Mitä eroa on Galaxy Note8 ja Note9 -laitteilla?

Note9-laitteessa on joukko uusia ominaisuuksia sekä äärimmäisen tehokasta teknologiaa. Kohokohtia ovat Bluetooth-yhteydellä käytettävä S Pen, älykkäät kameran ominaisuudet, parannettu tallennustila ja koko päivän kestävä akku.

What is the difference between the Galaxy Note8 and Note9

Tekniset tiedot

Note8

Note9

Mitat

162,5 x 74,8 x 8,6mm, 195g

161,9 x 76,4 x 8,8mm, 201g

Suoritin

Octa-core Exynos 8895

(Quad 2.3GHz + Quad 1.7GHz)

Octa-core Exynos 9810

(Quad 2.7GHz + Quad 1.7GHz)

Näyttö

6,3 tuuman pyöristetty Super AMOLED*

Quad HD+(2960x1440)

6,4 tuuman pyöristetty Super AMOLED*

Quad HD+(2960x1440)

Verkko

LTE Cat.16**

LTE Cat.18**

S Pen

S Pen

S Pen kauko-ohjauksella ja Bluetooth-yhteydellä

Kamera

Takana: Dual Pixel

12MP OIS (F1.7)

+ 12MP OIS (F2.4)

Edessä: 8MP AF (F1.7)

Takana: Super Speed Dual Pixel

12MP OIS (F1.5/F2.4)

+  12MP OIS (F2.4)

Edessä: 8MP AF (F1.7)

Tallennustila

64 GB tai 128 GB

+ Micro SD -korttipaikka (jopa 256 GB)**

128 GB tai 512 GB

+ Micro SD -korttipaikka (jopa 512 GB)**

Muisti

6 GB RAM

6 GB RAM

tai 8 GB RAM (tallennustilalla 512 GB)

Akku

3,300 mAh

4,000 mAh

Suojaus

Verkkokalvo- ja sormenjälkitunnistus

Verkkokalvo- ja sormenjälkitunnistus

ja älykäs tunnistus

Käyttöjärjestelmä

Android OS 8.1.0

Android OS 8.1.0

IP-luokitus

Veden- ja pölynkestävä (IP68)

Veden- ja pölynkestävä (IP68)

Värit

Keskiyön musta, Vaahterakulta**

Merensininen, Keskiyönmusta, Laventelipurppura, Metalinen kupari**

* Näyttö mitattuna kulmittain täytenä suorakulmiona ottamatta huomioon pyöristettyjä kulmia.

** Verkon ja värien saatavuus vaihtelevat maittain.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.