Mitä toimintoja S Pen -kynässä on yhdistäessäni Note9-laitteeni näyttöön?

Note9 S Pen -kynää voidaan käyttää kaukosäätimenä sen Bluetooth-yhteyden ansiosta.

Yhdistä mobiililaitteesi ulkoiseen laitteeseen, kuten monitoriin tai televisioon näiden toimintojen käyttämiseksi. Tutustu Note9-laitteesi yhdistämiseen näyttöön käyttämällä DeX-ominaisuutta.

Etäyhteys Bluetooth-toiminnolla

Paranna esitystesi laatua ohjaamalla näyttöä S Pen -painikkeella. S Pen -kynän Bluetooth-yhteyden ansiosta voit käyttää sitä diojen vaihtamiseen tai videoiden ja musiikin toistamiseen tai keskeyttämiseen yhdellä napsautuksella.

Toista ja keskeytä S Pen -painikkeella

Lisäksi voit muokata S Pen -painikkeen toimintoja asetuksista. Valitse haluamasi toiminnot, kuten sovellusten ja kansioiden avaaminen pitämällä painettuna S Pen -painiketta.

Tutustu S Pen -painikkeen kauko-ohjaintoimintojen asetusten määrittämiseen

Huomaa: S Pen -kaukosäätimen kantama on jopa 10 metriä. Kantama voi vaihdella olosuhteista ja sovelluksista riippuen.

Käytä piirustusalustana/muistiona

1 Yhdistä Galaxy Note9 näyttöön DeX-kaapelilla, adapterilla tai DeX Padilla.
2

Valitse Vaihda näytön peilaukseen.

3 Avaa piirustussovellus, kuten PENUP, ja aloita piirtäminen tai kirjoittaminen Galaxy Note9 -laitteesi näytölle. Kirjoituksesi ja piirustuksesi peilautuu yhdistetylle näytölle.
Peilataan kuva näytölle

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.