Tap View- ja Multi View -toimintojen käyttö

Tap View ja Multi View ovat käteviä ominaisuuksia näytön jakamiseen. Tap View -ominaisuuden avulla voit peilata puhelimesi TV:ssä vain yhdellä napautuksella, ja Multi View tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia näytön jakamiseen ja usean erityyppisen sisällön samanaikaiseen katseluun. Käyttäjät voivat jakaa haluamansa sisällön erilaisiin suuriin ruutuihin.

Napauta TV:tä puhelimella, jonka haluat peilata

Jos haluat siirtää sisältöä, kuten valokuvia ja videoita, mobiililaitteesta TV:hen, tuo laite lähelle TV:tä. Kun napautat TV:tä kevyesti laitteella, se peilataan heti. Näin Tap View toimii. Helpompaa, nopeampaa ja kätevämpää näytön peilausta ilman Wi-Fi-verkon tai datan käyttöä hauskan arkielämyksen jakamiseksi.

Muista napauttaa vain kevyesti, jotta et vahingoita laitteita, ja vältä laitteen napauttamista TV:n kulmaan tai suoraan TV:n näyttöön. Tarvittaessa voit suojata puhelimesi suojakotelolla. Napauta TV:n yläreunaa tai sivua parhaiden tulosten saamiseksi.

nainen napauttamassa puhelimella tv:tä

Huomautus: Saatavilla vain mallissa TU7000 ja sitä uudemmissa TV-malleissa (mukaan lukien Lifestyle/Outdoor TV) sekä Samsung Galaxy -malleissa lanseerauksesta lähtien. (Android 8.1 ja uudemmat)

Tap View -toiminnon käyttöönottoNapsauta Laajentaaksesi

Käyttääksesi Tap View -toimintoa sinun on otettava Tap View -ominaisuus käyttöön puhelimesi SmartThings-sovelluksessa.

Vaihe 1. Avaa puhelimessasi SmartThings-mobiilisovellus ja napauta sitten valikkokuvaketta (kolme vaakaviivaa).

Vaihe 2. Valitse Asetukset ja avaa Tap View pyyhkäisemällä. Ota toiminto käyttöön napauttamalla kytkintä.

Vaihe 3. Vie puhelimesi lähelle TV:tä ja napauta sitten Allow phone presence detection (Salli puhelimen tunnistus) -ilmoitusta, kun se ilmestyy puhelimen näyttöön.

smartthings-sovelluksen tap view -asetusnäyttö

Huomautus:

• Päivitä SmartThings-sovellus versioon 1.7.45 tai sitä uudempaan versioon, jotta voit käyttää Tap View -ominaisuutta. Se on ladattavissa Google Play Storesta tai Apple App Storesta.
  • Kun käytät peilausta, sinun on peruutettava virransäästötila Power mode (Virtatila) -kohdassa.
  • Varmista, että Smart View on sallittu TV:ssäsi. (Asetukset > Yleiset > Ulkoisen laitteen hallinta > Laitteen yhteyden hallinta > Käyttöilmoitus)
HUOMIO: Napauta varovastiNapsauta Laajentaaksesi

Napauta kevyesti, jotta vältät laitteen tahattoman vahingoittamisen. Laitteen napauttaminen suoraan TV:n näyttöön tai kulmaan voi aiheuttaa vakavia vahinkoja näyttöön. Tarvittaessa voit suojata puhelimesi suojakotelolla. Napauta puhelimen taustapuolella TV:n kehyksen yläreunaan tai sivuun parhaiden tulosten saamiseksi.

• Älä napauta näyttöä tai kulmia.
  • Suojaa älypuhelimesi suojakotelolla ja napauta kevyesti ulkokehyksellä.
napauta varovasti

Multi View suurella näytöllä

Multi View -ominaisuuden avulla voit toistaa TV:ssäsi kahta eri sisältöä samanaikaisesti. Vasemmassa ruudussa voit katsella mediasisältöä monista eri lähteistä, kuten digisovittimesta, televisiovirittimestä, sovelluksista, Blu-ray-soittimista tai pelikonsolista, ja peilata samalla puhelimesi sisältöä oikeassa ruudussa. Yhdistä laitteesi ja mukauta koko- ja ääniasetukset mieltymystesi mukaan. Moniajo QLED TV:n suurella näytöllä on helppoa ja yksinkertaista.

multi view -näyttö jaettuna kahteen ruutuun

Huomautus: Saatavilla vain TU8500 (NIKE-L)- ja sitä uudemmissa malleissa.

Multi View -ominaisuuden käyttöNapsauta Laajentaaksesi

Multi View -ominaisuuden käyttötapa vaihtelee sen mukaan, mikä laite TV:hen yhdistetään.

Jos esimerkiksi haluat katsella mobiililaitteen tai PC:n näyttöä Multi View -näkymässä, voit yhdistää laitteen ja käyttää peilausta (eri käyttöjärjestelmän mukaan: Smart View / Näytön peilaus / Airplay2 / Heijasta näytölle). Lisäksi, jos haluat katsella Multi View -näkymässä ulkoisen laitteen näyttöä, kuten pelikonsolin näyttöä, siirry Valitse sisältö -valikkoon ja valitse laite luettelosta. Seuraavassa on esitetty lisää Multi View -ruutujen yhdistelmiä, ja voit myös valita ja määrittää kunkin ruudun sisällön valitsemalla oikean ja vasemman ruudun.

multi view -ruudun muokkaus
  • Sisällön valinta: Valitse sisältö, joka näytetään ruudun vasemmalla tai oikealla puolella.
  • Mobiililaitteen/kameran katselu: Peilaa tai heijasta puhelimesi sisältö TV:n näytölle painamalla Smart View / Näytön peilaus -painiketta Android-mobiililaitteessa tai Airplay2-painiketta iOS-laitteessa. Kannettavan/PC:n näytön peilaus Heijasta näytölle -toiminnolla. Valitse yhdistetty SmartThings-kamera tai yhdistetty nettikamera.
  • Ruudun koko: Säädä kummankin ruudun kokoa mieltymystesi mukaan. Voit esimerkiksi sijoittaa pienemmän ikkunan oikeaan yläkulmaan tai jakaa näytön kahteen samankokoiseen ruutuun.
  • PIP (kuva kuvassa) -sijainti: Valitse pienemmän ruudun sijainti, kun se näkyy päänäytössä. Voit valita pienemmälle ruudulle ylävasemman tai -oikean kulman tai alavasemman tai -oikean kulman. Jos et pidä valitsemastasi pienemmän ruudun paikasta, voit aina muuttaa sitä myöhemmin.
  • Äänilähtö: Yhdistä Bluetooth-/langaton äänilaitteesi kutakin ikkunaa varten. Kaksi henkilöä voi nauttia kunkin ruudun katselusta samanaikaisesti yhdistämällä siihen kuulokkeensa.
  • Äänen jakaminen: Valitse tämä vaihtoehto, kun haluat kuulla molempien ruutujen äänen samanaikaisesti. TV:n ja ulkoisen laitteen kaiuttimet toistavat äänen samanaikaisesti.

Huomautus: Laitteen kuvakaappaukset ja valikko ovat vain englanninkielinen esimerkki, mutta toiminto on saatavilla myös omalla kielelläsi.

Multi View -ruudun tyyppiNapsauta Laajentaaksesi
kolme erityyppistä multi view -ruutua
  1. Mobiililaitteen ruutu: Kun peilaat älypuhelimen sisältöä, näet peilatun puhelimen oikeanpuoleisessa Multi View -ruudussa. Voit peilata valokuvia, videoita ja viestejä nauttiaksesi niistä suuremmalla näytöllä.
  2. TV- tai PC-ruutu: Kun peilaat PC:n sisältöä tai heijastat sisältöä TV-sovelluksesta tai IoT-kamerasta, Multi View -näkymä on jaettu tasan. Voit esimerkiksi pelata peliä vasemmassa ruudussa ja katsella samalla pelin opetusvideota kannettavastasi oikeassa ruudussa.
  3. PIP-ruutu: Voit myös määrittää PIP (kuva kuvassa) -sijainnin. On kätevää ottaa käyttöön muuta kiinnostavaa sisältöä pieneen ruutuun elokuvan tai urheiluottelun katselun ohella.

Koko näyttöön vaihtaminen

multi view koko näytöllä
  • Voit siirtyä kokonäytöllä katseluun valitsemalla jonkin Multi View -ruuduista ja painamalla valintapainiketta. Nyt voit hallita sovelluksia ja lähteitä.
  • Voit palata edelliseen monen ruudun näyttöön pitämällä painettuna kaukosäätimen Back (Takaisin) -näppäintä.
  • Voit lopettaa Multi View -toiminnon käytön kokonaan pitämällä painettuna kaukosäätimen Back (Takaisin) -näppäintä osoittaen kumpaan tahansa puoleen.

Huomautus: Jos haluat heijastaa YouTube-videoita aina kokonäytön tilassa, voit muuttaa asetusta. (Asetukset – Yleiset – Smart-toiminto – Multi View -heijastuksen automaattinen käyttö "pois")

RuutuyhdistelmätNapsauta Laajentaaksesi

Voit käyttää eri lähteiden yhdistelmää sen mukaan, minkä tyyppinen Samsung TV on käytössäsi.

QLED-TV:t

• Vasemmassa ruudussa: Voit toistaa sisältöä televisiovirittimestä, TV-sovelluksista tai HDMI-laitteista.
  • Oikeassa ruudussa: Voit käyttää näytön peilausta (Android)/Airplay2(iOS), heijastaa puhelimesi sisältöä tai valita yhdistetyn kameran.

UHD-TV:t

• Vasemmassa ruudussa: Voit toistaa sisältöä televisiovirittimestä tai HDMI-laitteista.
  • Oikeassa ruudussa: Voit peilata puhelimesi näyttöä (Android).

Tuetut matkapuhelimet/laitteet

• Tukee näytön peilausta yhteensopivista laitteista, kuten älypuhelimista tai tableteista. (Android 4.2 ja uudemmat)
  • Tukee Airplay 2 -yhteensopivia laitteita, kuten iPhone, iPad, iPod touch -tai Mac book -laitteita.
  • ​Kannettavat/PC:t, joissa on Windows 10

Tuetut kamerat

• Logitech HD Pro Webcam C920
  • Logitech HD Pro Webcam C920S
  • Logitech C922 Pro Stream Webcam
  • Logitech C922X Pro Stream Webcam
  • Logitech C925E
  • Logitech C930e

Huomautus: Tuettujen matkapuhelimien ja USB-kameroiden luetteloa saatetaan päivittää ilmoittamatta.

Kiitos palautteestasi

Online

Meihin voi ottaa yhteyttä monella tavalla live-keskustelun avulla, sähköpostitse, Facebook Messengerissa jne.

LISÄTIETOJA

Soita

Keskustele nimetyn asiantuntijatiimimme edustajan kanssa.

Tarvitsetko korjausta?

Olipa tuotteesi takuun piirissä tai ei, me olemme valmiita auttamaan.

LÖYDÄ TUKIKESKUS