Miten asennan muistikortin Galaxy A8-A8+ 2018:aan?

Laitteeeseesi sopivat muistikortit, jotka ovat maksimikooltaan 256GB. Kortin valmistajasta ja tyypistä riippuen kaikki muistikortit eivät välttämättä ole yhteensopivia laitteesi kanssa.

Jotkut muistikortit eivät välttämättä ole täysin yhteensopivia laitteen kanssa. Ei-yhteensopiva muistikortti saattaa vahingoittaa laitetta tai muistikorttia, tai korruptoida kortilla olevan tiedon.

Muista asettaa muistikortti oikea puoli ylöspäin.

Laite tukee muistikorttien FAT- ja exFAT-tiedostomuotoja. Jos laitteeseen laittaa eri tiedostomuotoa sisältävän muistikortin, voi laite kysyä, haluatko formatoida kortin. Voi olla, ettei laite edes tunnista korttia. Käyttääksesi muistikorttia tulee sinun silloin formatoida se.

Muistikortin elinikää lyhentää säännöllinen datan kirjoittaminen ja poistaminen.

Kun laitteeseen laitetaan muistikortti, näkyy kortin tiedostot kohdassa Omat Tiedostot → SD-kortti-kansio.

5

1.Aseta poistotyökalu kelkan reikään vapauttaaksesi kelkan.
Varmista, että poistotyökalu on yhteensopiva reikään – muuten laite voi vaurioitua.

2.Vedä kelkka varovaisesti ulos aukosta. Kun poistat kelkan laitteesta, tulee mobiilidatayhteys katoamaan.

3. Laita muistikortti kelkassa olevaan reikään niin, että kultainen puoli osoittaa alaspäin

2

4. Paina muistikortti varovasti kelkkaan kortin kiinnittääksesi.
Jos korttia ei ole painettu kunnolla kiinni kelkaan, voi muistikortti tippua laitteesta tai mennä pois paikoiltaan.
5. Laita kelkka takaisin laitteeseen.
• Jos syötät kostean kelkan laitteeseen, voi laite vaurioitua. Tarkista siis aina, että kelkka on täysin kuiva.
• Työnnä kelkka kunnolla laitteeseen, jottei kosteutta pääse laitteen sisälle.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.