Miksi Super Slow Mo- videoni vilkkuvat tai näyttävät tummilta?

Älä huoli.

Nämä eivät ole vikoja laitteessa vaan aiheutuvat ulkoisista tekijöistä. Välttääksesi niitä, lue seuraavat ohjeet.

Näyttö vilkkuu ja mustia viivoja esiintyy.
Jos videon toiston aikana ilmenee vilkkuva näyttö tai mustia viivoja, niin se voi johtua ulkoisesta valolähteestä kuvauksen aikana.
Tämä ilmiö pääsääntöisesti esiintyy kun kuvataan sulkijan nopeudella 1/120 tai nopeammalla valojen alla joilla on erityinen taajuus (kuten loistalamput). Tämä vaikuttaa kameran CMOS sensoriin.
Käyttäessäsi Super Slow-Mo kuvausta LED valojen alla voi parantaa videoidesi laatua.

Videot esiintyvät hyvin tummina.
Super Slow- mo kamera kaappaa 960 framea sekunnissa, joten vaaditaan riittävästi valoa näyttämään selviä videoita verrattuna normaaleihin 30 fps videoihin ja 240 fps Slow Motion videoihin.
Jos tallennat Super Slow- motion videoita pimeissä paikoissa, ääniä voi esiintyä. Siksi suosittelemme että ominaisuutta käytetään riittävässä valoisuudessa.