Miten käytän kahta SIM- tai USIM-korttia Galaxy A8-A8+ 2018:ssa?

Jos käytät kahta SIM- tai USIM-korttia, voit pitää kahta puhelinnumeroa tai palveluntarjoajaa yhdessä laitteessa.

Näin aktivoit SIM- tai USIM-kortit:

Kotinäytöllä ollessasi paina Sovellukset > Asetukset > Yhteydet > SIM-kortin hallinta > näpäytä SIM- tai USIM-kortin hallinta > Raahaa aktivointipalkki oikealle aktivoidaksesi.

Miten käytä n kahta SIM- tai USIM-korttia Galaxy A8/A8+ 2018:ssa? Jatkuu.

Miten muutetaan SIM- ja USIM-korttien näyttönimeä ja ikonia?

Kotinäytöllä ollessasi. 1. Paina Sovellukset > 2. Näpäytä Asetukset > 3. Paina Yhteydet SIM-kortinhallinta > 4. Näpäytä SIM-kortin hallinta > 5. Paina SIM 1 tai SIM 2 valitaksesi SIM- tai USIM-kortinja > 6. NäpäytäN imi tai Kuvake. Voit asettaanäyttönimen jakuvak keen kummallekin kortille.

Sovellukset
Asetukset
Yhteydet
SIM-kortin hallinta näpäytä SIM- tai USIM-kortin hallinta
Raahaa aktivointipalkki oikealle aktivoidaksesi

Huomioi: Jos molemmat kortit ovat aktivoituja, voit saada puheluita ja viestejä molempiin kortteihin.

Huom: Jos kuitenkin olet puhelussa toisella kortilla, ei toiseen korttiin voi soittaa. Lue usein kysytyt kysymykset-kohdasta ”Miten vaihdetaan korttien välillä” lisäinformaation saamiseksi.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.