Mitä Air Command -toiminnoilla voi tehdä?

Noten Air Command -toiminnoilla voit käyttää S Peniä tehokkaasti hyväksesi. Niiden avulla voi käyttää tiettyjä toimintoja ja sovelluksia nopeasti ja helposti.

Air Command -toiminnon käynnistysNapsauta Laajentaaksesi

Air Command -toiminnot voi ottaa käyttöön kolmella eri tavalla.

• Jos asetukset on jo tehty valmiiksi, Air Command -valikko tulee näkyviin automaattisesti, kun otat S Penin ulos puhelimesta.
  • Vie S Pen lähelle näyttöä ja paina S Penin painiketta.
  • Napauta “Air Command”-kuvaketta S Penillä.
Kotinäyttö
Air Command -kuvakkeen käyttöönotto ja poistoNapsauta Laajentaaksesi

Jos Air Command -kuvaketta ei näy näytöllä, noudata seuraavia vaiheita varmistaaksesi, että se näkyy aina näytöllä.

1

Avaa Asetukset.

2

Napauta Edistykselliset toiminnot.

Valitse Edistykselliset toiminnot
3

Napauta S Pen.

4

Siirrä Air Command -kohdan liukusäädintä ja aktivoi Irrallinen kuvake. Näin Air Command kuvake näkyy näytöllä aina, kun otat S Pen -kynän ulos laitteesta.

Ota Leijuva kuvake käyttöön valitsemalla S Pen ja napauttamalla liukusäädintä

Jos haluat poistaa Air Command -kuvakkeen, noudata samoja vaiheita ja laita Irrallinen kuvake -kohdan liukusäädin pois päältä. Voit myös painaa “Air Command”-kuvaketta alkunäytöllä ja vetää sen roskakoriin. Air Command -kuvake poistuu alkunäytöltä.

Siirrä S-kynän kuvake roskakoriin

Huom: Voit sijoittaa Air Command -kuvakkeen eri kohtiin näytön kulmissa. Se onnistuu pitämällä kuvaketta painettuna ja vetämällä sen haluamaasi paikkaan.

Siirrä S-kynän kuvaketta muihin näytön osiin
Air Command -toiminnon muokkausNapsauta Laajentaaksesi

Kun käynnistät Air Command -toiminnot, näytölle ilmestyy valikko, josta voit valita eri toimintoja ja sovelluksia. Voit muokata näitä pikavalintoja, jotta pääset käsiksi suosikkitoimintoihisi ja -sovelluksiisi välittömästi.

Voit muokata Air Command -valikon pikavalintoja valitsemalla Lisää pikavalintoja “Asetukset”-kuvakkeen tai Asetukset-valikon kautta.

Muokkaa pikakuvakkeita Air Command -valikossa

Pikavalintojen muokkaus Lisää pikavalintoja -kohdasta

1 Käynnistä Air Command -toiminto.
2

Napauta Lisää pikavalintoja.

Valitse Lisää pikakuvakkeita
3 Valitse toiminnot, sovellukset ja ominaisuudet, joiden haluat tulevan esiin Air Command -valikossa napauttamalla niitä. Nämä lisätään sivupalkkiin automaattisesti. Voit poistaa käyttämättömät pikavalinnat sivupalkista painamalla ”miinus” (-) -symbolia.
Valitse Air Command -valikossa näytettävät toiminnot tai sovellukset

Pikavalintojen muokkaus Asetukset-kuvakkeen kautta

1 Paina “Asetukset”-kuvaketta.
Paina Asetukset-kuvaketta
2

Napauta Pikavalinnat.

3 Valitse toiminnot, sovellukset ja ominaisuudet, joiden haluat tulevan esiin Air Command -valikossa napauttamalla niitä. Nämä lisätään sivupalkkiin automaattisesti. Voit poistaa käyttämättömät pikavalinnat sivupalkista painamalla ”miinus” (-) -symbolia.
Valitse Air Command -valikossa näytettävät toiminnot tai sovellukset painamalla niitä

Pikavalintojen muokkaus Asetuksista

1

Avaa Asetukset.

2

Napauta Edistykselliset toiminnot.

3

Valitse S Pen.

4

Napauta Pikavalinnat Air Command -valikosta.

5 Valitse toiminnot, sovellukset ja ominaisuudet, joiden haluat tulevan esiin Air Command -valikossa napauttamalla niitä. Nämä lisätään sivupalkkiin automaattisesti. Voit poistaa käyttämättömät pikavalinnat sivupalkista painamalla ”miinus” (-) -symbolia.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.