Käyttäessäni Galaxy Note8:a näyttöväri vaikuttaa punertavalta. Mitä voin tehdä?

Note8:ssa on Super AMOLED -näyttö. Värit ovat vahvoja ja rikkaita, näyttö voi reagoida herkemmin pieniin värimuutoksiin ja väritarkkuus
on suurempi. Lisäksi Note8:n mukautuva näyttötila optimoi värialueen, värikylläisyyden ja näytön tarkkuuden
automaattisesti. Kukin käyttäjä voi haluta määrittää omat Super AMOLED -väriasetuksensa, joten jos et ole tyytyväinen näytön oletusväriin,
suosittelemme koko näytön väritasapainon säätämistä, jotta valkoiset näkyvät itselle parhaiten sopivalla tavalla.
Sovellusnäytössä napauta ASETUKSET (SETTINGS) > Näyttö (Display) > Näyttötila (Screen mode) > Koko näytön väritasapaino (Full screen Color balance). Säädä sen jälkeen näytön värejä kohti
viileää tai lämmintä itsellesi sopivalla tavalla.

b1

Lisäasetusten kautta voit säätää punaisen, vihreän ja sinisen värin arvoa koko näytön väritasapainolle.
Tätä toimintoa on parannettu näytön värialueen laajentamiseksi, värikylläisyyden parantamiseksi ja tarkkuuden lisäämiseksi
aiempiin ohjelmistoversioihin verrattuna. Jos reunoja on säädettävä erikseen koko näytön väritasapainon
säätämisen jälkeen, voit säätää reunojen värejä ja muuttaa siten valkoisten sävyjen esittämistapaa.
Napauta Näytön reunojen väritasapaino (Screen edge color balance) -valikkoa.

b2

Säädä näytön reunojen värejä. Näytön reunojen värien optimointi voi viedä jopa 10 minuuttia, ja laite voi käynnistyä uudelleen
jopa 2 kertaa, kun muutokset otetaan käyttöön. Älä sammuta näyttöä tai poistu näytöltä optimoinnin aikana.
Samsung on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista mobiilikokemusta asiakkailleen. Kaikki Samsungin älypuhelimet
läpikäyvät kattavat sisäiset testit, ja ne ovat aina Samsungin tiukkojen sisäisten laatustandardien mukaisia.

b3

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.