin 3. Vælg Lysstyrke, og juster det lysere.

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menu er kun en prøve på engelsk - de er også tilgængelige på dit lands sprog.