Kuinka muokkaan hymiöitä Reaaliaikaiset viestit -toiminnossa Note9-laitteella?

Note9-laitteen Reaaliaikaiset viestit mahdollistavat animoitujen viestien luomisen ja hymiöiden muokkaamisen S Pen -kynällä.

Muokattu gif-kuva
1 Avaa reunapaneeli S Pen -painikkeella tai S Pen -kuvakkeella.
Napauta S Pen -kuvaketta
2

Valitse Reaaliaikaiset viestit.

Valitse reaaliaikaiset viestit

Huomaa: Jos Reaaliaikaiset viestit ei näy reunavalikossa, lisää toiminto napauttamalla plus-kuvaketta tai muokkaa pikavalintoja napauttamalla Asetukset.

Lisää vaihtoehtoja Plus-kuvakkeella
3 Reaaliaikaiset viestit -ikkunassa napauta kasvokuvaketta.
Napauta kasvokuvaketta reaaliaikaisten viestien ikkunassa
4 Valitse aninoitu hymiö, jota haluat muokata.
Valitse hymiö reaaliaikaisten viestien ikkunassa
5 Muokkaa kynän tehostetta, paksuutta ja väriä ja aloita kirjoittaminen tai piirtäminen.
6

Napauta Valmis. Animaatio tallentuu automaattisesti Galleriaan animoituna GIF-tiedostona.

Tallenna napauttamalla Valmis

Kun luomuksesi on valmis, voit jakaa sen eri alustoilla napauttamalla Jaa.