Hvordan du bruker Always On Display

Always On Display er en funksjon som holder deg oppdatert ved å vise varslinger på låseskjermen uten at du berører smarttelefonen. Du kan også tilpasse låseskjermen slik at den kun viser det du ønsker å se, som dato, tid, vær, kalender eller Bixby-funksjoner. Les avsnittene nedenfor for å finne ut hvordan du kan bruke Always On Display.

Visning av Always On Display på en Galaxy-telefon.

Hvordan aktiverer jeg Always On Display?

Aktiver Always On Display ved å følge disse trinnene:

Visning av Galaxy-telefonens startskjerm med ikonet for innstillinger uthevet. Visning av Galaxy-telefonens startskjerm med ikonet for innstillinger uthevet.

Trinn 1. Åpne Innstillinger fra startskjermen.

Visning av skjermen Innstillinger med alternativet «Låseskjerm» uthevet. Visning av skjermen Innstillinger med alternativet «Låseskjerm» uthevet.

Trinn 2. Trykk på «Låseskjerm».

Visning av menyen «Låseskjerm» med veksleknappen for «Always On Display» uthevet. Visning av menyen «Låseskjerm» med veksleknappen for «Always On Display» uthevet.

Trinn 3. Trykk på veksleknappen for å aktivere «Always On Display».

Visning av skjermen «Always On Display» med veksleknappen uthevet. Visning av skjermen «Always On Display» med veksleknappen uthevet.

Trinn 4. Trykk på menyen «Always On Display» for å kontrollere innstillingene.

Merk:

• Always On Display og enkelte av funksjonene kan brukes kun på visse enheter. Hvis enheten er forskjellig fra eksemplene nedenfor, kan det hende at det ikke vil være mulig å bruke de nyeste «Always On Display»-funksjonene. Pass på å bruke den nyeste programvareversjonen.
  • Hvis du aktiverer strømsparingsmodus, vil Always On Display deaktiveres. Du må slå av strømsparingsmodus for å kunne bruke Always On Display.

Hvordan endrer jeg innstillingene?

Du må åpne Always On Display via Innstillinger-menyen for å kunne bruke Always On Display. Derfra kan du velge ønskede innstillinger for Always On Display.

1. Velg ønsket visningsmodus:

• Trykk for å vise: Always On Display vises i noen sekunder når du trykker på skjermen.
  • Vis alltid: Always On Display vil alltid vises.
  • Vis som planlagt: Always On Display vil vises på de tidspunktene du stiller inn. Trykk på «Vis som planlagt» for å stille inn start- og sluttid for visning.
  • Vis for nye varsler: Always On Display vil kun vise nye varslinger.

2. Trykk på «Klokkestil» og velg ønsket klokketype fra de tilgjengelige stilene, fargene og layoutene. Du kan laste opp egne bilder eller gif-filer hvis du vil. Trykk på «Ferdig» når du er ferdig med å tilpasse klokkestilen.

3. Trykk på veksleknappen for å aktivere eller deaktivere «Autolysstyrke».

4. Trykk på «Skjermretning», og velg «Stående» eller «Liggende».

5. Trykk på tilbake-pilen for å lagre endringene.

Hvordan kan jeg velge hvilke applikasjoner som skal vises?

Hvis Always On Display er aktiver, vil den som standard alltid vise klokken og varsler. Du kan legge til andre elementer i visningen, som musikk, kalender, vær eller Bixby-funksjoner, ved å følge disse trinnene:

Visning av Galaxy-telefonens startskjerm med ikonet for innstillinger uthevet. Visning av Galaxy-telefonens startskjerm med ikonet for innstillinger uthevet.

Trinn 1. Åpne Innstillinger fra startskjermen.

Visning av skjermen Innstillinger med alternativet «Låseskjerm» uthevet. Visning av skjermen Innstillinger med alternativet «Låseskjerm» uthevet.

Trinn 2. Trykk på «Låseskjerm».

Visning av «Låseskjerm» med alternativet «Widgeter» uthevet. Visning av «Låseskjerm» med alternativet «Widgeter» uthevet.

Trinn 3. Velg «Widgeter».

Visning av «Widgeter» med veksleknappen for musikk uthevet. Visning av «Widgeter» med veksleknappen for musikk uthevet.

Trinn 4. Trykk på veksleknappene for hvert element du ønsker å vise på låseskjermen. Kontroller at «Always On Display»-knappen er aktivert.