Mitä Galaxy Note II:n eriväriset merkkivalot tarkoittavat?

Mobiililaitteessasi on LED-merkkivalo vasemmassa yläreunassa laitteen etupuolella. Kun näyttö on suljettuna, LED-merkkivalo kertoo ilmoituksista, akun alhaisesta latauksesta, laitteen lataamisesta sekä äänen tallennuksesta. Kukin väri liittyy seuraaviin asioihin:

Sininen:

Sykkii useissa sinisen sävyissä, kun laite on käynnistymässä tai sulkeutumassa.

Vilkkuu sinisenä ilmoittaen vastaamattomasta puhelusta tai lukemattomasta viestistä tai ilmoituksesta.

Vilkkuu sinisenä, kun tallennat ääntä.

Punainen:

Loistaa punaisena, kun laite on liitettynä laturiin ja akku latautuu.

Vilkkuu punaisena, kun laite on liitettynä laturiin, mutta latauksessa on ongelma.

Vilkkuu punaisena, kun akun lataus on alhainen.

Vihreä:

Loistaa vihreänä, kun laite on liitettynä laturiin ja akku on ladattu täyteen.

Vilkkuu vihreänä, kun akku on täydessä latauksessa.

Voit itse valita minkälaisista tapahtumista laite antaa ilmoituksia. Valitse kotinäytöllä Sovellukset > Asetukset Näyttö LED-merkkivalo ja merkitse, mistä tapahtumista haluat saada ilmoituksia.

Toivomme, että tukisivumme palvelisi sinua mahdollisimman hyvin!

Lukemalla nämä ohjeet, kommentoimalla niitä ja antamalla arviosi niiden hyödyllisyydestä voit auttaa meitä tekemään tukisivuistamme paremmat. Kiitos avustasi jo etukäteen!

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-19.00
Lauantaisin : 10.00-15.00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop