Galaxy Watch Activen käyttäminen ilman mobiililaitetta

Voit käyttää Galaxy Watch Activea käteväsäti ilman yhteyttä mobiililaitteeseen ulkoillessasi, vuorikiipeillessäsi tai treenatessasi. Voit asettaa Galaxy Watch Activen toimimaan ilman mobiililaitetta ottaessasi Galaxy Watch Activen käyttöön ensimmäistä kertaa tai palauttaessasi sen asetukset.

Huomaa: Jotkut toiminnot eivät ole käytettävissä, kun käytät Galaxy Watch Activea ilman mobiililaiteyhteyttä.

1 Käynnistä Galaxy Watch Active ja pyyhkäise ylös näytön alareunasta.
2

Napauta maapallo-kuvaketta ja valitse kieli.

3

Napauta kysymysmerkki -kuvaketta, selaa näyttöä alas ja napauta "Tässä".

4 Lue ilmoitus ja napauta "Jatka".
5 Lue käyttöehdot ja hyväksy ne napauttamalla ""Hyväksy".
6 Merkitse, että olet lukenut ja hyväksynyt edellä kerrotut ehdot ja napauta "Seuraava".
7 Kirjaudu Samsung-tilillesi ja hyödynnä kaikki ominaisuudet napauttamalla "Seuraava" tai napauta "Ohita".
8 Aseta aikavyöhyke, päivämäärä ja aika.
9 Aseta PIN-koodi tietojen tallentamiseksi tai varmuuskopioimiseksi.

Voit myös ladata sovelluksia suoraan sovelluskaupasta kelloosi:

Huomaa: Tarvitset Wi-Fi-yhteyden sovellusten lataamiseen Galaxy Storesta. Muodosta yhteys Wi-Fi-verkkoon napauttamalla "Asetukset" > "Yhteydet" > "Wi-Fi" > "Wi-Fi-verkot".

1 Siirry aloitusnäytölle painamalla kotipainiketta.
2 Valitse "Galaxy Store" -sovellus ja selaa alas kohtaan "Sovellukset".
Napauta Sovellukset
3 Löydät sieltä kaiken tyyppisiä sovelluksia, esim. sosiaalinen media, viihde jne.
Valitse haluamasi sovellus
4 Valitse haluamasi sovellus ja napauta "Asenna".

Jos haluat jossain vaiheessa yhdistää Galaxy Watch Activen mobiililaitteeseen, napauta "Asetukset"-kuvaketta, "Yhteydet" ja selaa alas kohtaan "Yhdistä uuteen puhelimeen". Anna kellon yhdistämiseksi luomasi PIN-koodi.

Selaa alas kohtaan Yhdistä uuteen puhelimeen

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.