Miten alustan muistikortin Galaxy A8-A8+ 2018:lla?

Tietokoneella alustettu muistikortti ei välttämättä ole laitteen kanssa yhteensopiva. Alusta siis muistikortti laitteella.
Muista tehdä varmuuskopio kaikista tärkeistä tiedoista muistikortilla ennen kuin alustat sen. Valmistajan takuu ei kata mahdollisia hävinneitä tietoja, jotka ovat poistuneet käyttäjän tekemien toimenpiteiden vuoksi.
Aloitusnäytöllä ollessasi näpäytä Sovellukset → 2. näpäytä Asetukset → 3. paina Laitteen ylläpito → 4. klikkaa Tallennustila → 5. Näpäytä kolmea pistettä ja kohtaa Tallennusasetukset → paina SD-kortti ja → 7. Klikkaa Alusta.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Pyrimme vastaamaan viesteihin 3 työpäivän kuluessa

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.