Miten liitän Galaxy Note9:n Bluetooth-laitteeseen?

Bluetooth on langaton liitäntä, jota käytetään tietojen siirtämiseen lyhyillä etäisyyksillä. Bluetooth-yhteensopivat älypuhelimet voivat viestiä muiden Bluetooth-laitteiden kanssa.

Kun olet hankkinut uuden puhelimen, Bluetooth-yhteys (pariliitos) laitteen kanssa pitää luoda uudelleen. Yhteys ei muodostu pelkästään käynnistämällä Bluetooth-laitteen.

Kun liität Note9:n Bluetooth-laitteeseen ensimmäistä kertaa, niiden välille pitää luoda pariliitos seuraavasti:

1 Ota Bluetooth käyttöön laitteella, jonka haluat liittää Note9:n kanssa. Varmista, että vaihtoehto Puhelimen näkyvyys on aktivoituna.
Varmista, että puhelimen näkyvyys on käytössä
2 Vedä Note9:n ilmoituspaneeli alas alkunäytön yläreunasta.
Avaa ilmoitukset pyyhkäisemällä alaspäin näytön yläreunasta
3 Paina “Bluetooth”-kuvaketta toiminnon aktivoimiseksi.
Ota toiminto käyttöön napauttamalla Bluetooth-kuvaketta

Huom: Voit avata Bluetooth-asetukset pitämällä “Bluetooth”-kuvaketta painettuna.

4 Note9 etsii automaattisesti muita lähellä olevia Bluetooth-laitteita. Paina vastaanottavaa laitetta, joka on tässä esimerkissä [Puhelin] Galaxy Note9.
Napauta vastaanottavaa laitetta
5 Note9 käynnistää liitäntäprosessin. Vahvista yhteyden luomispyyntö molemmilla laitteilla painamalla Ok.
Vahvista yhteyspyyntö kummassakin laitteessa valitsemalla OK
6 Laitteiden välillä on nyt pariliitos. Paina Valmis niin voit siirtyä takaisin alkunäytölle.
Palaa kotinäytölle valitsemalla Valmis