Forholdsregler ved bruk av Galazy Z Fold 2-enheten

Hvis det er synlige riper, trykkmerker, hakk eller sprekker på skjermen til din Galaxy Z Fold2, så kontakt et autorisert Samsung servicesenter, og sjekk om du er dekket av garantien. Avhengig av type riper eller skade, er det ikke sikkert at reparasjonen dekkes av garantien, og det kan påløpe ekstra kostnader for reparasjonen. Se nedenstående forholdsregler for denne bransjeledende brettbare enheten.

1. Ikke trykk på skjermen eller frontkameraobjektivet med en hard eller skarp gjenstand som for eksempel en penn eller en fingernegl. Ikke legg kraftig trykk på den. Vær oppmerksom på at overdreven styrke eller trykk ved bruk av verktøyet på hovedskjermen kan føre til riper eller skader.

Ikke trykk på skjermen med skarpe gjenstander

2. Fjern alle fremmedlegemer fra hovedskjermen. Når du bretter enheten, så ikke plasser noen gjenstander som kort, mynter eller nøkler inn mellom skjermene, da dette kan forårsake skade på hovedskjermen. Brett sammen enheten før du legger den bort eller oppbevarer den. Sørg for at du ikke oppbevarer enheten åpen da det er risiko for at andre gjenstander kan ripe opp eller stikke hull på skjermen.

Ikke plasser noen gjenstander

3. Ikke la væske eller små partikler komme inn i enheten. Denne enheten er ikke vann- og støvtett.

4. Det anbefales at du ikke fjerner skjermens beskyttelsesfilm og ikke setter på andre filmer eller etiketter, da dette kan skade enheten. Ikke-godkjente skjermbeskyttelser kan føre til at sensorene ikke fungerer.

5. Enheten din inneholder magneter. Hold en sikker avstand mellom enheten din og gjenstander som kan bli påvirket av magneter.

6. Ved trådløs lading, brett først enheten sammen før du lader batteriet, og plasser midten av enhetens rygg midt på den trådløse laderen. Siden produktet har en innebygd magnet og plasseringen av den trådløse ladespolen er forskjellig avhengig av enheten, så juster plasseringen slik at forbindelsen er like god som vist nedenfor. Ellers er det ikke sikkert at enheten lader korrekt, eller den kan bli overopphetet. Hvis du plasserer den i en annen posisjon eller retning enn på bildet, så kan den skli på grunn av enhetens helling og magnetiske styrke.

I midten av den trådløse laderen