Kuinka voin liittää Note9 S Pen -kaukosäätimen Bluetooth-yhteydellä?

Hyödynnä kaikkia Note9-laitteen ominaisuuksia S Pen -kaukosäätimellä, jonka kantama on jopa 10 m.

Note9-laitteen mukana toimitettava säädin on valmiiksi liitetty laitteeseen, joten Bluetooth-yhteyttä ei tarvitse muodostaa manuaalisesti.

Jos haluat liittää laitteeseesi toisen S Pen -kaukosäätimen, liitä se Bluetooth-yhteydellä ja nauti kaikista sen ominaisuuksista.

Huomaa: Voit liittää laitteeseesi vain Samsungin hyväksymiä S Pen -kaukosäätimiä, jotka tukevat Bluetooth Low Energy (BLE) -teknologiaa.

Toisen S Pen -kaukosäätimen liittäminenNapsauta Laajentaaksesi
1 Aseta S Pen aukkoon yhteyden muodostamisen aloittamiseksi.
2 Avaa ilmoituspaneeli vetämällä alas laitteen yläreunasta.
3 Laajenna ilmoituspaneelin vaihtoehdot.
Ilmoituspaneeli
4 Vedä ilmoituspaneelia vasemmalle.
Laajennettu ilmoituspaneeli
5

Napauta S Pen -kaukosäädin.

S Pen -kaukosäädin ilmoituspaneelissa
6 Aktivoi se napauttamalla sitä uudelleen.

Tilapalkin S Pen -kuvake alkaa vilkkua ja yhteyden muodostaminen saattaa kestää muutaman minuutin.

S Pen -kuvake

Huomaa: Älä poista S Pen -kaukosäädintä laitteesta yhteyttä muodostettaessa. Se katkaisee yhteyden muodostamisen.

Kun S Pen on liitetty, tilapalkin S Pen -kuvake häviää.

Jos yhteyden muodostaminen ei onnistu tai haluat käyttää aiempaa S Pen -kaukosäädintä, liitä se uudelleen edellä annettujen ohjeiden mukaan.

S Pen -kaukosäätimen nollaaminen Napsauta Laajentaaksesi

S Pen -yhteyden nollaamiseen on kaksi tapaa:

1

Paina pitkään S Pen -kaukosäädin -kuvaketta.

2 S Pen -kaukosäädinasetusten ikkuna aukeaa automaattisesti.
3 Napauta Lisää-kuvaketta.
Napauta lisää S Pen -kaukosäädinvalikossa
4

Napauta Nollaa S Pen -kynä.

Nollaa S Pen -vaihtoehto S Pen -kaukosäädinvalikossa

Voit tehdä tämän myös valitsemalla Asetukset:

1

Avaa Asetukset.

2

Napauta Edistykselliset toiminnot.

3

Napauta S Pen.

4

Napauta S Pen -kaukosäädin.

5 Napauta Lisää-kuvaketta.
Napauta lisää S Pen -kaukosäädinvalikossa
6

Napauta Nollaa S Pen -kynä.

Réinitialiser S Pen Note 9

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.