Lisavarusteet Note10

Note10/Note10+ on jo itsessään vaikuttava, mutta jokin voi tehdä siitä vielä ällistyttävämmän: lisävarusteet. Niillä voit kuunnella musiikkia ja suojata puhelimesi tyylikkäästi.

S PensNapsauta Laajentaaksesi

Älä unohda uuden puhelimesi tärkeintä osaa – S Pen -kynää! Se antaa Note10/Note10+-puhelimille etulyöntiaseman verrattuna muhin. Kyniä on väreissä Aura White, Aura Black ja Aura Blue. S Pen -kynäsi väri riippuu siitä, minkä värinen Note10/Note10+ sinulla on. Muista myös, että tällä uudella S Pen -kynällä on monia uusia ominaisuuksia. Napsauta S Pen nähdäksesi yksityiskohdat.

Käytä näytönsuojakalvoaNapsauta Laajentaaksesi

Näytönsuojakalvo on tuikitarpeellinen, jotta puhelimesi pysyisi siistinä eikä siihen tulisi sormenjälkiä. Se myös estää roskia pääsemästä sisään puhelimeen. Note10/Note10+-puhelimeen näytönsuojakalvo on jo valmiiksi asennettu.

Huomautus: Käytä vain Samsungin sertifioimia näytönsuojakalvoja.

Käytä ainutlaatuista LED-puhelinkoteloaNapsauta Laajentaaksesi

Kaikki haluavat omaan tyyliin sopivan puhelinkotelon. Mutta tiesitkö, että jotkut niistä voivat loistaa – kirjaimellisesti? Samsungilla on LED-puhelinkoteloja, joissa pieni LED-valo vilkkuu, kun saat puhelun, tekstiviestin tai ilmoituksen. Tällaisia koteloja on kahdenlaisia: LED-lompakkokotelo ja LED-suojakuori.

Kuten nimikin sanoo, LED-lompakkokotelossa on taskut, joissa voit säilyttää maksukorttejasi ja muuta. Kun kotelon etukansi suljetaan, LED-valo syttyy ja symbolit tulevat näkyviin aina, kun saat puhelun, tekstiviestin tai ilmoituksen. Voit mukauttaa niitä sen mukaan, kuka ottaa sinuun yhteyttä tai millaisen ilmoituksen saat.

LED-suojakuoressa ei ole etuläppää. Se näyttää tavalliselta suojakuorelta, mutta LED-valot vilkkuvat kuoren takakannessa, kun saat puheluja tai ilmoituksia. Lisäksi, kun lasket Note10+-puhelimen käsistäsi näyttö alaspäin, takakannen LED-valot voimistuvat ja himmenevät kuin valoshowssa.

Note10 LED-kotelo näyttää ajan

Huomautus: NFC ja Samsung Pay eivät välttämättä toimi, kun suojakuoren LED-valot ovat käytössä.

Yhdistä AKG-kuulokkeisiinNapsauta Laajentaaksesi

Note10/Note10+ sisältää AKG-kuulokkeet, joissa on USB-C-liitin. Voit vain liittää sen puhelimen USB-C-porttiin – samaan kuin laittaisit laturisikin. Voit myös käyttää Bluetooth-kuulokkeita ja kuunnella johdottomasti, mitä haluat.

Note10 AKG-kuulokkeet

Huomautus: Käytä puhelimessasi vain Samsungin adaptereita ja lisävarusteita.

Huomaa: Kuulokkeet saattavat ylikuumentua tai vaurioitua, jos laturi ja kuulokkeet liitetään puhelimeen samaan aikaan kaksoisadapterilla.

Lisää tallennustilaa microSD-korteilla (vain Note10+)Napsauta Laajentaaksesi

Kaikissa Note10+-malleissa on tonneittain tallennustilaa sovelluksille, peleille, elokuville ja paljolle muulle. Mutta jos tarvitset vieläkin enemmän tilaa, käytettävissä on monia vaihtoehtoja. Note10+-puhelimessa voi käyttää microSD-korttia ja saada lisätilaa jopa 1 TB. Voit saada lisätilaa myös pilvipalveluilla sisällön varmuuskopioimiseksi tai tallentamiseksi, jolloin se on käytettävissäsi mistä tahansa.

Note10:ssä enemmän tallennustilaa

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.