Miten laitan SIM-tai USIM-kortin Galaxy A8-A8+ 2018 Dual SIM-malliin?

1 Aseta poistotyökalu laitteen sivussa olevan kelkan reikään vapauttaaksesi kelkan.

Huomaa: Tarkista, että poistotyökalu sopii helposti reikään. Muuten laite voi vaurioitua.

2 Vedä kelkka varovaisesti ulos luukusta.
3 Aseta SIM-tai USIM-kortti kelkkaan niin, että kortin kultainen osio osoittaa alaspäin. Käytä ainoastaan nano-SIM-korttia. Laita ensisijainen SIM- tai USIM-kortti kelkkaan 1 ja toinen kortti kelkkaan 2.

A8/A8+ 2018 mallit kahdella SIM-korttipaikalla

A8/A8+ 2018 mallit kahdella SIM-korttipaikalla
A8/A8+ 2018 mallit kahdella SIM-korttipaikalla
A8/A8+ 2018 mallit kahdella SIM-korttipaikalla
A8/A8+ 2018 mallit kahdella SIM-korttipaikalla
A8/A8+ 2018 mallit kahdella SIM-korttipaikalla
1 Paina SIM-tai USIM-korttia varovaisesti kelkkaa vasten, jotta kortti pysyypaikoillaan.

Huomaa: Jos kortti ei ole tiuk asti kiinni kelkassa, voi SIM-tai USlM-kortti tippua siitä tai mennä pois paikoiltaan.

2 Työnnä kelkkatakaisin luukkuun.

Huomaa: Jos laitat kostean kelkan laitteeseen, voi laite vaurioitua. Varmista siis aina, että kelkka on täy sin kuiva.

Työnnäkelkka kunnolla laitteeseen, jottei laitteeseen pääse kosteutta.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.