Mitä toimintoja S Pen -kynässä on yhdistäessäni Note9-laitteeni näyttöön?

Note9 S Pen -kynää voidaan käyttää kaukosäätimenä sen Bluetooth-yhteyden ansiosta.

Yhdistä mobiililaitteesi ulkoiseen laitteeseen, kuten monitoriin tai televisioon näiden toimintojen käyttämiseksi. Tutustu Note9-laitteesi yhdistämiseen näyttöön käyttämällä DeX-ominaisuutta.

Etäyhteys Bluetooth-toiminnolla

Paranna esitystesi laatua ohjaamalla näyttöä S Pen -painikkeella. S Pen -kynän Bluetooth-yhteyden ansiosta voit käyttää sitä diojen vaihtamiseen tai videoiden ja musiikin toistamiseen tai keskeyttämiseen yhdellä napsautuksella.

Toista ja keskeytä S Pen -painikkeella

Lisäksi voit muokata S Pen -painikkeen toimintoja asetuksista. Valitse haluamasi toiminnot, kuten sovellusten ja kansioiden avaaminen pitämällä painettuna S Pen -painiketta.

Tutustu S Pen -painikkeen kauko-ohjaintoimintojen asetusten määrittämiseen

Huomaa: S Pen -kaukosäätimen kantama on jopa 10 metriä. Kantama voi vaihdella olosuhteista ja sovelluksista riippuen.

Käytä piirustusalustana/muistiona

1 Yhdistä Galaxy Note9 näyttöön DeX-kaapelilla, adapterilla tai DeX Padilla.
2

Valitse Vaihda näytön peilaukseen.

3 Avaa piirustussovellus, kuten PENUP, ja aloita piirtäminen tai kirjoittaminen Galaxy Note9 -laitteesi näytölle. Kirjoituksesi ja piirustuksesi peilautuu yhdistetylle näytölle.
Peilataan kuva näytölle

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.