Hvordan du finner navigeringslinjen på Galaxy-enheten

Navigeringslinjen er en funksjon på Galaxy-enheten som gjør at du kan åpne startskjermen eller nylige faner raskt og enkelt. Av og til kan navigeringslinjen være skjult. Finn ut mer om hvordan du viser den på skjermen ved å lese avsnittene nedenfor.

Visning av uthevet navigeringslinje på en Galaxy-enhet.

Det er et felt med tre snarveier på Galaxy-enheten. Dette kalles navigeringslinjen. Du kan åpne tre alternativer ved å trykke på de ulike knappene:

• Nylige-knappen
  • Hjem-knappen
  • Tilbake-knappen

Det kan hende du tidligere har valgt å skjule navigeringslinjen ved å velge alternativet for sveiping og bruke sveipebevegelser heller enn knappene.

Følg disse trinnene hvis du ønsker å vise navigeringslinjen på skjermen igjen:

1 Åpne menyen «Innstillinger», og trykk på «Skjerm».
2 Bla ned til alternativet «Navigeringslinje», og trykk på det.
3 Du kan velge mellom «Knapper» og «Bevegelser» Velg alternativet «Knapper» hvis du vil vise navigeringslinjen på skjermen.

Ja. Følg disse trinnene hvis du ønsker å endre rekkefølgen på knappene på navigeringslinjen:

1 Gjenta trinnene ovenfor for å åpne «Navigeringslinje»-menyen.
2 Uthev alternativet «Knapper», og bla ned til nederste del av skjermen. Velg ønsket type navigeringslinje i menyen «Knapperekkefølge».

Du kan velge mellom to ulike rekkefølger:

• Nylige-knapp Hjem-knapp Tilbake-knapp.
  • Tilbake-knapp Hjem-knapp Nylige-knapp.

Navigeringslinjen kan skjules når du bruker ulike apper eller funksjoner.

For å vise navigeringslinjen igjen, trenger du bare å sveipe oppover fra nederste del av skjermen.

Merk: Hvis du snur på Galaxy-enheten for å se video i horisontalt format, vil du kunne få frem navigeringslinjen ved å sveipe mot venstre eller høyre på skjermen.

Merk: Hvis du snur på Galaxy-enheten for å se video i horisontalt format, vil du kunne få frem navigeringslinjen ved å sveipe mot venstre eller høyre på skjermen.