Miksi kuvakemerkit eivät ilmaannu kun saan viestin Galaxy S9-S9+ puhelimeeni?

Kuvakemerkit voidaan näkymään erilailla eri sovelluksien kanssa.
Jos ilmoitukset eivät esiinny kun saat viestin, niin voit säätää sitä allaolevien ohjeiden mukaisesti:

1 Avaa ”Asetukset” ja näpäytä ”Ilmoitukset”.
Avaa Asetukset ja näpäytä Ilmoitukset
2 Liuta kytkin aktivoidaksesi ”Sovellusten kuvakemerkit”.
Liuta kytkin aktivoidaksesi Sovellusten kuvakemerkit
3 Liuta kytkin aktivoidaksesi sovellus jonka ilmoitukset haluat saada.
Liuta kytkin aktivoidaksesi sovellus jonka ilmoitukset haluat saada
4 Kun aktivoitu, näpäytä sovelluksen kuvaa.
Kun aktivoitu, näpäytä sovelluksen kuvaa
5 Liuta kytkin aktivoidaksesi ”Sovellusten kuvakemerkit”.
Liuta kytkin aktivoidaksesi ”Sovellusten kuvakemerkit”
6 Mene takaisin ja avaa ”Sovellukset”.
Mene takaisin ja avaa Sovellukset
7 Näpäytä ”lisää” ikonia ja valitse ”Erikoiskäyttö”.
Näpäytä lisää ikonia ja valitse Erikoiskäyttö
8 Näpäytä ”Ilmoitusten käyttö”.
Näpäytä Ilmoitusten käyttö
9 Liuta kytkin aktivoidaksesi ”Samsung Experience alkunäyttö”.
Liuta kytkin aktivoidaksesi Samsung Experience alkunäyttö

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.