Kuinka voin liittää Note9 S Pen -kaukosäätimen Bluetooth-yhteydellä?

Hyödynnä kaikkia Note9-laitteen ominaisuuksia S Pen -kaukosäätimellä, jonka kantama on jopa 10 m.

Note9-laitteen mukana toimitettava säädin on valmiiksi liitetty laitteeseen, joten Bluetooth-yhteyttä ei tarvitse muodostaa manuaalisesti.

Jos haluat liittää laitteeseesi toisen S Pen -kaukosäätimen, liitä se Bluetooth-yhteydellä ja nauti kaikista sen ominaisuuksista.

Huomaa: Voit liittää laitteeseesi vain Samsungin hyväksymiä S Pen -kaukosäätimiä, jotka tukevat Bluetooth Low Energy (BLE) -teknologiaa.

Toisen S Pen -kaukosäätimen liittäminenNapsauta Laajentaaksesi
1 Aseta S Pen aukkoon yhteyden muodostamisen aloittamiseksi.
2 Avaa ilmoituspaneeli vetämällä alas laitteen yläreunasta.
3 Laajenna ilmoituspaneelin vaihtoehdot.
Ilmoituspaneeli
4 Vedä ilmoituspaneelia vasemmalle.
Laajennettu ilmoituspaneeli
5

Napauta S Pen -kaukosäädin.

S Pen -kaukosäädin ilmoituspaneelissa
6 Aktivoi se napauttamalla sitä uudelleen.

Tilapalkin S Pen -kuvake alkaa vilkkua ja yhteyden muodostaminen saattaa kestää muutaman minuutin.

S Pen -kuvake

Huomaa: Älä poista S Pen -kaukosäädintä laitteesta yhteyttä muodostettaessa. Se katkaisee yhteyden muodostamisen.

Kun S Pen on liitetty, tilapalkin S Pen -kuvake häviää.

Jos yhteyden muodostaminen ei onnistu tai haluat käyttää aiempaa S Pen -kaukosäädintä, liitä se uudelleen edellä annettujen ohjeiden mukaan.

S Pen -kaukosäätimen nollaaminen Napsauta Laajentaaksesi

S Pen -yhteyden nollaamiseen on kaksi tapaa:

1

Paina pitkään S Pen -kaukosäädin -kuvaketta.

2 S Pen -kaukosäädinasetusten ikkuna aukeaa automaattisesti.
3 Napauta Lisää-kuvaketta.
Napauta lisää S Pen -kaukosäädinvalikossa
4

Napauta Nollaa S Pen -kynä.

Nollaa S Pen -vaihtoehto S Pen -kaukosäädinvalikossa

Voit tehdä tämän myös valitsemalla Asetukset:

1

Avaa Asetukset.

2

Napauta Edistykselliset toiminnot.

3

Napauta S Pen.

4

Napauta S Pen -kaukosäädin.

5 Napauta Lisää-kuvaketta.
Napauta lisää S Pen -kaukosäädinvalikossa
6

Napauta Nollaa S Pen -kynä.

Réinitialiser S Pen Note 9

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.