Mikä on Note9-laitteeni akunkesto ja tallennustila?

Note9-laitteellasi voit nautta parannetusta akunkestosta ja suuremmasta tallenustilasta.

Akun kesto

4000 mAh akku on suunniteltu viemään sinut pidemmälle. Se varmistaa koko päivän kestävän latauksen, mikä on 21 % enemmän kuin aiemmissa malleissa.

Unohda varavirtalähteet ja kaapelit ja keskity sen sijaan ottamaan kaikki irti Note9-laitteestasi, oli se viestittelyä, pelaamista tai useiden tehtävien samanaikaista hoitamista.

24 tunnin akku

Huomaa: Välttääksesi laitteen vaurioita ja nauttiaksesi sen koko suorituskyvystä käytä ainoastaan Samsungin hyväksymiä latureita, akkuja ja kaapeleita.

S Pen -kynän akun kesto

Note9 S Pen -kynässä ei ole akkua vaan täysin integroitu superkondensaattori.

Se aloittaa latauksen langattomasti, kun se asetetaan laitteeseen ja täysi latautuminen kestää vain noin 40 sekuntia.

Täydellä latauksella sen valmiusaika on 30 minuuttia ja painiketta voidaan painaa 200 kertaa.

Tallennustila

Ei enää muistin tyhjentämistä tai huolehtimista tallennustilasta. Valitse 128 GB:n ja 6 GB:n keskusmuistin malli tai jopa vielä tehokkaampi 512 GB:n ja 8 GB:n keskusmuistin malli ja pidä kaikki tiedostosi ja valokuvasi tallessa laitteellasi.

Jos tarvitset lisätilaa videoillesi ja latauksillesi, voit lisätä Note9-laitteesi tallennustilaa microSD-kortilla jopa puoleen teratavuun (512 GB).

128 GB:n ja 512 GB:n malli

Huomaa: Saatavilla olevat tallennustilat voivat vaihdella maittain ja malleittain.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.