Mitä voit tehdä, jos S Pen ei toimi oikein Tab S8 -laitteen kanssa

Kuva S Pen -kynästä ja Galaxy-laitteesta

Jos S Pen -kynää ei tunnisteta joissakin Tab S8 -laitteen näytön osissa tai jos sinulla on ongelmia S Pen -yhteyden tai ilmatoimintojen kanssa, lue alla olevat ohjeet, jotka voivat auttaa ratkaisemaan ongelman.

Voit myös lukea lisää S Pen -kynästä ja sen käytöstä.

Jos laitteessasi on näyttösuojus, S Pen -kosketusta ei välttämättä tunnisteta kaikissa näytön osissa. Paranna laitteesi kosketuksen herkkyyttä seuraavasti:

1 ValitseAsetukset ja Näyttö
Näyttö valittuna asetusvalikossa
2 Ota toiminto käyttöön napauttamalla valitsinta kohdasta Kosketuksen herkkyys.
Kosketuksen herkkyys -asetus otettuna käyttöön

Jos pyyhkäisyeletoiminto on otettuna käyttöön selauspalkin valikossa, S Pen ei välttämättä toimi oikein laitteesi näytön alaosassa. Se johtuu siitä, että S Pen -kynän toiminto voidaan tulkita pyyhkäisyeleeksi. Kokeile seuraavia kahta vaihtoehtoa, jotta S Pen toimisi oikein laitteesi näytön alaosassa:

1: Ota käyttöön Estä eleet S Pen -kynän kanssa, jotta S Pen -kynän toiminnot tunnistetaan

1 Valitse Asetukset, ja Näyttö.
Näyttö valittuna asetusvalikossa
2 Valitse Selauspalkki.
Selauspalkki valittuna näyttösetuksissa
3 Siirry Pyyhkäisyeleet- -osioon ja ota käyttöön Estä eleet S Pen -kynän kanssa
Estä eleet S Pen kynän kanssa otettuna käyttöön

2: Vaihda Painikkeet-asetukseen Selauspalkki-valikossa

1 Valitse Asetukset ja Näyttö.
Näyttö valittuna asetusvalikossa
2 Valitse Selauspalkki.
Selauspalkki valittuna näyttövalikossa
3 Valitse Painikkeet-asetus.
Painikkeet-asetus valittuna

Jos Tab-laitteeseesi tulee näkyviin ilmoitus, että S Pen -yhteys on katkennut, ulkoiset tekijät voivat häiritä S Pen -kynän toimintaa. Magneettiset puhelimen kuoret tai metallisuojukset laitteen ja S Pen -kynän ympärillä voivat aiheuttaa tunnistuksen ongelmia. Poista ne ennen kuin aloitat S Pen -kynän käyttämisen Tab-laitteen kanssa.

Jos sinulla on ongelmia S Pen -kynän ilmatoimintojen kanssa, S Pen -kynän oikeuksia ei ole ehkä asetettu oikein. Ota S Pen -kynän ilmatoiminnot ja fyysisen aktiivisuuden asetukset käyttöön seuraavasti:

Ota käyttöön S Pen -kynän ilmatoiminnot

1 Valitse Asetukset ja Edistykselliset toiminnot.
Edistykselliset toiminnot valittuna asetusvalikossa
2 Valitse S Pen.
S Pen valittuna Edistykselliset toiminnot -valikossa
3 Valitse Ilmatoiminnot.
Ilmatoiminnot valittuna S Pen -valikossa
4 Ota ilmatoiminnot käyttöön napauttamalla valitsinta kohdassa Käytössä.
Ilmatoiminnot otettuna käyttöön

Ota käyttöön S Pen -kynän fyysisen aktiivisuuden asetukset

1 Valitse Asetukset ja Sovellukset
Sovellukset valittuna asetusvalikossa
2 Napauta lajittelukuvaketta (sovellusluettelon yläpuolella oikealla).
Lajittelukuvake valittuna sovellusluettelossa
3 Valitse Näytä järjestelmäsovellukset ja ota se käyttöön valitsemalla OK.
Näytä järjestelmäsovellukset -asetus valittuna
4 Valitse Ilmakomento.
Ilmakomento valittuna sovellusluettelossa
5 Valitse Oikeudet.
Oikeudet valittuna
6 Napauta Lähellä olevat laitteet ja valitse Salli.
Salli valittuna lähellä olevien laitteiden oikeuksien valikossa
7 Palaa Sovelluksen oikeudet -valikkoon.
Sovelluksen oikeudet -valikko
8 Napauta Fyysinen aktiivisuus ja valitse Salli.
Salli valittuna fyysisen aktiivisuuden oikeuksissa