Kuinka Tilanteen optimointi parantaa valokuviani?

Tilanteen optimointi menee yhden askeleen pidemmälle kuvien tehosteiden ja laadun automaattisessa parantamisessa.

Automaattisen tilanteen optimoinnin käyttäminen

Kun kamera tunnistaa esineen tai maiseman, näytölle tulee näkyviin kuvake ja kamera käyttää optimoituja värejä automaattisesti.

Automaattinen tilanteen optimointi, tilanteen optimoinnin kuvake, kun sovellus on käytössä

Huomaa: Ylläolevissa näyttökuvissa näkyy kuvakkeen sijainti Android-versiossa 9.0. Jos käytät aiempaa versiota, kuvake on keskellä, ei oikealla.

Mitkä eri kuvatilat ovat?

Takakamera osaa valita oikean kuvatilan kahdestakymmenestä vaihtoehdosta ja käyttää niistä kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivaa.

• Ruoka
  • Muotokuva
  • Kukat
  • Sisätilat
  • Eläimet
  • Maisemat
  • Vehreys
  • Puut
  • Taivas
  • Vuoret
  • Rannat
  • Auringonnousut ja -laskut
  • Vesistöt
  • Katumaisemat
  • Yömaisemat
  • Vesiputoukset
  • Lumi
  • Linnut
  • Taustavalo
  • Teksti

S10-puhelimissa on kymmenen uutta kuvatilaa:

• Vaatteet
  • Ajoneuvo
  • Kenkä
  • Koira
  • Kasvot
  • Juoma
  • Lava
  • Vauva
  • Ihmiset
  • Kissa

Huomaa: Tilanteen optimoinnin tarkkuus voi vaihdella riippuen kuvausolosuhteista, kuten usea kohde, kohdistamattomuus tai liikkuvat kohteet.

Automaattisen tilanteen optimoinnin poistaminen

Voit ottaa tämän ominaisuuden pois käytöstä napauttamalla näytöllä liikkuvaa kuvaketta. Kuvake muuttuu harmaaksi, kun Tilanteen optimointi on otettu pois käytöstä.

Automaattinen tilanteen optimointi, tilanteen optimoinnin kuvake, kun sovellus on pois käytöstä

Huomaa: Ylläolevissa näyttökuvissa näytetään vaiheet Android-versiossa 9.0. Jos käytät aiempaa versiota, sinun on otettava se pois käytöstä napauttamalla asetukset-kuvaketta kameran esikatselusivulla ja siirtämällä "Tilanteen optimointi" -valitsinta.