Miten liitän Galaxy Note9:n Bluetooth-laitteeseen?

Bluetooth on langaton liitäntä, jota käytetään tietojen siirtämiseen lyhyillä etäisyyksillä. Bluetooth-yhteensopivat älypuhelimet voivat viestiä muiden Bluetooth-laitteiden kanssa.

Kun olet hankkinut uuden puhelimen, Bluetooth-yhteys (pariliitos) laitteen kanssa pitää luoda uudelleen. Yhteys ei muodostu pelkästään käynnistämällä Bluetooth-laitteen.

Kun liität Note9:n Bluetooth-laitteeseen ensimmäistä kertaa, niiden välille pitää luoda pariliitos seuraavasti:

1 Ota Bluetooth käyttöön laitteella, jonka haluat liittää Note9:n kanssa. Varmista, että vaihtoehto Puhelimen näkyvyys on aktivoituna.
Varmista, että puhelimen näkyvyys on käytössä
2 Vedä Note9:n ilmoituspaneeli alas alkunäytön yläreunasta.
Avaa ilmoitukset pyyhkäisemällä alaspäin näytön yläreunasta
3 Paina “Bluetooth”-kuvaketta toiminnon aktivoimiseksi.
Ota toiminto käyttöön napauttamalla Bluetooth-kuvaketta

Huom: Voit avata Bluetooth-asetukset pitämällä “Bluetooth”-kuvaketta painettuna.

4 Note9 etsii automaattisesti muita lähellä olevia Bluetooth-laitteita. Paina vastaanottavaa laitetta, joka on tässä esimerkissä [Puhelin] Galaxy Note9.
Napauta vastaanottavaa laitetta
5 Note9 käynnistää liitäntäprosessin. Vahvista yhteyden luomispyyntö molemmilla laitteilla painamalla Ok.
Vahvista yhteyspyyntö kummassakin laitteessa valitsemalla OK
6 Laitteiden välillä on nyt pariliitos. Paina Valmis niin voit siirtyä takaisin alkunäytölle.
Palaa kotinäytölle valitsemalla Valmis

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.