Miksi kuvakemerkit eivät ilmaannu kun saan viestin Galaxy S9-S9+ puhelimeeni?

Kuvakemerkit voidaan näkymään erilailla eri sovelluksien kanssa.
Jos ilmoitukset eivät esiinny kun saat viestin, niin voit säätää sitä allaolevien ohjeiden mukaisesti:

1 Avaa ”Asetukset” ja näpäytä ”Ilmoitukset”.
Avaa Asetukset ja näpäytä Ilmoitukset
2 Liuta kytkin aktivoidaksesi ”Sovellusten kuvakemerkit”.
Liuta kytkin aktivoidaksesi Sovellusten kuvakemerkit
3 Liuta kytkin aktivoidaksesi sovellus jonka ilmoitukset haluat saada.
Liuta kytkin aktivoidaksesi sovellus jonka ilmoitukset haluat saada
4 Kun aktivoitu, näpäytä sovelluksen kuvaa.
Kun aktivoitu, näpäytä sovelluksen kuvaa
5 Liuta kytkin aktivoidaksesi ”Sovellusten kuvakemerkit”.
Liuta kytkin aktivoidaksesi ”Sovellusten kuvakemerkit”
6 Mene takaisin ja avaa ”Sovellukset”.
Mene takaisin ja avaa Sovellukset
7 Näpäytä ”lisää” ikonia ja valitse ”Erikoiskäyttö”.
Näpäytä lisää ikonia ja valitse Erikoiskäyttö
8 Näpäytä ”Ilmoitusten käyttö”.
Näpäytä Ilmoitusten käyttö
9 Liuta kytkin aktivoidaksesi ”Samsung Experience alkunäyttö”.
Liuta kytkin aktivoidaksesi Samsung Experience alkunäyttö

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515Yleinen Tuki

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .
Kodinkoneiden asiantuntijat voivat auttaa Ma-Pe 08:00-18:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop