Uuden ja käytetyn kuulokkeen liittäminen

Vaikka olisit hävittänyt toisen kuulokkeistasi, sinun ei tarvitse ostaa molempia kuulokkeita. Voit ostaa erillisen kuulokkeen, liittää sen olemassa olevaan kuulokkeeseen ja käyttää niitä taas parina.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Kuulokkeiden synkronoiminen toisiinsa

Jos olet rikkonut tai hävittänyt toisen kuulokkeesi ja ostanut tilalle uuden, voit helposti yhdistää alkuperäisen kuulokkeen uuteen kuulokkeeseen. Yhdistämine on tehtävä, jotta molempien kuulokkeiden äänenvoimakkuus ja viive ovat samat. Yhdistä kuulokkeet toimimalla seuraavasti.

Vaihe 1. Tarkista kummankin kuulokkeen, uuden ja käytetyn, suunta ja aseta ne oikein koloihinsa latauskoteloon.

Uuden kuulokkeen yhdistäminen vaihe 1.

Vaihe 2. Kosketa molempien kuulokkeiden kosketusaluetta vähintään seitsemän sekuntia. Kuulokkeiden akkumerkkivalo vilkkuu vihreänä ja vaihtuu takaisin alkeräiseen valoon. Kuulokkeet ovat muodostaneet yhteyden toisiinsa.

Uuden kuulokkeen yhdistäminen vaihe 2.

Vaihe 3. Kun kuulokkeet on yhdistetty toisiinsa, voit muodostaa uudelleen yhteyden yhteensopiviin laitteisiin.

Lue lisää Galaxy Buds -kuulokkeiden yhdistämisestä Galaxy Wearable -sovelluksella Samsung-tuen artikkelista Galaxy Buds+ -kuulokkeiden yhdistäminen ja päivittäminen Galaxy-puhelimella.

Huomautus: Latauskotelon akun merkkivalo jatkaa vilkkumista punaisena, jos kuulokkeita ei ole yhdistetty oikein toisiinsa. Poista kuulokkeet latauskotelosta ja aseta ne uudelleen koloihinsa.

Lisävinkki kuulokkeiden yhdistämiseen toisiinsa

Jos et onnistuu uuden kuulokkeen yhdistämisessä, varmista, että alkuperäisen kuulokkeen Estä kosketus -toiminto on pois käytöstä Galaxy Wearable -sovelluksessa. Poista Estä kosketus -toiminto käytöstä seuraavasti.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus.

Vaihe 2. Ota Estä kosketus pois käytöstä napauttamalla valitsinta.

Estä kosketus pois käytöstä.

Huomautus:

• Jos olet hävittänyt toisen kuulokkeen, mutta haluat käyttää olemassa olevaa kuuloketta yksinään, voit jatkaa sen käyttöä aiemmin liitettyjen laitteiden kanssa. Kaikki toiminnot eivät kuitenkaan välttämättä ole käytettävissä.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi , tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.