Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset Note 9:stä

1 En pysty yhdistämään (parittamaan) Bluetooth-laitetta

Kun oletvaihtanut mobiililaitteen, tulee sinun yhdistää (parittaa) Bluetooth-laite uudelleen. (Pelkkä Bluetooth-laitteen päälle laittaminen ei auta ongelmaan.) Bluetooth-laite:Laita päälle -> Syötä paritustapa (erilainen mallista riippuen)Mobiililaite: Kytke Bluetooth päälle -> Valitse yhdistämistapa ->Yhdistä

2 Kun laite on laitettu päälle AOD-näytöstä, jälkikuva ilmestyy ja poistuu kotinäytöllä

Ilmiö esiintyy, kun laitteen näyttö muuttuu tummasta kirkkaaseen AMOLED-näytön luonnollisten ominaisuuksien takia. Ilmiö on siis täysin normaali. Uusi AOD-versio (3.3.00.3) julkaistaan ilmiön vähentämiseksi, joten on suositeltavaa päivittää AOD uusimpaan versioon.

* Asetukset -> Lukitusnäyttö -> Always On Display -> Tietoja: Always On Display -> Päivitä

3 Laite ei tunnista S Peniä kunnolla, S Penillä piirretty viiva on taipunut tai kamera ei tarkenna hyvin Auto-focus-tilassa

Joissain matkapuhelinkoteloissa tai lisätarvikkeissa voi olla magneettisia osia.

Jos kotelossa tai muussa lisätarvikkeessa on magneetti, voi se vaikuttaa S Penin ja kameran osien
toimintaan. Poista siis kaikki lisätarvikkeet ja kokeile uudestaan.

※ Magneettinen pidike, virtakotelo
tai kaapeli, ja niin edelleen.

4 Taustakuva vaikuttaa yhtäkkiä olevan särönäinen

Oire on väliaikainen ilmiö, jonka voi ratkaista asettamalla taustakuvan uudestaan.

Tämän hetkisten tietojemme perusteella ilmiö tapahtuu joissain tapauksissa, kun taustakuva on palautettujoltain tietyltä pilvitililtä.

Palauta taustakuva näin:

※ Miten taustakuva asetetaan

1. Käyttämällä Samsung-teemoja

■ Asetukset -> Taustakuvat ja Teemat -> Mene Samsung-teemanäytölle -> Valitse kuva, jonka haluat taustakuvaksi

2. Taustakuvan asettaminen Galleriasta

■ Galleria
-> Valitse kuva, jonka haluat -> Näpäytä yläkulmassa olevaa vaihtoehdot-nappia -> Aseta taustakuvaksi

5 Etukameran linssi ei ole täysin keskellä

Note 9:n kamerassa on optinen kuvanvakain (OIS), joka tarvitsee ylimääräistä tilaa. Sen vuoksi linssi voi olla hieman enemmän toisella puolella, kun kamera ei ole käytössä. Ilmiö siis on täysin normaali ja linssi liikkuu takaisin normaaliasentoon, kun OIS on aktivoitu kameran ollessa päällä.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.