Mitä Air Command -toiminnoilla voi tehdä?

Noten Air Command -toiminnoilla voit käyttää S Peniä tehokkaasti hyväksesi. Niiden avulla voi käyttää tiettyjä toimintoja ja sovelluksia nopeasti ja helposti.

Air Command -toiminnon käynnistysNapsauta Laajentaaksesi

Air Command -toiminnot voi ottaa käyttöön kolmella eri tavalla.

• Jos asetukset on jo tehty valmiiksi, Air Command -valikko tulee näkyviin automaattisesti, kun otat S Penin ulos puhelimesta.
  • Vie S Pen lähelle näyttöä ja paina S Penin painiketta.
  • Napauta “Air Command”-kuvaketta S Penillä.
Kotinäyttö
Air Command -kuvakkeen käyttöönotto ja poistoNapsauta Laajentaaksesi

Jos Air Command -kuvaketta ei näy näytöllä, noudata seuraavia vaiheita varmistaaksesi, että se näkyy aina näytöllä.

1

Avaa Asetukset.

2

Napauta Edistykselliset toiminnot.

Valitse Edistykselliset toiminnot
3

Napauta S Pen.

4

Siirrä Air Command -kohdan liukusäädintä ja aktivoi Irrallinen kuvake. Näin Air Command kuvake näkyy näytöllä aina, kun otat S Pen -kynän ulos laitteesta.

Ota Leijuva kuvake käyttöön valitsemalla S Pen ja napauttamalla liukusäädintä

Jos haluat poistaa Air Command -kuvakkeen, noudata samoja vaiheita ja laita Irrallinen kuvake -kohdan liukusäädin pois päältä. Voit myös painaa “Air Command”-kuvaketta alkunäytöllä ja vetää sen roskakoriin. Air Command -kuvake poistuu alkunäytöltä.

Siirrä S-kynän kuvake roskakoriin

Huom: Voit sijoittaa Air Command -kuvakkeen eri kohtiin näytön kulmissa. Se onnistuu pitämällä kuvaketta painettuna ja vetämällä sen haluamaasi paikkaan.

Siirrä S-kynän kuvaketta muihin näytön osiin
Air Command -toiminnon muokkausNapsauta Laajentaaksesi

Kun käynnistät Air Command -toiminnot, näytölle ilmestyy valikko, josta voit valita eri toimintoja ja sovelluksia. Voit muokata näitä pikavalintoja, jotta pääset käsiksi suosikkitoimintoihisi ja -sovelluksiisi välittömästi.

Voit muokata Air Command -valikon pikavalintoja valitsemalla Lisää pikavalintoja “Asetukset”-kuvakkeen tai Asetukset-valikon kautta.

Muokkaa pikakuvakkeita Air Command -valikossa

Pikavalintojen muokkaus Lisää pikavalintoja -kohdasta

1 Käynnistä Air Command -toiminto.
2

Napauta Lisää pikavalintoja.

Valitse Lisää pikakuvakkeita
3 Valitse toiminnot, sovellukset ja ominaisuudet, joiden haluat tulevan esiin Air Command -valikossa napauttamalla niitä. Nämä lisätään sivupalkkiin automaattisesti. Voit poistaa käyttämättömät pikavalinnat sivupalkista painamalla ”miinus” (-) -symbolia.
Valitse Air Command -valikossa näytettävät toiminnot tai sovellukset

Pikavalintojen muokkaus Asetukset-kuvakkeen kautta

1 Paina “Asetukset”-kuvaketta.
Paina Asetukset-kuvaketta
2

Napauta Pikavalinnat.

3 Valitse toiminnot, sovellukset ja ominaisuudet, joiden haluat tulevan esiin Air Command -valikossa napauttamalla niitä. Nämä lisätään sivupalkkiin automaattisesti. Voit poistaa käyttämättömät pikavalinnat sivupalkista painamalla ”miinus” (-) -symbolia.
Valitse Air Command -valikossa näytettävät toiminnot tai sovellukset painamalla niitä

Pikavalintojen muokkaus Asetuksista

1

Avaa Asetukset.

2

Napauta Edistykselliset toiminnot.

3

Valitse S Pen.

4

Napauta Pikavalinnat Air Command -valikosta.

5 Valitse toiminnot, sovellukset ja ominaisuudet, joiden haluat tulevan esiin Air Command -valikossa napauttamalla niitä. Nämä lisätään sivupalkkiin automaattisesti. Voit poistaa käyttämättömät pikavalinnat sivupalkista painamalla ”miinus” (-) -symbolia.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515Yleinen Tuki

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .
Kodinkoneiden asiantuntijat voivat auttaa Ma-Pe 08:00-18:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten ympäri vuorokauden .

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop