Miksi kuvakemerkit eivät ilmaannu kun saan viestin Galaxy S9-S9+ puhelimeeni?

Kuvakemerkit voidaan näkymään erilailla eri sovelluksien kanssa.
Jos ilmoitukset eivät esiinny kun saat viestin, niin voit säätää sitä allaolevien ohjeiden mukaisesti:

1 Avaa ”Asetukset” ja näpäytä ”Ilmoitukset”.
Avaa Asetukset ja näpäytä Ilmoitukset
2 Liuta kytkin aktivoidaksesi ”Sovellusten kuvakemerkit”.
Liuta kytkin aktivoidaksesi Sovellusten kuvakemerkit
3 Liuta kytkin aktivoidaksesi sovellus jonka ilmoitukset haluat saada.
Liuta kytkin aktivoidaksesi sovellus jonka ilmoitukset haluat saada
4 Kun aktivoitu, näpäytä sovelluksen kuvaa.
Kun aktivoitu, näpäytä sovelluksen kuvaa
5 Liuta kytkin aktivoidaksesi ”Sovellusten kuvakemerkit”.
Liuta kytkin aktivoidaksesi ”Sovellusten kuvakemerkit”
6 Mene takaisin ja avaa ”Sovellukset”.
Mene takaisin ja avaa Sovellukset
7 Näpäytä ”lisää” ikonia ja valitse ”Erikoiskäyttö”.
Näpäytä lisää ikonia ja valitse Erikoiskäyttö
8 Näpäytä ”Ilmoitusten käyttö”.
Näpäytä Ilmoitusten käyttö
9 Liuta kytkin aktivoidaksesi ”Samsung Experience alkunäyttö”.
Liuta kytkin aktivoidaksesi Samsung Experience alkunäyttö

Kiitos palautteestasi

Online

Meihin voi ottaa yhteyttä monella tavalla live-keskustelun avulla, sähköpostitse, Facebook Messengerissa jne.

LISÄTIETOJA

Soita

Keskustele nimetyn asiantuntijatiimimme edustajan kanssa.

Tarvitsetko korjausta?

Olipa tuotteesi takuun piirissä tai ei, me olemme valmiita auttamaan.

LÖYDÄ TUKIKESKUS