Miten S Pen toimii etäkäytöllä Samsung Galaxy Note 9:ssä?

Tässä videossa näytämme, kuinka voit käyttää S-kynää kauko-ohjaimena Galaxy Note9: ssä.

Tutustu S-kynän ominaisuuksiin, ja miten parhaiten hyödyntää Note9: ää.

Video Alternative Text

Miten S Pen toimii etäkäytöllä Samsung Galaxy Note 9:ssä?Napsauta Laajentaaksesi

Tervetuloa!

Uudessa S Pen -kynässä on Bluetooth, joten voit käyttää sitä kaukosäätimenä.

Ottaaksesi S Pen kaukosäätimen käyttöön, Käynnistä Asetukset, napauta Edistykselliset toiminnot, napauta S Pen ja S Pen -kaukosäädin.

Kokeillaan!

Kun olet Kamera-sovelluksessa, voit ottaa helposti kuvia ilman ajastimen asettamista.

Ota kuva painamalla S Pen -painiketta kerran ja paina sitä kahdesti vaihtaaksesi etu- ja takakameran välillä.

Jos olet Media Player -sovelluksessa, voit toistaa tai pysäyttää videon painamalla kerran S Pen -painiketta.

Painamalla S Pen -painiketta kahdesti siirryt seuraavaan raitaan tai videoon.

Ääninauhuri-sovelluksessa voit toistaa tai pysäyttää tallennuksen painamalla kerran S Pen -painiketta.

Jos olet Esityksessä, voit siirtyä seuraavaan kuvaan yhdellä painalluksella tai edelliseeen kuvaan painamalla S Pen -painiketta kahdesti.

Galleriassa yhdellä S Pen -painalluksella pääset seuraavaan kuvaan ja kahdella painalluksella edelliseen kuvaan.

Voit pitää S Pen -painikkeen painettuna avataksesi nopeasti määrittämäsi sovelluksen kuten kameran tai gallerian.

Voit myös avata näytön lukituksen S Pen -kaukosäätimellä.

Käyttääksesi tätä ominaisuutta sinun on ensin asetettava näytönlukitus, kuten kuvio, PIN tai salasana.

Tämä poistaa käytöstä muut suojaukset kuten sormenjäljen tai kasvojen tunnistuksen.

Avaa sitten Asetukset ja Edistykselliset toiminnot.

Napauta S Pen, napauta ja valitse Avaa S Pen -kaukosäätimellä ja sitten OK.

Painamalla S Pen -painiketta näytön lukitus aukeaa ja näet Kotinäytön.

Toivottavasti pidit tästä videosta ja Samsung Galaxy Note9 -laitteesi esittelystä.

Katso muita videoita tai siirry Samsung Communityyn oppiaksesi lisää Samsung-tuotteista.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.