Miten käytän Gear VR -laseja Note9:n kanssa?

Kun haluat liittää Note9:n Gear VR (SM-R325) -laseihin, korvaa laitteen mukana tullut pidike tietyllä adapterilla. Voit tilata laitepidikkeen maksutta Samsungilta. Ilmoita varaosakoodi GH81-16186A.

Kun liität puhelimen Gear VR -laseihin ensimmäistä kertaa, ohjelmiston asennus käynnistyy automaattisesti.

Huom: Tarkista, että laitteesi ei ole äänettömässä tilassa, kun liität sen Gear VR:ään.

1 Työnnä lukitus avattuun tilaan ja poista laitepidike Gear VR:stä.
Sovitin, jonka lukitus avataan ja joka otetaan pois VR-laseista
2 Kun lukitus on avatussa tilassa, työnnä Note9:n laitepidike pidikkeen paikkaan.
3 Aseta pidike tiukasti paikalleen ja siirrä lukitus lukittuun tilaan.
Sovitin, joka asetetaan VR-laseihin ja lukitaan paikalleen
4 Odota, kunnes kuulet äänen, joka pyytää poistamaan laitteen Gear VR:stä. Paina Aloita käynnistääksesi ohjelmiston asennuksen.
Gear VR Interface -tervetuloviesti
5 Lue ja hyväksy terveys- ja turvallisuusvaroitukset, sekä käyttöehdot loppukäyttäjän lisenssisopimuksesta (EULA). Paina sitten Seuraava.
6 Lataa vakiona tulevat VR-sovellukset painamalla Asenna.
Vahvista VR-sovellusten lataus valitsemalla Asenna
7

Paina Luo tili ja noudata näytöllä olevia ohjeita Oculus-tilin luomiseksi. Jos sinulla on tili jo ennestään, paina Kirjaudu sisään.

Kirjaudu sisään Oculukseen Facebook-tilillä
8 Liitä pyydettäessä ohjain.

Huom: Ohjain vaatii Bluetooth-yhteyden pariliitoksen luomiseksi. Jos tätä näyttöä ei tule näkyviin Oculus-asennuksen yhteydessä, voit luoda pariliitoksen ohjaimen kanssa manuaalisesti painamalla Lisää ollessasi Oculus App Storessa. Valitse Ohjain sitten Liitettyjen laitteiden valikosta.

9

Oman turvallisuutesi takia kannattaa painaa Katso video, niin saat neuvoja Gear VR:n oikeanlaisesta käytöstä.

10

Kun olet katsonut videon, paina Vahvista.

Salli Gear VR -turvallisuustiedot valitsemalla Acknowledge
11 Kun ohjelmisto on asennettu, Oculus Store -sovellus ilmestyy puhelimesi sovellusnäytölle. Sieltä voit ladata parhaita saatavilla olevia sovelluksia.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.