Miten alustan muistikortin Galaxy A8-A8+ 2018:lla?

Tietokoneella alustettu muistikortti ei välttämättä ole laitteen kanssa yhteensopiva. Alusta siis muistikortti laitteella.
Muista tehdä varmuuskopio kaikista tärkeistä tiedoista muistikortilla ennen kuin alustat sen. Valmistajan takuu ei kata mahdollisia hävinneitä tietoja, jotka ovat poistuneet käyttäjän tekemien toimenpiteiden vuoksi.
Aloitusnäytöllä ollessasi näpäytä Sovellukset → 2. näpäytä Asetukset → 3. paina Laitteen ylläpito → 4. klikkaa Tallennustila → 5. Näpäytä kolmea pistettä ja kohtaa Tallennusasetukset → paina SD-kortti ja → 7. Klikkaa Alusta.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-19.00
Lauantaisin : 10.00-15.00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop