Miten käytän Gear VR -laseja Note9:n kanssa?

Kun haluat liittää Note9:n Gear VR (SM-R325) -laseihin, korvaa laitteen mukana tullut pidike tietyllä adapterilla. Voit tilata laitepidikkeen maksutta Samsungilta. Ilmoita varaosakoodi GH81-16186A.

Kun liität puhelimen Gear VR -laseihin ensimmäistä kertaa, ohjelmiston asennus käynnistyy automaattisesti.

Huom: Tarkista, että laitteesi ei ole äänettömässä tilassa, kun liität sen Gear VR:ään.

1 Työnnä lukitus avattuun tilaan ja poista laitepidike Gear VR:stä.
Sovitin, jonka lukitus avataan ja joka otetaan pois VR-laseista
2 Kun lukitus on avatussa tilassa, työnnä Note9:n laitepidike pidikkeen paikkaan.
3 Aseta pidike tiukasti paikalleen ja siirrä lukitus lukittuun tilaan.
Sovitin, joka asetetaan VR-laseihin ja lukitaan paikalleen
4 Odota, kunnes kuulet äänen, joka pyytää poistamaan laitteen Gear VR:stä. Paina Aloita käynnistääksesi ohjelmiston asennuksen.
Gear VR Interface -tervetuloviesti
5 Lue ja hyväksy terveys- ja turvallisuusvaroitukset, sekä käyttöehdot loppukäyttäjän lisenssisopimuksesta (EULA). Paina sitten Seuraava.
6 Lataa vakiona tulevat VR-sovellukset painamalla Asenna.
Vahvista VR-sovellusten lataus valitsemalla Asenna
7

Paina Luo tili ja noudata näytöllä olevia ohjeita Oculus-tilin luomiseksi. Jos sinulla on tili jo ennestään, paina Kirjaudu sisään.

Kirjaudu sisään Oculukseen Facebook-tilillä
8 Liitä pyydettäessä ohjain.

Huom: Ohjain vaatii Bluetooth-yhteyden pariliitoksen luomiseksi. Jos tätä näyttöä ei tule näkyviin Oculus-asennuksen yhteydessä, voit luoda pariliitoksen ohjaimen kanssa manuaalisesti painamalla Lisää ollessasi Oculus App Storessa. Valitse Ohjain sitten Liitettyjen laitteiden valikosta.

9

Oman turvallisuutesi takia kannattaa painaa Katso video, niin saat neuvoja Gear VR:n oikeanlaisesta käytöstä.

10

Kun olet katsonut videon, paina Vahvista.

Salli Gear VR -turvallisuustiedot valitsemalla Acknowledge
11 Kun ohjelmisto on asennettu, Oculus Store -sovellus ilmestyy puhelimesi sovellusnäytölle. Sieltä voit ladata parhaita saatavilla olevia sovelluksia.