Mitä tehdä, jos Bluetooth- tai Wi-Fi-yhteys on epävakaa Galaxy Z Flip -puhelimessani?

Toisin kuin tavalliset älypuhelimet, Galaxy Z Flip on erityisesti suunniteltu taittumaan alaspäin. Tämän Samsung-laitteen uuden taitettavan muodon ansiosta voit pidellä koko laitetta kädessäsi, kun se on taitettu kiinni. Tämä voi vaikuttaa radioaaltoihin, kuten Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteyteen sekä muihin verkkoihin.

Tarkista ensin seuraavat seikat

Älä kiinnitä metallisia tarroja laitteen antennin alueelle (kansinäytön puolelle).

Älä käytä laitteessa metallista suojakuorta.

Laitteessa on suositeltavaa käyttää tuotteen omaa suojusta, jotta kädet eivät osuisi suoraan antenniin.

Tarkista yhteys ja verkkoasetukset

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus.

Vaihe 2. Napauta Yhteydet.

Vaihe 3. Käännä Bluetooth-kytkintä yhteyden muodostamiseksi uudelleen.

Kuvakaappaus Bluetooth-yhteyden muodostamisesta uudelleen

Jos yhteysongelmia on edelleen, kokeile palauttaa laitteesi verkkoasetukset seuraavasti.

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus.

Vaihe 2. Napauta Yleinen hallinta -valikkoa.

Vaihe 3. Napauta Palauta-valikkoa.

Vaihe 4. Napauta Asetusten nollaus -valikkoa.

Vaihe 5. Napauta Asetusten nollaus -painiketta.

Kuvakaappaus verkkoasetusten palauttamisesta laitteessa.

Huomautus: Kun palautat laitteesi verkkoasetukset, saatat menettää rekisteröimäsi tiedot.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.