Miten otan muotokuvia käyttämällä reaaliaikaista tarkennusta Galaxy S9+:lla?

”Live focus”-toiminto sallii sinun käyttävän kameraa ikuistaaksesi kohteen ja taustan erikseen. Näin voit ottaa kuvia, jossa tarkennus on kohteessa, ja jopa editoita ”Galleriassa” olevaa kuvaa.

Miten otan kuvan käyttämällä reaaliaikaista tarkennusta?

Huomaa: Paremman lopputuloksen saamiseksi kohteen tulee olla sijoitettuna 1-1,5 metrin päähän kameran linssistä.

1 Avaa ”Kamera”-sovellus ja valitse Reaaliaikainen tarkennus näytöltä.
Avaa Kamera-sovellus ja valitse Reaaliaikainen tarkennus näytöltä
2 Säädä sumennukseen tasoa liu’uttamalla kohteen tarkennuksen palkkia.
Säädä sumennukseen tasoa liu’uttamalla kohteen tarkennuksen palkkia

Miten muokkaan kuvaa käyttämällä reaaliaikaista tarkennusta?

Voit säätää myös taustan sumennusta kuvassa, joka on otettu käyttämällä Live focus-toimintoa.

1 Valitse galleriasta kuva, joka on otettu käyttämällä Live focus-toimintoa, ja klikkaa ”Säädä taustasumennusta”.
Valitse galleriasta kuva, joka on otettu käyttämällä Live focus-toimintoa, ja klikkaa ”Säädä taustasumennusta”
2 Raahaa taustan tarkennuspalkkia säätääksesi sumennuksen voimakkuutta. Sen jälkeen klikkaa Valmis-symbolia tallentaaksesi kuvan.
Raahaa taustan tarkennuspalkkia säätääksesi sumennuksen voimakkuutta

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.