Brukerveiledning for Galaxy Watch Compass App

Samsung-kompassappen viser retningen Galaxy Watch peker og hjelper deg med å finne posisjon og retning. Følg anvisningene nedenfor når du skal sikre at kompassappen er riktig kalibrert og klar, når du trenger den.

A backpacker standing on rocky terrain overlaid with an image of the Samsung Galaxy Watch Compass app.

Merk: Galaxy Watch-kompassappen er kun tilgjengelig for Watch4-serien, Galaxy Watch5-serien og Galaxy Watch 6-serien.

Slik kalibrerer du kompasset på en Samsung Galaxy Watch

Før du bruker Kompass-appen på Samsung Galaxy Watch-enheten, må den kalibreres.

Følg disse trinnene når du skal kalibrere Samsung Kompass-appen:

Samsung Kompass-app på en Galaxy Watch. Samsung Kompass-app på en Galaxy Watch.

Trinn 1. Naviger til og åpne Samsung Compass-appen på Galaxy Watch.

Kalibrer Samsung Compass-appen. Kalibrer Samsung Compass-appen.

Trinn 2. Sveip og trykk på Kalibrer.

Anvisninger for kalibrering av Samsung Compass-appen. Anvisninger for kalibrering av Samsung Compass-appen.

Trinn 3. Følg anvisningene på skjermen når du vil kalibrere klokken.

Merk: Hvis du skal sikre en vellykket kalibrering, må du flytte deg bort fra alt som er magnetisk, for eksempel trådløse ladere, og fjerne D-Buckle Sport-båndet ditt. Appen vil ikke fungere riktig hvis den er feil kalibrert.

Se nåværende retning, helning og posisjon

Kompassskjerm med retningsvisning. Kompassskjerm med retningsvisning.

Lagre: Hovedkompassskjermen viser klokkenes nåværende retning i retning og grader, midt på urskiven.

Samsung Kompass-app som viser grad av helning. Samsung Kompass-app som viser grad av helning.

Helninginformasjon: Når du skal finne graden av helning, sveiper du opp på kompassskjermen.

Nøyaktig posisjoninformasjon:

Finn din posisjon med Samsung Compass-appen. Finn din posisjon med Samsung Compass-appen.

Trinn 1. Hvis du vil finne informasjon om din nøyaktige posisjon, blar du nedover og trykker på Posisjon.

Innstillinger for posisjon i Samsung Compass-appen. Innstillinger for posisjon i Samsung Compass-appen.

Trinn 2. Trykk på Bruk nøyaktig posisjon, og velg deretter et av alternativene for tillatelse på skjermen.

Posisjoninformasjon på Galaxy Watch. Posisjoninformasjon på Galaxy Watch.

Trinn 3. Når kompasset finner posisjonen, viser det detaljer om posisjonen, som for eksempel høyde eller barometrisk trykk.

Kompassnøyaktighet

Nøyaktigheten til Samsung Galaxy Watch Compass-appen kan bli negativt påvirket av magnetisk interferens som finnes på steder som tett befolkede byer, parkeringshus, inne i bygninger og inne i biler. For best resultat bør appen brukes utendørs og unna høye bygninger.

Merk: Det anbefales ikke å bruke et D-Buckle Sport-armbånd på Galaxy Watch når du bruker denne appen, siden D-Buckle Sport-armbåndet har en magnetisk spenne som kan forstyrre appens evne til å fungere som tiltenkt.

Ytterligere kompassinnstillinger

Magnetisk nord eller Sann nord:

Galaxy Watch Compass-appen er satt til magnetisk nord som standard. Hvis du ønsker å sette kompasset til sannt nord, følg instruksjonene nedenfor:

Innstillinger for kompassappen Innstillinger for kompassappen

Trinn 1. Sveip og trykk på Innstillinger.

Kompassapp, nordinnstillinger. Kompassapp, nordinnstillinger.

Steg 2. Trykk på Nord og velg Magnetisk nordpol. Sveip deretter til høyre to ganger. Trykk på Kalibrer og følg anvisningene på skjermen.