Käyttäessäni Galaxy Note8:a näyttöväri vaikuttaa punertavalta. Mitä voin tehdä?

Note8:ssa on Super AMOLED -näyttö. Värit ovat vahvoja ja rikkaita, näyttö voi reagoida herkemmin pieniin värimuutoksiin ja väritarkkuus
on suurempi. Lisäksi Note8:n mukautuva näyttötila optimoi värialueen, värikylläisyyden ja näytön tarkkuuden
automaattisesti. Kukin käyttäjä voi haluta määrittää omat Super AMOLED -väriasetuksensa, joten jos et ole tyytyväinen näytön oletusväriin,
suosittelemme koko näytön väritasapainon säätämistä, jotta valkoiset näkyvät itselle parhaiten sopivalla tavalla.
Sovellusnäytössä napauta ASETUKSET (SETTINGS) > Näyttö (Display) > Näyttötila (Screen mode) > Koko näytön väritasapaino (Full screen Color balance). Säädä sen jälkeen näytön värejä kohti
viileää tai lämmintä itsellesi sopivalla tavalla.

b1

Lisäasetusten kautta voit säätää punaisen, vihreän ja sinisen värin arvoa koko näytön väritasapainolle.
Tätä toimintoa on parannettu näytön värialueen laajentamiseksi, värikylläisyyden parantamiseksi ja tarkkuuden lisäämiseksi
aiempiin ohjelmistoversioihin verrattuna. Jos reunoja on säädettävä erikseen koko näytön väritasapainon
säätämisen jälkeen, voit säätää reunojen värejä ja muuttaa siten valkoisten sävyjen esittämistapaa.
Napauta Näytön reunojen väritasapaino (Screen edge color balance) -valikkoa.

b2

Säädä näytön reunojen värejä. Näytön reunojen värien optimointi voi viedä jopa 10 minuuttia, ja laite voi käynnistyä uudelleen
jopa 2 kertaa, kun muutokset otetaan käyttöön. Älä sammuta näyttöä tai poistu näytöltä optimoinnin aikana.
Samsung on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista mobiilikokemusta asiakkailleen. Kaikki Samsungin älypuhelimet
läpikäyvät kattavat sisäiset testit, ja ne ovat aina Samsungin tiukkojen sisäisten laatustandardien mukaisia.

b3