Mitä tarkoittaa Iirisskannaus ja kuinka käytän sitä Galaxy S9 - S9+: ni?

Iirisskannaustoiminto käyttää iiriksiesi ainutlaatuisia piirteitä, kuten niiden muotoa ja kuvioita vahvistaakseen laitteesi turvallisuutta. Iiriksiesi piirteitä voidaan käyttää erilaisiin tunnistustarkoituksiin.
Kuinka rekisteröin iirikseni tunnistusta varten.
Laite voi tallentaa vain Iiriksen tiedot vain yhdeltä ihmiseltä. Et voi siis rekisteröidä kuin yhdet iirikset.

1 Avaa ”Asetukset”.
2 Napauta ”Lukitusnäyttö ja suojaus”.
3 Napauta ”Iirisskanneri” ja anna kuvio, PIN, tai salasana.
Napauta Iirisskanneri ja anna kuvio, PIN, tai salasana
4 Lue tiedote ja napauta ”Seuraava”.
5 Lue näytöllä olevat ohjeet ja napauta ”Jatka”.
6 Pidä laitetta 25 ~ 35cm:n päässä kasvoistasi niin, että näyttö on sinuun päin ja katso suoraan näyttöön. Pidä silmäsi täysin avoinna ja katso näytön yläreunaan. Liikuta päätäsi siten, että silmäsi ovat näytöllä olevien ympyröiden sisäpuolella. Avaa silmäsi aivan auki ja Iiristunnistuksen kamera skannaa iiriksesi.
7 Kun Iirisavauksen näyttö ilmestyy, napauta kytkin päälle- asentoon käyttääksesi Iiriksiäsi näytön avaamiseen.
Mitä tarkoittaa Iirisskannaus ja kuinka käytän sitä Galaxy S9 / S9+: ni?

Kun pyyhkäiset mihin tahansa suuntaan lukitulla näytöllä, Iiristunnistuksen näyttö ilmestyy näkyviin.
Jos iiriksiäsi ei tunnisteta, avaa laite käyttämällä asettamaasi kuviota, PIN-koodia tai salasanaa ja rekisteröi iiriksesi uudelleen.
Jos muutat näytön lukitustavaksi Ei-turvalliset Pyyhkäisyyn tai Pois, kaikki Biometrinen tieto poistetaan. Käyttääksesi Samsung Passia tai Pay: tä sinun tulee reksteröidä iiriksesi uudelleen.

Rekisteröityjen iiriksien tiedon poistaminen.

1 Napauta ”Lukitusnäyttö ja suojaus” Asetuksissa.
2 Tap the ”Iirisskanneri”.
3 Avaa näyttö antamallasi lukituksen avaustavalla.
Avaa näyttö antamallasi lukituksen avaustavalla
4 Napauta ”Poista Iiriksien tiedot”.
5 Napauta ”Poista”. Kun rekisteröity tieto iiriksistä on poistettu, kaikki tietoon liittyvät toiminnot poistuvat myös käytöstä samalla kertaa.
Kun rekisteröity tieto iiriksistä on poistettu, kaikki tietoon liittyvät toiminnot poistuvat myös käytöstä samalla kertaa

Onko olemassa tilanteita, joissa iirisskannaus ei toimi kunnolla?
Iirisskannerilla voi olla ongelmia iiristen tunnituksen kanssa joissakin tilanteissa:
Kun käytät vahvoja silmälaseja, aurinkolaseja, piilolinssejä (tavallisia tai värillisiä).

Iirisskannerilla voi olla ongelmia iiristen tunnituksen kanssa joissakin tilanteissa

Jos olet käynyt silmien laserleikkauksessa (kuten esimerkiksi LASIK tai LASEK).

Jos valontunnistimen alue on peitettynä esimerkiksi ruudunsuojan tai tarran takia.
Jos Iiriskamerassa tai LED- sensorissa on likaa tai murusia.
Jos olet joko voimakkaassa auringonvalossa, pimeässä, kosteassa tai märässä ympäristössä.

Huomioi: Jos silmiä pidetään iiristunnistukselle alttiina alle kahden senttimetrin etäisyydellä yli kymmenen sekunnin ajan, se saattaa vahingoittaa silmiäsi. Galaxy S9 lopettaa Iiristunnistuksen automaattisesti suojatakseen silmiäsi, jos se tunnistaa tämän toiminnon väärän käytön.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.